עדכונים
אני חולה, בטח בגלל שהתעקשתי ללכת אתמול לקיקבוקסינג, למרות שקיבלתי חיסון נגד שפעת
. יש לי שאלה, היה אתמול מסדר יציאה??? מזל, כי אני פספסתי אותו, סיימתי ציאקי צאקה לבדוק את הכל עם האפסנאי(טמטמתי לו את השכל עם השאלות הטיפשיות שלי, היסטריה של צבא, אתם יודעים), ואמרו לי לעלות על האוטובוס לכניסה. לא יודע, במזל ברחתי מי זה, אגב, אתמול הלכתי בתחנה מרכזית בירושלים עם החולצה בחוץ, איזה קטעים, במזל לא ראיתי אתמול שום משטרה צבאית. עוד דברים מאתמול- לא הבנתי את הפואנטה של הנודניק שנתן את ההרצאה אתמול, מעניין את הסבתא שלי השטויות שלו ואיך מתכופפים(אם אני אהיה קצין, אין מצב שאני אזכור אותו\אחבק אותו, הוא בסך הכל נתן לי הרצאה קטנה ומיותרת לחלוטין). הטביעות אצבעות היו מעצבנות, הזריקות היו בסדר, חוץ מהזריקה באצבע, האצבע שלי לא הפסיקה להתיז דם במשך איזה 5 דקות. עוד דבר מעצבן-למדוד את כל הציוד, זה היה דיי מלחיץ להיות עם כל הדברים האלה ולוודא שכלום לא חסר ושלא שכחת שם כלום. בקשר לאוכל- דווקא היה נחמד. אני דווקא לא התיידדתי אתמול עם מישהו, רק רציתי שזה ייגמר כבר, חחחחח. למי שזה אומר משהו- אני זה ששכח באיזה סניף בנק הוא
אני חולה, בטח בגלל שהתעקשתי ללכת אתמול לקיקבוקסינג, למרות שקיבלתי חיסון נגד שפעת