עדכונים-צימרים ברמות-רמת הגולן

מצטרפת לביקורת הסמויה

אני גולשת באתר הזה קרוב לחודש וחצי וכמעט אין יום שאינני נתקלת בדיווח על צימר מרמות. עם כל הכבוד לרמות, יש היום ברמת הגולן ובמקומות אחרים, בקתות שאינן נופלות ואף עולות על רמות ולמרות זאת תמיד חוזרים לרמות. ברמות יש בקתות מקסימות אבל אישית המקום דחוס מדי. אתה נוסע ברחוב הראשי ומכל עבר נופלות עליך בקתות. גם השילוט שם הוא די זוועתי והמון בקתות יושבות ממש על הכביש. המקום כבר איבד מזמן את צביונו הכפרי ויש תחושה שאתה בכפר נופש. לעומת זאת יש מקומות שבהם אתהב נוסע במושב ואתה בכלל לא מרגיש שיש שם אירוח כפרי. אתה חש ומריח את ריח היישוב, ומדי פעם בפינת הרחוב אתה רואה שלט קטן וצנוע ואתה נכנס לחצר בתוך אזורים חקלאיים ואתה מוצא בסוף הדרך בקתות מקסימות שאם לא היית נכנס לא היית יודע על קיומן, רחוק מהכביש, רחוק ממכוניות, רק אתה והבקתה וסוף העולם. בעיני זה נהדר, זה מיוחד וזה מעורר את הסקרנות. עם כל הכבוד לרמות, היום הם כבר לא יכולים להציע מקומות כאלה, הם יותר מדי ממוסחרים וממותגים. איך כתב אמנון גופר: "פשטות מושקעת", זה שם המשחק. פתאום גיליתם בקתות יפניות ומחר סיניות ומחרתיים אינדיאניות. חביירים, אנחנו בארץ ישראל במזרח התיכון, ומי שבא לאירוח כפרי במושב יהודי לא מחפש גיישה יפנית.

lavendula

New member
על טעם וריח (החציר) אין מה להתווכח

אחד אוהב ישוב עתיר צימרים, והשני אוהב חווה מבודדת. אחד אוהב פשטות, והשני אוהב מפלים בגינה ואורות צבעוניים בג'קוזי. אחד אוהב ניחוח שמנים ארומטיים, והשני ריח של אורוות ולולים. ולגבי הבקתות היפניות, זה דווקא נחמד שחשבו על זה, בדיוק כמו שיש בקתות מעוצבות בסגנון מרוקאי או אמריקאי.

aviru49

New member
אני שמח שסוף סוף התעוררתם

כל הזמן חשבתי שרק אני רואה את חוסר היושר של מנהלת האתר,אני שמח שסוף סוף הצטרפו עןד כמה שרואים זאת,אבל לפי תשובותיה אני עכשיו יודע טוב יותר שהיא פשוט לא יודעת מה זה יושר מקצועי,היא מנסה להסביר לנו שמה שהיא עושה זה לטובת הכלל,ומה שאני אומר שדברים לא רק צריכים להעשות אלא גם להראות,אני לא מאמין שהיא דואגת לכלל,כמו שאני לא מאמין שהיא התארחה בכל הצימרים שהיא טענה שהיא הייתה בהם,ןאם כן ,יש טעם לפגם בכך שמנהלת פורום הולכת לבקר בעלי צימרים,שאחרכך היא אמורה למסור חוות דעת עליהם,שבדרך כלל הם חוות דעת טובות,ואגב מסתם ביקור של שעה שעתיים אי אפשר להתרשם מכל הפרמטרים שמרכיבים אירוח טוב,צריך לישון שם כדי לקבל את כל התמונה,ועוד אגב מוזר בעניי שכשמישהו מחזק את ידה של מנהלת הפורום הוותיקה יותר היא מודה לו,וכשאני מבקר,היא מוחקת את תגובתי,(נמחקו לפחות 2 תגובות שלי )כדי שלא יהיו תגובות מהסוג שאני כותב ובכדי שלא אפגין את חוסר האמון שלי (מה לעשות יש אנשים שלא מאמינים) צריך לתת לחברי הפורום להביא את אמלצותיהם ומידי פעם אפשר פה ושם להמליץ על משהוא מיוחד,כל דבר אחר נראה לא אמין,

drtrip

New member
תןדה רבה, אשמח להמשיך לעדכן...

לקראת סוף השבוע אני בגליל העליון ורמת הגולן ובשבוע הבא אני בגליל המערבי... אעדכן אותכם בפרטים.

ה דרומי

New member
הנגב עוד יהיה ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif שתגיעי\ו

לנגב גם. לא חם ולא קר נעים .

drtrip

New member
הייתי שם מספר פעמים שנה שעברה,

יש מקום ספציפי שאתה רוצה לדעת עליו??? אשמח להמליץ אם ראיתיו!

למעלה