עדכונים

Tomak19

New member
עדכונים

אני חולה, בטח בגלל שהתעקשתי ללכת אתמול לקיקבוקסינג, למרות שקיבלתי חיסון נגד שפעת
. יש לי שאלה, היה אתמול מסדר יציאה??? מזל, כי אני פספסתי אותו, סיימתי ציאקי צאקה לבדוק את הכל עם האפסנאי(טמטמתי לו את השכל עם השאלות הטיפשיות שלי, היסטריה של צבא, אתם יודעים), ואמרו לי לעלות על האוטובוס לכניסה. לא יודע, במזל ברחתי מי זה, אגב, אתמול הלכתי בתחנה מרכזית בירושלים עם החולצה בחוץ, איזה קטעים, במזל לא ראיתי אתמול שום משטרה צבאית. עוד דברים מאתמול- לא הבנתי את הפואנטה של הנודניק שנתן את ההרצאה אתמול, מעניין את הסבתא שלי השטויות שלו ואיך מתכופפים(אם אני אהיה קצין, אין מצב שאני אזכור אותו\אחבק אותו, הוא בסך הכל נתן לי הרצאה קטנה ומיותרת לחלוטין). הטביעות אצבעות היו מעצבנות, הזריקות היו בסדר, חוץ מהזריקה באצבע, האצבע שלי לא הפסיקה להתיז דם במשך איזה 5 דקות. עוד דבר מעצבן-למדוד את כל הציוד, זה היה דיי מלחיץ להיות עם כל הדברים האלה ולוודא שכלום לא חסר ושלא שכחת שם כלום. בקשר לאוכל- דווקא היה נחמד. אני דווקא לא התיידדתי אתמול עם מישהו, רק רציתי שזה ייגמר כבר, חחחחח. למי שזה אומר משהו- אני זה ששכח באיזה סניף בנק הוא

Tomak19

New member
מישהו יכול להגיד לי משהו על מסדר

היציאה??? כי ממש אין לי מושג קלוש מה היה שם...

אתה זה שהתכופף למטבע?

חח שמע אתה באמת לא יודע איך להתכופף...חחחחח סתם אחי אני דווקא חושב שהוא בנאדם סבבה לגמרי.. אחי הבכור (שהוא בכלל לא מתנדב) עוד זוכר אותו..:) בזכות המטבע, תאמין לי, אתה לא תשכח אותו עמי

Tomak19

New member
לא, ממש לא

אני בכלל לא הייתי איתך באותה ההרצאה, אני ירושלמי ולכן הייתי עם הירושלמים, חחחח. לא יודע אם הוא סבבה הוא לא, לפי דעתי הוא סתם זבלן שכל. מקווה שיום ראשון אני לא אחטוף תלונה,חחחחח

יש לי חדשות בשבילך מותק

אני אמנם מקיבוץ נצר סרני, אבל אני הייתי איתך בלשכת הגיוס ירושלים (כל הקיבוץ שלי והסביבה שלו, נס ציונה, רחובות וכו' בלשכת גיוס ירושלים) אנחנו לא בתל השומר כי אין שם מקום יותר, וצה"ל מתעצל לפתוח לשכה חדשה. ואני הייתי איתך בקבוצה של הירושלמים:) והזקן הזה שם רק כדי לקבל אותנו ולהבהיר שאנחנו מאוד חשובים לצה"ל. (משהו שידענו, אבל מישהו בכל זאת צריך היה להגיד את זה) והוא סך הכל נתן את הקבלת פנים הראשונית, הוא היה מלא אהבה לחיילים ונתן לי לפחות הרגשה טובה. סך הכל הוא רק עשה קבלת פנים, תגיד תודה שהיה סרט שמסביר מה צריך לעשות, ושלא הוא בעצמו הסביר..:) סך הכל מישהו היה צריך לקבל אותנו לפני הסרט, והוא עושה את זה כבר עשר שנים, אז מה אכפת לך? הוא לא כזה מעצבן, אתה פשוט באת בגישה של "יאללה כבר, בואו ונסיים את זה".. לא? עמי

Tomak19

New member
מודה באשמה

רק רציתי לסיים עם זה, חחחחח אגב, יש מצב שאתה יודע מי אני??? אני השמנמן עם החולצה האפורה והמשקפיים, זה ששמע דיסקמן כל הנסיעה... יש לך מושג מי אני???

שמע

גם אני שמנמן, היו שם כמה שמנמנים אתה עם העיניים הבהירות? (נראה לי כחולות?) או זה שלבש בגדי ראפר?

Tomak19

New member
קרוב מאוד, עיניים ירוקות

ודווקא אני שמח שעכשיו אני רק שמנמן, הורדתי מאז תחילת יולי 16 קילו, וקצת פיתחתי שרירים כי אני מתאמן בחדר כושר. ואני זה עם העיניים הירוקות. אגב, מי אתה?? זה שישב לידי במונית??

