עדכונים-צימרים ברמות-רמת הגולן

drtrip

New member
עדכונים-צימרים ברמות-רמת הגולן

טוב חבר'ה, היום כפי שהבטחתי הייתי ברמות. לצערי לא יצא לי לראות את הצימרים היפאנים בפנים כי דודי לא היה... מהצצה מבחוץ נראה יפה כמו בתמונות... אשתדל לתת לכם יותר פרטים בקרוב. ראיתי את החצר המוסיקאלית: אנשים מקסימים. אריה שכל עולמו זה המוסיקה, מופיע בלהקת הזמר המקומית ושר שירי א"י-זהו עולמי ותחביבי, צוחק אריה ואומר... לאריה ואסתי שלוש בקתות עץ ולכל בקתה יש את הכלי שלה: פעמון,מיטר וחלילית. באמת בכל בקתה יש לה כלים המוצגים שם וניתנים לשימוש האורחים. אריה אומר שיש המון זוגות חובבי מוסיקה שמאוד נהנים מהמקום. הבקתות יפות, אסטטיות עם כל הפינוקים... ופרטיות מלאה... בקתות אורן: אלו בקתות שיש לי אליהם איזשהיא זיקה שאולי פעם הם יהיו שלי... זהו מקום חלומותי... ושוב כל אחד עם הטעם שלו כמובן.. מה שקורה שם שיש שם שבע בקתות משפחתיות (אפשרי גם לזוגות) יפות מרווחות ועדיין לכל אחת יש פרטיות. זא"ת שבכל בקתה הכניסה היא מצד אחר ולכן הם הצליחו לבנות כפר נופש קטן עם פרטיות. השנה הם הוסיפו בריכה קטנה אבל סוף הדרך... כמו בסרטים... למה? כי היא על דק מעץ ובפינה ולא מפריעה ואין מילים... בדיוק שהגעתי היה צוות של הטלויזה שצילם את המקום כרקע לאיזשהיא סידרת דרמה -לא רצו להגיד לי איזה... הדובדבן שבקצפת-הסוויטה הזוגית.. חבל"ז... גם ג'קוזי ענק על דק מעץ וגם סאונה פרטית בתוך הצימר!!! וגם מרפסת על דק מעץ.. ודרך אגב לאחר שראיתי את האתרים שלו.. ולדעתי אף אחד לא יפה כמו המציאות! המקום לא כבד מדי וירוק הגינה מעוצבת בענינות טעם ויש שם גם מסעדה קטנה חלבית, משפחתית אך עם אווירה של חו"ל... בקתות בתמרים - בשבילך ה'דרומי!!! טוב, מכיוון שהיה לך חשוב לדעת מה ואיך נכנסתי לכל אחת מהבקתות ולהלן הפירוט: המקום יפיפה, בין עצי דקלים עם נוף לכנרת... מרווח נקי מסודר ובטוב טעם! בקתה מס'1: בקתה זוגית חבל על הזמן... ג'קוזי ענק יפיפה בחלל אחד עם המיטה. מתאים לזוגות או עם ילד אחד מקסימום... הכי אהבתי-לדעתי רק לזוג. אם כבר רומנטי אז עד הסוף!!! בקתה מס' 2: משפחתית: בסלון ספה נפתחת-חדר הורים,גקוזי-קטן וגלריה נמוכה למעלה לעד 4 ילדים. נחמד! בקתה מס' 3: משפחתית אותו הדבר רק הגלריה מדהימה,גדולה וגבוהה. בקתה מס' 4: משפחתית-הכי אהבתי כי היא גם גדולה וגם יפה ונוחה למשפחה עד 6-7 איש. במקום: בריכת שחייה עילית.יש להם סולם קשור שילדים קטנים לא יתפסו ללא ההורים לבריכה. אם חשבת על המקום: ממליצה בחום! כשהתקשרתי, ג'וני התפנה בשבילי באמצע העבודה (חקלאי) וקיבל אותי בסבר פנים יפות ודאג לפתוח את כל הבקתות, להסביר ולהראות. היה חשוב לג'וני שאני אגיע ללא הסבר ממנו אלא רק לפי השילוט!!! השילוט נהדר, מובן וקל להגיע מהרגע שנכנסים לישוב! וזהו להיום... עדכונים נוספים בהמשך...

