עדכונים ממוקדמות הנשים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא זוכרת את הציון, אבל גם לרוס היה תרגיל מקבילים נקי ויפה

טוב יותר מהתרגילים שלה בקורה ובקרקע (שאכן היו חלשים יחסית אליה).
בשידור הצלם התמקד בלוח התוצאות בין מתעמלת אחת לשנייה, אבל כשעברו מכשיר הוא עבר ללוות את הבנות בדרכן לתחנה הבאה ונטש את הלוח (ולכן את הציון של האחרונה בכל מכשיר לא ראיתי) ובמקבילים לוח התוצאות היה ממוקם בזווית בעייתית ולכן חלק מהזמן לא ראיתי את התוצאות.

zuxitani3

New member
כל הציונים כאן

http://www.fig-docs.com/live_results/5529/5529.php
&nbsp
ומה שאני רואה עכשיו זה:
&nbsp
http://www.fig-docs.com/live_results/5529/qualif/wag/qualif_wag_team.php
&nbsp
אם עומדים על USA יש חמישה שמות: באומן, ביילס, דש, קושאן, לוקליר
אני לא יודעת אם זו טעות באתר או החלטה של הרגע האחרון לא לכלול את רוס וסקינר (או אולי לא של הרגע האחרון).
רוס בטח בגלל הפציעה שלה, זה ייתן לה יותר צ'אנס להצליח בגמרים שכנראה תגיע אליהם, לא יודעת למה דש ולא סקינר. לסקינר יש בעיות אבל ידועות ולפחות בשני מכשירים יש לה ציונים גבוהים. אולי החליטו שדש מספיקה בהתחשב ביריבות.
&nbsp
תחת רוסיה מופיעות פודורובה, חרנקובה, קרמרנקו, מוסטפינה ונאבייבה, מה שאומר שזה בלי סוסניצקאיה והקפיצה 15+ שלה וספירידונובה וה-15+ מקבילים שלה.

trilliane

Well-known member
מנהל

zuxitani3

New member
אני יודעת שקיילה רוס התחרתה וגם סקינר

ולכן חשבתי שמה שרואים בלינק הזה מהאתר של פיג הוא כבר מי שתשתתף בגמר נבחרות.
במיוחד כי יש רק חמש בכל נבחרת בעוד שבמוקדמות יש גם יותר בחלק מהנבחרות.

zuxitani3

New member
נראה לי שזו טעות וזהו

זה מראה את השמות לפי סדר אלפביתי וחותך שמות מעבר לחמישי

cubano1

New member
היא קיבלה 14.65 במקבילים

תוצאה סבירה, אבל לא מדהימה- מחוץ לגמר

cubano1

New member
הרומניות והבריטיות עלו למשטח!

סיבוב ראשון סביר לרומניה, אף על פי שיורדאקה בספק לגמר הקפיצות - היא כרגע שמינית, דחקה את דיפה קרמקאר ההודית מהגמר, אבל זה גבולי ועם עוד שתי קבוצות המקום שלה לא מובטח. אבל יש להן שלושה יורצ'נקו דאבלים יפים לגמר הקבוצות.

הבריטיות סבירות בקרקע, יזרקו תוצאה נוראית של האנה ווילאן (12.633) - וקלאודיה פרגאפיין ככל הנראה בגמר, חמישית כרגע, ודחקה את ג'ולי קרוקה

cubano1

New member
לאחר שני סיבובים

המקבילים הרגו את רומניה.
הפער ביניהם לשאר הקבוצות כל כך עצום - הן סופרות שתי תוצאות 13.233, אחת של 13.0 ואחת 10.033!!!!
פרגאפיין גם נכנסה לגמר הקפיצות כמעט בוודאות - שביעית כרגע, ודחקה את יורדאקה החוצה. שטיינגרובר כרגע שמינית, ולא יהיה נורא אם היא תדחק החוצה, אנחנו לא רוצים יורצ'נקו בורג בודד כקפיצת גמר.
ג'סיקה לופז שכרגע שמינית בגמר המקבילים (אבל תדחק החוצה עי בריטית או שתיים כנראה) לא היתה קרובה להכנס לגמר הקורה, עם תרגיל בינוני

cubano1

New member
לאחר שלושה - יופי יורדאקה!

רומניה בשפל קבוצתי, תחרות נוראית מבחינתן
אבל יורדאקה כרגע נכנסה למקום השני בקורה. מונטאנו לא תהיה בגמר
בקי דאוני ורובי הארולד יהיו בגמר המקבילים! ודחקו החוצה את ג'סיקה לופז מונצואלה ואת קיילה רוס. הארולד שמינית כרגע, ותתפלל שאף אחד לא יעקוף אותה (לא חושב שיש מישהו שיכול, אלא אם כן יונה דופורנה תפציץ...)

cubano1

New member
יורדאקה למעלה, רומניה למטה

המצב של רומניה נוראי, וכמה שבולימאר חסרה להן...
אין עומק, לא היו אפילו חמישה תרגילים במקבילים, אלא רק ארבע, כולל תוצאה של 10 וקצת...
המאמנים הלאומיים פרשו לפני התחרות ולא ברור אם הם יהיו שם כשהנבחרת תחזור.
הן שביעיות כרגע בתחרות הנבחרות, כאשר שמונה הראשונות עולות לגמר. קשה לי להאמין שיש מי שיעקוף אותן - אני יודע שנשארו הצרפתיות, שספק רק אם הן מסוגלות לעשות נזק - אבל בכל זאת - זאת אינה סיטואציה שרומניה רגילה למצוא את עצמה בה.
בהנחה שהן כן עולות לגמר, הן יעלו בדירוג, כי בגמר מתחרים וסופרים רק שלושה תרגילים.

