עדכונים על לינדזי

LindZiv Cohan

New member
חחח באמת??../images/Emo6.gif

אני לא זוכרת שראיתי אותה חותמת!

NoOop

New member
דווקא...

לא כזה נורא חחחח היא נראית די בסדר.

Lior3692

New member
31/07 לינדזי לא במיטבה /:

לינדזי נראית מבולבלת והמומה (תרגום מהכותרת
).. כמו שהוזכר כבר- לינדזי וסאם חזרו מניו יורק לאחר סיומי הצילומים של בטי המכוערת, ופה מביאים החבר'ה של X17 תמונות שלה מהיממה האחרונה... היא נראית עצובה ואבודה... אם תקראו את האייטם תוכלו לראות שהאנשים שם אשכרה שואלים ''מה איתה'', אממ בואו נראה, מה דעתכם על- ''רק חזרתי מניו יורק וכבר צילמו אותי 487809650 פעם, הטרידו אותי מאות פפראצים ובערך מיליון אנשים מנסים לשלוט לי בחיים ולקבוע מה אני מרגישה''?
נקווה לטוב http://x17online.com/celebrities/lindsay_lohan/dazed_confused-07302008.php#comments

NoOop

New member
לא הבנתי את הקטע

היא קנתה משהו ואז יצא ההחוצה והלכה לאיפשהו.. אוקי.. אבל התמונות מראות שהיא הלכה ומאחורייה סמנתה יעני קוראת לה, כאילו לינדזי בורחת ממנה. מה, הם בכוונה עושים את זה?! חארות.

Lior3692

New member
את מתכוונת לאייטם הזה:

http://x17online.com/celebrities/lindsay_lohan/lindsay_stops_traffic_with_her_shirt-07312008.php#comments ?? לפי מה שהבנתי כתוב שלינדזי נראית טיפה יותר טוב מאתמול אבל עדיין יש משהו, וכמו שאמרת זה כאילו היא הולכת בעצבים וסאם מאחוריה מנסה לפייס אותה או משהו... מוזר, פתחתי את שאר התמונות של הכתבה והן נראות בסדר גמור /:

האם סמנתה בוגדת בלינדזי?!

כותרת מטומטמת של X17
התמונות כאן וד"א,תודה על העידכונים האחרונים

LindZiv Cohan

New member
ריקי!!../images/Emo2.gif

חח הם מעצבנים, כולה נשיקה בלחי... חוצמזה, זה קצת דפוק לחשוב שהיא תהיה עם מישהי אחרת בפומבי כשיש מלא פפארצי מולה

Lior3692

New member
מצטרפת לזיו ../images/Emo45.gif

חוץ מזה שבסוף נתגלה שמדובר בכלל באחותה החורגת- אנאבל דקסטר ג'ונס... X17 חייבים ללמוד לאשר דברים לפני הפרסום /: ~ולחשוב שבמבט ראשון חשבתי שזו קירסטן דאנסט~

LindZiv Cohan

New member
האמת שבשניה הראשונה היא באמת קצת מזכירה אותה

חחח יש לסמנתה אחות חורגת? :0

NoOop

New member
יש דברים נסתרים..

לא נבין לא נדע.. טםטםטםטם... חחח נפתרה הבעיה, זאת אחותה החורגת D: פיניטו!

Lior3692

New member
02/08 לינדזי וסאם שוב עוזבות את LA

לינדזי וסאם כנראה לא נהנו כ''כ מהשיבה הביתה, כי הן שוב על המטוס.. היעד הנוכחי: עיר הרוחות שיקגו. באייטם הבא מסופר שהן נוסעות לשיקגו (דה, הרגע אמרת!) ובצהריים עצרו לנשנש קצת ב''טאקו בל''... נקווה שיהנו :) אגב>>סקופ, יש לי מזוודה כמו של לינדזי (בתקווה שזה לא של סאם,כן?) (:) http://x17online.com/celebrities/lindsay_lohan/lindsay_and_sam_head_to_the_windy_city-08012008.php

LindZiv Cohan

New member
המזוודה שזאתי שלידה מחזיקה?

יפה! ככה נראה המייספייס שלי חעחע an attendant helped Lilo and Sam (I almost just typed Lilo and Stitch)

NoOop

New member
קשה לא לשים לב

שבאתר עצמו, בצד ימין.. יש אולי איזה 7 כתבות על בריטני O.O" לא רוצים לעזוב את המסכנה! פאק זה מזכיר לגמרי את הסיפור של לינדזי.. הידעתם שללא הפפארצ'י בריטני לא הייתה נכנסת לעניין של הסמים וההתחרפנות שהיא עברה?
צריך להשמיד אותם... יווו שמעתם על הקטע הזה בחדשות שמפורסמים שולחים לפפאר'צי הודעת אסמס שהם נמצאים במקום כלשהו ושיבואו לצלם?! זה כזה טובבבב... זה מצחיק שהם עושים את זה ואז בוכים שיש מלא פפארצ'י.

LindZiv Cohan

New member
חחחח כן ישר נזכרתי בלינדזי../images/Emo6.gif

שהיא מעוצבנת עליהם והכל

Lior3692

New member
03/08>> נוחתות בשיקגו וכבר מתחילות ההרפתקאות

אז כמו שהוזכר כבר לינדזי וסאם התעופפו להן לשיקגו, אך כמו שכולנו יודעות, אצל לינדזי זה אף פעם לא מסתכם ב''הגעה'', תמיד יש סיפור נלווה.. :) ילדודס, יש הקשבה?? בראשון בלילה לינדזי וסאם מגיעות למלון בווארי (Bowery) ומתמקמות להן בחדר. אך לא עובר יותר מדי זמן וכבר יש אקשן- לינדזי וסאם ננעלו בחדר בגלל דלת מקולקלת
, לאחר מאמצים כושלים לפתיחת הדלת, חודרים כמה מאנשי המלון לחדר ויחד עם לינדזי וסאם חומקים דרך המרפסת שבקומה השניה, בסצינה סטייל ''המלאכיות של צ'ארלי''.. גיבורת פעולה או לא?
בכל אופן כמו שאומר דרדסבא- ''סוף טוב הכל טוב'', גורם מהמלון סיפר שהחילוץ עבר בהצלחה וסאם ולינדזי צחקו בהיסטריה לאורך כל המבצע :) תמונות מהנחיתה בשדה התעופה ''אוהרה'' בשיקגו (קצת טריוויה לחברות- ''אוהרה'' הוא שדה התעופה הגדול בעולם
) ואת האייטם באנגלית, תוכלו למצוא כאן : http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/lindsay-lohan-and-sam-ronsons-windy-city-arrival-205224/

LindZiv Cohan

New member
דלת מקולקלת, הא?../images/Emo98.gif

כןכן.. [או כמו שאומרים ידידינו בדני הוליווד- בטח בטח צנון ורתח. כן, אני רואה את זה
] חחח אהבתי שהן יצאו מהחלון.. זה מגניב, הן יצחקו על זה בטח גם עוד שנתיים [למרות שאצל לינדזי כלכך הרבה קורה שכבר בטח יהיה להן משו אחר לצחוק עליו
] 60 שניות על אוהרה!

למעלה