ShirShir

New member
../images/Emo12.gifלא בסדר?!? זה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

שהיא מבקרת צימרים על מנת לתת חוות דעת כאן, זה חלק מהתפקיד שלנו.

ה דרומי

New member
ד"א אם יש אפשרות לתת קפיצה ולראות

צימרים בעניים ולצלם או לא ולחזור לכאן ולתת דווח מה יותר מזה. דוגמה סיקור שלי {שבת} והסיקור של ה
{היום} ואנששלה שעוד גולשים יצלמו\יכתבו את הצימר\בית מלון\וכו' יחזרו לכאן ל
. נכנסתם שאלתם חזרתם וספרתם. טוב מראה עניים ממשמע אוזנים

aviru49

New member
גם אני מסכים אבל בתנאי

גם אני מסכים בתנאי שהבקורת אובייקטיבית ולא מגמתית,ואני אומר הכל הכל הכל מגמתי ופרסומת סמויה,נראה מתי היא תביא רישומים מבקתות בלימן,בצת,גורן,שומרה,אבן מנחם,זרעית,שתולה,חוסן,כברי,עבדון,מנות,נתיב השיירה,בוסתן הגליל,בכמות הזו שהביאה מרמות,עם שמות בעלי הצימר עם התלהבות כזו,בישובים שציינתי יש את הבקתות היפות ביותר בארץ,אבל את מי זה מעניין.

ShirShir

New member
אותנו זה מעניין!תודה על התגובה!../images/Emo45.gif

תבין גם את מוגבלות הניידות לכל מקום
זה לא פשוט ביום אחד לעזוב הכל ולהגיע לצד השני של הארץ (הצד השני מול מקום מגוריך) תן צ'אנס, תעקוב אחר הפורום לאורך זמן ותראה - ביקורות וחוויות ממגוון אזורים בארץ....

aviru49

New member
מי זה אותנו?

מי זה אותנו? האם עשית סקר? מהר מאד נכנסת לאווירת הקירבה לצלחת,אתם תמשיכו בהתנהגות המושחתת שלכם ,ואני אמשיך להעיר.בסוף זה יחלחל תודה על שהקדשת מזמנך לקרוא את תגובתי,

ShirShir

New member
../images/Emo12.gifנראה לי שלא הבנת אותי........

כתבת "בישובים שציינתי יש את הבקתות היפות ביותר בארץ,אבל את מי זה מעניין" - אז עניתי לך "אותנו זה מעניין!" אותנו = מנהלות הפורום. אותנו, מנהלות הפורום, מאווווווד מעניין כל צימור באשר הוא, בכל חלקה טובה בארץ, מצפון ועד דרום, לאורך ולרוחב. ביקשתי שתתן זמן וצ'אנס לנו ולפורום, מכיוון שרק בשבוע האחרון החלה מגמת שיפור ומקצה שינויים בפורום הזה, תן לנו זמן להגיע לכל מקום, ליזום דברים חדשים וכו'. עכשיו הבנת מה הייתה נימת דבריי? אין לי שום כוונה לפגוע או לעקוץ אף אחד ואני מכבדת כל גולש וגולשת בפורום
אני מקווה שמכאן תצמח סבלנות, סובלנות ושיתוף פעולה, כמו שהיה נדמה לי מהמסרים שהחלפנו בימים האחרונים.

lavendula

New member
אני לא משוכנעת שזו ביקורת סמויה

בסך הכל, היא טרחה להגיע לכמה צימרים ודיווחה. זה שהיא מנהלת את הפורום לא מחייב אותה לבקר בכל הצימרים, בכל האזורים ולדווח, וגם זכותה להעדיף אזור מסוים. רוב משתתפי הפורום (שהם לא רבים כל כך), לא נופשים כל שני וחמישי, ולכן, אם מישהו טורח לבקר במיוחד ולדווח, אין בזה שום דבר רע. נשמח אם תדווח לנו על צימרים מהישובים שציינת.