לעומת זאת יורדאקה לאחר קפיצות מתחת ליכולת ותרגיל מקבילים גרוע תפסה את עצמה ונכנסה הישר למקומות השניים גם בקורה וגם בקרקע

הבריטיות גם לא ממש הרשימו, אבל הן גם סובלות קצת מפציעות.
בכל אופן - הן רביעיות כרגע, והן יכולות לשים וי על שתי נציגות בגמר המקבילים שזה לא עניין של מה בכך, והן יכולות לחגוג עם קלאודיה פרגאפיין הצעירה ששביעית כרגע בדרך לגמר הקפיצות ותהיה בוודאות בגמר הקרקע.

ג'סיקה לופז סבלה מתחרות נוראית ורשמה ציונים נמוכים ממה שהיא רגילה בהכל, למעט הקפיצות. כרגע היא עדיין נראית בסדר לגמר הקרב רב, אבל היא בטח קיוותה לעוד איזה גמר קטן - מה שלא יקרה.

ohashi

New member
למי שלא יכול לצפות בשיקור כרגע

האם למישהו יש לינק לתוצאות און ליין של התחרות ?

trilliane

Well-known member
מנהל
תרגיל הקרקע שלה נראה טוב; נמרץ, חינני ונחיתות יפות

הציון שלה הוא 14.933 (Difficulty : 6.200, Execution : 8.733) – זה לא ביצוע קצת נמוך? על מה כבר הורידו לה? (למעט אולי איזשהו פירואט עקום שהיא עשתה שם לקראת הסוף).

ohashi

New member
אחד התרגילים הכי יפים שיש היום מבחינה אומנותית

אני ממש אוהב את התנועות הארוכות שלה את הגמישות והחינניות (וכמה שאני אוהב אלמנטים קשים ווירטואוזיות )
אני אוהב את המוסיקה והשילוב של הכל האלמנטים, כך שבסופו של דבר מעדיףבכל יום נתון את התרגיל שלה על פני ביילס
&nbsp
היא מרשימה אותי יותר ממוסטפינה(סליחה אבל רגלים שלה כל כך עקומות בברגים שלה ואני לא מצליח להעלים עיין) וקומובה וכל אמריקאית אחרת מלבד לייוקין וקורניקובה ..... עד שאוהשי תחזור ( הלוואי)

trilliane

Well-known member
מנהל
רמת האמנותיות של התרגילים לא מרשימה בעשור האחרון

ממש לא אהבתי את המוזיקה שלה (געגועיי לאיזבשה שרקדה בסטייל לצלילי פינק פלויד!) אבל התרגיל שלה יחסית זורם וקופצני והנחיתות נראו מצוין וזה לא דבר של מה בכך בימינו... אז אני מתפשרת.

&nbsp
מצד שני המוזיקה שלה עדיין עדיפה על הקטע הנוראי הזה של קיילה רוס עם הצלפות השוט (או כך זה נשמע לי). בלעעכס, לא יודעת מאיפה היא שלפה את הזוועה הזאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
הקוראנית RI Un Ha בסוס הקפיצות – שאלה

על הביצוע בקפיצה הראשונה היא קיבלה 8.3 (דרגת קושי 6.4), חשבתי שבעיקר בגלל הצעד הגדול לאחור בנחיתה;
אבל בקפיצה השנייה הנחיתה נראתה עקומה למדי וללא שיווי משקל ועדיין היא קיבלה 9.233, כמעט נקודה שלמה יותר, אף שדרגת הקושי הייתה אפילו נמוכה יותר (5.8)...

מה אני מפספסת?

נ.ב.
אהבתי את העיצוב הנקי והפשוט של בגד הגוף נטול השרוולים (טוב ששינו את החוקה). לפעמים מרוב נצנצים אני חושבת שאתעוור... (בהתעמלות אמנותית זה כמובן הרבה יותר גרוע). ואני ממש שונאת את בגדי הגוף בגימור הפלסטי הזה שנראים כאילו הם חונטים את הבנות כמו ניילון של נקניק... בחיי.

cubano1

New member
לא יודע מאיפה קיבלת את הציונים האלה

לפי מה שאני רואה, היא קיבלה על הראשונה, ששווה 5.8, ציון E של 8.825
בשניה, ששוה 5.2, היא קיבלה 8.8

trilliane

Well-known member
מנהל
זה מה שכתוב מתחת לסרטון בערוץ של FIG (תיכנס ליוטיוב)

למעלה