אני לא יודעת מה איתך אבל הלשכת גיוס שלי זה תל השומר.......הם לא מסדרים כלום (אולי רק לי...אבל הם לא) בשביל להזיז משו עם הצבא אני צריכה לעבור דירה לחיפה כדי לעבור לשכת גיוס...
תתאמי את זה מראש. מישהי שהייתה איתי בכיתה אלרגית לחיסון נגד טטנוס, והיא מפחדת לעשות טירונות בגלל זה(היא לא מתנדבת), אבל הצבא לא שואל אותה, ועכשיו היא על תקן "עריקה". מה אני אגיד לך, עדיף לסדר את זה מראש...
תסבירי בענווה, שאם הם לא רוצים מצב שבו מישהי מתעלפת, ואז שאר הקבוצה שעוד לא עברה חיסונים תראה אותה מתעלפת ויסרבו לקחת חיסון ויווצר שם מצב של לחץ אדיר אז כדאי להם לעזור לך בקטע הזה.
הייתי אומר להם בטלפון: "תארו לעצמכם שאתם אמורים לקבל זריקה ומי שקיבל אותה שניה לפניכם התעלף........ אז תדעו שאם אתם לא עוזרים לי בקטע הזה, אני אהיה הראשון בתור לחיסונים!"
היי יש לי בדיוק את אותו פחד שלך תאמיני לי אני מתעלפת מכל חיסון ובדיקת דם הם יודעים ישר שאני מגיעה צריכים להשכיב אותי על המיטה לא רק מפחד יש לי מנגנון כזה שאחריי כמה דקות אני פשוט מתעלפת אבל באמת .. וגם אני שאלתי את אותה שאלה אבל זה לא אפשרי לעשות את זה .. מה שאני כן יודעת שאת החיסון שפעת אם באמת באמת לא רוצים אז אפשר להגיד ואז לא עושים אבל את השאר חייבים.. לי יצא טוב אני צריכה להתגייס מתישהו בקרוב ולפניי שבועיים החתולה שלי שרטה אותי את הייתי צריכה לקבל טטאנוס אז זריקה אחד כבר ירדה לי. אבל בכל מקרה שביום שתצתרכי לעשות את הזריקות פשוט תגידי להם שאת מתעלפת מזריקות וכאלה ושישימו אותך על מיטה בהצלחהה...
שאצלי לא יודעים למה בדיוק יש לי רגישות (כי אחרי הניתוח שהיה זה בעייתי קצת....) אז השאלה שלי היתה אם אני יכולה לעשות את הזריקות לפני זה... דרך רופא כדי לברר שהכל בסדר לא שאכפת לי אם יעשו לי את הזריקה פוסטמה מהצבא או פוסטמה מקופ"ח.... אני פשוט מפחדת מהתגובה שלי לאחרי הזריקה...
אל תשכחי רק להביא אישור מביקור רופא על קבלת שתי הזריקות: 1. טטנוס (DT) 2. MENCEVAX (שזה נראה לי נגד צהבת, אבל אני לא ממש בטוח). אולי תוכלו להבין בקישור שמצאתי.