ה דרומי

New member
שוב לגבי ושוב כמו שכתבתי מי שיכול

לתת יד ובמקרה או שלא להגיע לישוב שיש בו צימר\צימרים וכו' לבקש להכנס לראות ולהתרשם מהמקום ואם יש גם מצלמה ולצרף תמונות אין יותר מזה. אני יצאתי ביום שבת האחרון למטרה זו . שלא לדבר על זה שעשיתי את זה בזמני הפנוי ואף אחד לא שילם לי על זה וחלליה התענוג כול היה שלי ואם בעקבות זה משהו\י יגעו לנגב להתארח באחד ממיגון הצימרים שיש בנגב עשתי את שלי. לגבי ביקתה בתמרים במושב רמות בקשתי מהמנהלת שבמידה ויצא לה להגיע לרמות להכנס למקום ולהתרשם ולחזור ולדווח כי לנסוע במיוחד רק בשביל לראות לפני שאולי ואני יסגור לי איזה סופע"ש שם האם 4 שעות נסיעה רק בשביל להתרשם לפני סגירה? וזה שהיתה משהי שבמקרה גם גרה בצפון והיתה לה אפשרות להגיע ולהתרשם האם זה לא טוב ????. הלוואי שמשהו\י מהגולשים היה מגיע לשם ובודק כמו שעשתה המנהלת. הפורום {"צלע"} הרבה זמן ורק לאחרונה התחלפה המנהלת ועכשיו גם יש עוד אחת אז תנו צאנס לפורום ואם לא קשה גם תעזרו כמו שחלק עושים כבר. נכתב בלשון זכר הכונה היא גם למין השני
לכולם

תגובה לאבירו וה דרומי וגם למנהלות

ה דרומי, אתה כותב יפה מאד ואני נהנית לקרוא אבל יש לי בעיה עם השגיאות שלך. אם אתה דיסלקטי-אז שכח מזה אבל אם זה בגלל מהירות הכתיבה, בבקשה תעבור עוד פעם לפני השליחה. לפעמים אני ממש לא מבינה את המשפט... לאבירו-אני איתך.רק שכחת את מתת,אבירים,הילה וחרשים בגליל המערבי. בכל אופן גם לי יש הרגשה שמכל הצימרים היפים שיש, מנהלי האתר חוזרים על מספר קטן מאד שוב ושוב עד שנדמה שבאמת יש איזה קשר. למנהלות האתר היקרות- אם הידע שלכם מצומצם כל-כל, אולי עדיף שתתנו לאורחי הצימרים להציע ואתן תסתפקו בקישורים לכתבות או אתרים רלוונטים.

תגובה לאבירו וה דרומי וגם למנהלות

ה דרומי, אתה כותב יפה מאד ואני נהנית לקרוא אבל יש לי בעיה עם השגיאות שלך. אם אתה דיסלקטי-אז שכח מזה אבל אם זה בגלל מהירות הכתיבה, בבקשה תעבור עוד פעם לפני השליחה. לפעמים אני ממש לא מבינה את המשפט... לאבירו-אני איתך.רק שכחת את מתת,אבירים,הילה וחרשים בגליל המערבי. בכל אופן גם לי יש הרגשה שמכל הצימרים היפים שיש, מנהלי האתר חוזרים על מספר קטן מאד שוב ושוב עד שנדמה שבאמת יש איזה קשר. למנהלות האתר היקרות- אם הידע שלכם מצומצם כל-כך, אולי עדיף שתתנו לאורחי הצימרים להציע ואתן תסתפקו בקישורים לכתבות או אתרים רלוונטים.

ה דרומי

New member
אני מה לעשות דיסלקטי זה מה יש

ולכן כמו שאני שומע את המילה ככה גם אני כותב אותה. ו
שאני דיסלקט

drtrip

New member
../images/Emo20.gifשלום לך יקירתי!