לא

אני במונית הייתי ב הראשון לימיני ישבה החירשת (פשוט יפיפיה..) ולשמאלי ישב איזה ערס שכל הזמן רטן כעס ואמר כוסעמק (פשוט יפיפה...) לא יודע איך תוכל לזהות אותי.. א. אני הראשון שנתן את חשבון הבנק ואני ההוא שהדיסקית שלו דפקה שם את כל התקשורת, ולכן הייתי גם הרבה זמן לבדי והסתכלתי על ההוא שמנסה לתקן את המכונה (דומה מאוד למאיר אריאל, בגלל השיער..) ואני ההוא שהצחיק את האפסנאי השחום עד שהוא כמעט חטף שבץ.

Tomak19

New member
וואלה, אני חושב שיש לי מושג מי אתה

אחרי שדפקת את המערכת של המחשבים(חחחחחחחח, ענק אתה) דיברת עם איזה אחת שם, ועמדתם על ידי, נכון??? חחחחחח, ישבת ליד הערס, מסכן. אני ישבתי ליד איזה בחור נחמד אחד וליד איזה בחורה חמודה(זאתי שבאה עם חבר שלה, עם שבט של חברות, ועם ההורים שלה). לא היה לי ממש עצבים לדבר שם עם מישהו, אז רק שמעתי מוזיקה כל הזמן. בקשר לחשבון בנק- אני זה ששכח באיזה סניף הוא, lol.

ארמ

כן, אחר כך ישבתי עם ההיא על סיגריה בזמן שמתקנים ת'נזקים שלי.. בזמן שאתה נתת את חשבון הבנק שלך, אני כבר הייתי ברנטגן:) נכון שאתה ממש מסתייג להכניס את הדבר הלבן הזה לפה שלך, ורק אחרי שמבצעים את הרנטגן, אז אתה רואה שהוא מחליף את זה?:) בכוונה הם מפחידים אותנו! גם לי לא היה מושג באיזה סניף אני, אמרתי לו את החשבון בנק ואת העיר שבו החשבון..:)

Tomak19

New member
זה מה שמוזר

אני נאלצתי להיות האחרון בתור לחשבון בנק, אבל איכשהו הייתי ראשון מבין הירושלמים\אלה שבאו מלשכת גיוס בירושלים שעזב את הבסיס, ועוד פספסתי את המסדר, חחחחח

Tomak19

New member
חחח, הייתי מאוד עצבני אתמול,

ובאמת רציתי לסיים עם זה כמה שיותר מהר. בטירונות אני מבטיח לנסות להיות פחות אנטיפת...

מצחיקים אתם!!!

חחחח אלק העובד צה"ל שדומה למאיר אריאל, שבא לתקן את המכונה זה מצחיקקקק (אמרו לך שחסר משהו כשהגעת למכונה לא?) ואתה ששכחת את המספר חשבון בנק והחייל עשה לך פדיחות אני הייתי אחרייך בתור עם חולצה לבנה. (כאילו, לא ידעת איזה בנק זה בכלל נכון?) כשחושבים על זה, באמת היה מצחיק

Tomak19

New member
לא הייתי בטוח אם זה זה

תאר לך הייתי נותן לו סניף לא נכון והוא היה מעביר את זה הלאה, מישהו היה מתעשר בכמה מאות שקלים על חשבוני
וואלה אחי, אני ממש לא זוכר מי עמד מאחורי, אני רק זוכר את ההוא שלקח את מספרי החשבון, וכנראה שהוא גם כן לא יישכח אותי עוד הרבה זמן(הראשון ששכח באיזה סניף הוא, lol). דווקא הוא בחור מצחיק הפקיד הזה...

תאמין לי

זו לו טירונות, זו השתלמות.. הכרת המערכת הצה"לית.. אני כבר אומר לך מראש, אתה תלמד שם הרבה דברים שלא צריכים לעניין אותך בכלל בתפקיד שתהיה בו.. אבל גם זה עובר, תנסה פשוט שלא להרדם

ועוד משהו

לגבי העקיצת אצבע.. דבר ראשון - תגיד תודה שהשפריץ לך דם, כי יש כאלה שלא יוצא להם דם בכלל, ואז עושים עוד אחת ועוד אחת.. צחקתי על זה עם זאת שדקרה ת'אצבע שלי ומרוב צחוקים היא ציירה עם היד שלי סמיילי על הדף ושאלה אם יצא יפה.. חחח עמי

Tomak19

New member
כן, היא באמת חמודה, גם אני התבדחתי

איתה, אמרתי לה שערפדים אוהבים אותי מכל הדם שיוצא לי

סיונתו

New member
יש לי שאלה ממש חשובה....

יש לי אפשרות לעשות את הזריקות לפני הגיוס באופן פרטי? כי יש לי בעיה קצת עם חיסונים (אחרי שלא התעוררתי מאיזה הרדמה ומזה שאני מתעלפת כל פעם שעושים לי איזה זריקה/בדיקת דם...)

למעלה