עדכונים על לינדזי

Lior3692

New member
לינדזי סיימה את הצילומים לסרט

לינדזי סיימה בשעה טובה ומוצלחת את צילומי הסרט ''Labor pain's'' שאמור לצאת בסביבות 2009. צילומי הסרט נערכו בLA וביימה אותו לארה שפירו. לינדזי משחקת בסרט בחורה שמגלה שעומדים לפטר אותה, ולכן היא מתחזה לאישה בהיריון :) ככה נמשכת לה הדרמה, ולבינתיים כמו בכל קומדיה כולם מערימים קשיים והיא מסתבכת תוך כדי הניסיון למשוך את השקר תשעה חודשים (תמונה מהסט תוכלו למצוא כאן>> http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=thats-a-wrap )

LindZiv Cohan

New member
שתעשה הפלה../images/Emo3.gif

וואעעע 2009 זה רחוק!

NoOop

New member
לא כל כך D:

זה עוד 5 חודשים D: בעצם זה כן הרבה. S:

Lior3692

New member
לינדזי וסאם במסעדה בניו יורק

הן יושבות פה יחד במסעדה בניו יורק- Bar pitti שתו קפה, עישנו, אכלו צהריים... לינדזי נראיתה מאוד שמחה, אם תפעילו את הסרטון גם תוכלו לראות איזו חמודה היא, מחלקת חתימות למעריצים המטרידים
שימו לב איך הפפראצי מציקים לה, אפילו לאכול כמו בן אדם היא לא יכולה http://x17online.com/celebrities/lindsay_lohan/so_happy_together-07292008.php

LindZiv Cohan

New member
וואו, בתמונה השניה

היא דומה לשני דברים: 1. היא נראת כמו עצמה בגיל 10-13 2. היא נראת כמו...איש מת
נראלי שסאם הסתפרה לא מזמן, כי תמיד כשהיא היתה עם הכובע שלה ראו קצוות וזה.. אני ממש שמחה שלינדזי הצטלמה לבטי המכוערת, אני מתה שזה כבר ישודר! והסרטונים לא עובדים לי:/ דווקא רציתי לראות אותה חותמת לאנשים [בחיי, אני לא חושבת שאי פעם ראיתי אותה חותמת למישו!
]

Lior3692

New member
חח צודקת

באמת היא נראית פה כמו בגיל 13... וגם קצת נפטרת /: (''הודעה נמסרה למשפחה'') אולי תנסי שוב את הסרטונים?? לא כדאי לפספס, זה הכי אנושי כזה- לראות אותה בבית קפה יושבת רגועה, נינוחה.. חותמת לאנשים ומחייכת :) עושה טוב לכל אמא פולנייה
ואין בעד מה

LindZiv Cohan

New member
הצלחתי!

לא יודעת, אתמול זה לא עבד והיום פתאום כן
בסרטון שלינדזי וסאם במכונית, ראו שהן מחייכות כזה ומסתכלות על הרדיו.. בהתחלה חשבתי שהן שומעות שירים של לינדזי חחח.. אבל אחרי זה הדלת היתה פתוחה או משו ושמעו את השיר של אלי ALL THE WAY AROUND נחמד מצידה שהיא חתמה להם! חחח איך אחרי זה האבא רצה חיבוק או משו והיא דחתה אותו חחחחח וכן, לינדזי נראת מוזר בתמונות ההן, אבל אולי היא סתם עיפה, או לא מרגישה טוב.. קורה
והיא גם נראת ככה כי היא בלי איפור, ככה ש...

Lior3692

New member
חח ראית??

חחחחחח צחקתי על הקטע עם האבא... טוב שלא רצה צרפתית וזהו ואיך אמרת בלי איפור? ''ככה ש..''>> מתמצת ביותר

LindZiv Cohan

New member
חחחחח והרחבה במיוחד בשבילך-

מה, בנות בלי האיפור הרגיל שלהן נראות פתאום מוזר
אני מודה שגמני בלי העיפרון השחור [בחיים לא תראו אותי בלי
] נראת חיוורת [עד כמה שתימנים יכולים להיות חיוורים, כן?
]

NoOop

New member
../images/Emo6.gif

חחח נו זה ברור, כשאת רגילה לראות מישהו עם איפור, לראות אותו בלי יעשה אותו בצורה מאוד קיצונית לשונה. P: יש לי חברה ששמה כל הזמן עיפרון שחור מתחת לעיניים, קשה לראות אותה בלי. פעם בכמה חודשים היא מתעוררת מאוחר לבצפר ולא מספיקה לשים אז רואים אותה בלי ואז, לא מספיק שהיא רק התעוררה, היא נראית יותר מתה ממה שהיא. P: גם בנאדם שמורידים לו את המשקפיים P:

LindZiv Cohan

New member
חחחחחחחח

נכון
מה אני תמיד מאחרת את האוטובוס ואני לא מוותרת על העפרון רק בגלל זה
ואז אני רצה לתחנה הבאה

NoOop

New member
וואוו נכון!

חחח כבר אמרת את זה בקשר לחתימות חחחח ובאמת.. היא הייתה כל הזמן עם כובע והיא נראתה מפחיד. אני חייבת לךהודות שהיא נראית הרבה יותר טוב עכשיו. למרות שראיתי רק תמונה אחת.

למעלה