הפורום הנ"ל, הינו פורום אשר ממליץ מראות אישית ופיזית על צימרים, בתי מלון ולכל מה שקשור לנופש בכלל. המלצה שלי תגיע אלייך רק כאשר אראה את הצימר ואוכל להביע את התרשמותי האישית ממנו. אשמח להיות מוזמנת אלייך ולבקר. שבוע הבא דרך אגב, אני בגליל המערבי אם אני לא טועה יום שני. כמו כן, הפורום נותן במה לאלה שהיו בנופש ונהנו או לא!!! ומספרים את החוויות שלהם! הוא אינו שונה מפורום אחר בפורום טיולים מספרים על טיולים ואצלינו על צימרים. אני נורא מצטערת שאני גרה באזור הגליל העליון וכך קל לי יותר לספר ולראות צימרים בסביבתי, אך אני גם נוסעת לגליל תחתון,סובב כנרת ורמת הגולן ובכייף!!! על מנת שלא תהיו מאוכזבים ולא תרגישו מקופחים, אני מתכוונת להכניס יועץ חדש שגר באזורכם ויוכל באמת לתת טיפים וחויות ממה שקורה אצלכם! דרך אגב הגליל המערבי מקסים, אשמח לבוא לבקר. אך את צריכה להבין שלא רק אני יושבת ומתארת צימרים גם גולשים אחרים ולא רק אני מכתיבה את מה אנשים ראו וחוו... אלא הם עצמם! לדוגמא, בדרום יש יותר בעייה, כי לשם יקח זמן עד שאגיע ולכן מיניתי את ה'דרומי הנחמד שעוזר לנו בחויותיו ותמונותיו. חשוב להדגיש כי הפורום אינו למטרות רווח ומנהליו ויועציו הינם מתנדבים בלבד, אני שמחה שיש לנו צוות איכפתי שעונה לגולשים ועוזר. שיהיה לך יום נהדר וגלישה מהנה!

יקירתי, לא לכך התכוונתי...וגם יקירי

איני רוצה שתמליצו על הצימר שלי. בגלל זה אני גם לא נותנת פרטים על המקום(לגבי האזור-כבר אפשר להבין). התכוונתי שתתנו לאורחים להמליץ מפני שכדי לדעת אם הצימר ראוי, צריך להתארח, לחוות, ולא להסתפק בהצצה. כי אם המארחים לא נחמדים, או מלוכלך או יש תקלות לא מטופלות לא תוכלי לדעת וזה מה שיכול לגרום לחוויה טובה או רעה בסופו של יום. לה הדרומי-כמו שכתבתי, פשוט תשכח מזה. אני נהנית לקרוא אותך. נ.ב אין לי כוונה להשתלח בכם. זה היה נסיון לבקורת בונה ואם זה לא מובן כך אז אני מצטערת. יום טוב לכולם

ה דרומי

New member
הלוואי והיתי יכול להתארח בכול

הצימרים \והלינות הכפריות\בתי המלון וכו' ה-ל-ו-ו-א-י. אבל מה לעשות ואין את האפשרות הזו. אז מה שנשאר לי זה להתארח פעם\פעמיים בשנה באיזה צימר באזור בארץ {אני מעדיף את הצפון} אני מאזור הנגב ולכן מחפש את הנופש שלי בצד השני של הארץ. אז מה שנשאר לי? זה להגיע לכמה מקומות בנגב ולהתרשם ממה שיש גם אם לא לנתי שם ועברתי שם להתרשם ולחזור ולדווח לכם מה ואיך ושות'. אנשללה
שיכנסו גם אחרים כמו שחלק כבר עושים זאת ויתנו דיווח משלהם Xכולל לינה.אנשללה. היתי אמור לצאת היום לצפון לצימר לצערי הרב זה נדחה בנתיים ולכן אני אשמח לשמוע כאן מגולשים\בעלי צימרים על המקום שלהם\אתרם. הדרומי שמקווה שיצא לו בסוף לצאת לנופש רק בארץ
הנגב תמיד שמח לראות נופשים משאר האזורים בארץ

lavendula

New member
אני לא מבינה על מה המהומה ../images/Emo2.gif

ניהול הפורום נעשה בהתנדבות ולא מחייב את המנהלים לקטט רגליהם בכל הארץ על מנת להשביע את רצונם של בעלי צימרים ונופשים פוטנציאלים. בואו ניקח לדוגמה את פורום ביקורת מסעדות:
האם לדעתכם מנהלת הפורום מחויבת להרחיק עד נתניה, או באר-שבע, או ירושלים, למרות שהיא גרה בחולון, רק כדי לא לעשות כביכול איפה ואיפה למסעדה זו או אחרת?
האם לדעתכם, העובדה שהיא מנהלת פורום אוסרת עליה להביע את העדפותיה בבחירת מסעדה? לדעתי לא הפורום פתוח לכולם. הדבר היחיד שאני לא אוהבת זה שמישהו מבקש המלצה על צימר, ובעל צימר במסווה של אקס-נופש, ממליץ לו על הצימר של עצמו, כאילו זו ביקרות בלתי משוחדת. ולגבי ההערה הראשונה:
לא במקום, גם אם הוא לא דיסלקטי. זה לא פורום לכתיבה יוצרת ולא בית ספר.

למעלה