עדכונים

תודה! אבל.. הצילומים לא הסתיימו? ../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

ככה דיווחו בכל האתרים... מוזר. אולי התמונות ישנות יותר וצצו רק אתמול? בכל מקרה- טבעת נישואין. הידד

הבהרות בנוגע לצילומיםשלא בדיוק הסתיימו

אבל בערך
(בים בם בום) הכתבה מספרת שמאנם כמעט כולם סיימו לצלם, אבל עדיין יש כמה דברים אחרים והסט לא נסגר עדיין. לדוגמא נותנים למשל את התמונות שמורן פרסמה... http://www.examiner.com/twilight-in-national/updates-from-the-twilight-saga-breaking-dawn-vancouver הם מסבירים שאלו בעיקר (ואולי רק) צילומי "יחידה שנייה"- ז"א רק צילומי רקע, בלי שום דיבור או דיאלוג בין השחקנים... כנראה שבגלל זה היה בלבול בקשר לסוף הצילומים..

העלתי את זה כבר...

פשוט העלתי קישור עם הטריילר ובקישור היה הפוסטר, תסתכלי בשרשור העדכונים הקודם

../images/Emo207.gifאעאעא איזה כיף זכיתי בכרטיסים לסרט

ירח אדום!!
היה חידון בפנאי פלוס מי הבמאית של הסרט ולסמס את התשובה אני בחיים לא עושה דברים כאלה בשיא הכנות, בחיים! סתם שבוע שעבר ראיתי את זה בפנאי פלוס ואמרתי יאללה אני אסמס היום קיבלתי מכתב בדואר עם זוג כרטיסים! אמנם שמעתי שהסרט לא משהו אז תכננתי לוותר אבל עכשיו אני אלך איזה כיף בחיים לא זכיתי במשהו! יייאיייייי!!

מזל"ט ../images/Emo13.gif

מזכיר לי את התקופה ששלחתי אסאמאסים למעריב לנוער ולפעמים זכיתי XD

בינתיים שמעתי עליו רק ביקורות מזעזעות.. אבל

אני עדיין שוקלת ללכת בגלל הקשר הטוויילייטי המרוחק
(בילי בורק וקת'רין הארדוויק) אז כן, ספרי בבקשה איך היה!

shaharory

New member
מזל טוב!!

אני רק פעם אחת זכיתי מהעיתון, כאילו בעקיפין.. אמרתי לחברה את התשובה אז זה נקרא שאני זכיתי! נכון?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני דווקא נהניתי מהסרט

סול25

New member
את לא מבינה איזה חיוך יש לי על הפנים!!!!

חמווווווווווווווווווווווווווווווווד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 חחחחח וצילמו אותו מזוויות מוזרות חחחח נראה לי מי שצילמה ממש נמוכה
אבל זה בסדר, הוא יפה מכל זווית!

למעלה