עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

ראיתם את תאומת-חודדה שופכת מים על ליז..?

העיקר שהיא בחוץ...!!!...ככה יעשה לז'רלולה שאפ'חד לא חפץ ביקרה... מה זה ז'רלול בכלל..?

צרצרה1

New member
שאלה לי לאיתן, במסגרת השאלות בסימולצית הגמר:

האם לאחר שתצאו מהוילה כזוג סלבריטי, ודניאל תסתובב בככר המדינה ותרצה לקנות שמלה לכבוד ראש השנה, ובדיוק תגלה שאיבדה את כרטיס האשראי שלה- ולכן, כאקט של חוסר ברירה (עוד מעט נכנס החג!) ומתוך מחוייבות לסלבריותה ואהבתה לשמלה שבחלון הראווה - היא תשכב עם גבר מזדמן, אך נדיב, כדי שתוכל לממן את השמלה - האם גם תקבל את מעשיה כאקט הירואי (היא תעשה פרצוף של סבל) שנעשה עקב "מחוייבות לשמלה ואילוצים של החג???

בוקר טוב לקרן המדהימה, ולכל הפורום

אני כמובן בעד שקרן וגב יזכו במליון, אם לא הם אני בעד שאורטל תזכה. אבל קרן המלכה שלי של עשרות אלפי מעריציה!!!!!!!!!!!!!!!

snake2000

New member
שכחת לקוד 5555 קידות למלכה

אתה אוהב מלכות? אין לי שום טענות אליך שאתה אוהב מלכות. אני מקווה שתהנה מהגמר.

תודה רבה לך, אפשר לאהוב גם בלי לקוד

קרן המלכה האיכותית שלי.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שומבלע, איך בכל ריאלטי אתה קולע לדעתי...

קרן וגב למליון. אמן ואם לא אז אורטל.כל תוצאה אחרת תאכזב אותי...

שלום172

New member
שומבלע והאחת ../images/Emo140.gif איזה כיף לדעת

שאנחנו אוהבי קרן רבים מכפי שסבורים

24שעות1

New member
שומבלע -בוקר טוב לך לקרן וגב

בתקוה שאולי ההפקה תרד היום מהמגמתיות שבחרה ולא תעלים לנו אותם מהמסך. והנה קרן וגב בחוץ בשיחה של בוקר ואת מי מראה לנו ההפקה הבזוייה את דניאל באמבטיה , דניאל מכינה קפה דניאל שותה היחדים שהיו ערים וישבו בחוץ זו קרן וגב וההפקה מראה לנו את יוני ישן ואת הצנון מכוסה כולו

snake2000

New member
כשהילרי קלינטון נשאלה על הבגידות של ביל

בראיון טלוויזיה היא ענתה שזה בינה ובינו ואין לאיש זכות לשאול או להתערב בחדר המיטות שלה. דניאל לא בגדה בתקופה שהיתה מאוהבת ולא שכבה עם גברים אחרים. אין סיבה לחשוב שהיא תתחיל לשכב עם גברים כדי שיקנו לה שמלה מכיכר המדינה. יש נשים שמתחתנות או יוצאות עם גברים עשירים וזקנים והם לא קונים להם שמלוטת מכיכר המדינה אלא מכוניות. אורטל אמרה שיצאה עם גברים עשירים שקנו לה דברים והפרק הזה בחייה נגמר. היא עשץה אותו כי באה ממשפחה שלא נתנה לה כסף ורצתה להרגיש מה זה כסף. אני לא שופט את אורטל כמו שאני לא שופט את ביל קלינטון וכמו שאני לא שופט את הדוגמניות שמתחתנות עם זקנים עשירים. לא קנינו את הנשמה של האנשים ששילמו להם כסף להצטלם בתוכנית ריאליטי. לא קנינו את הנשמה של אורטל כדי שנשפוט אותה על הגברים העשירים שיצאה ולא קנינו את הנשמה של איתן. אני חושב שמה שאני עושה שאני שם כסף על מי שאני רוצה כי בא לי ואני מקבל מזה ארוחה על האש ומקבל כסף או מפסיד כסף יותר הגון מאנשים שמסמסים בכמה שקלים וחושבים שקנו את הנשמה של מי שסימסו לו או מי שסימסו נגדו. אחרי שהתוכנית תגמר איתן יכול לשכב עם כל הדוגמניות שמסתובבות בכל הברים וגם אורטל וגם דניאל וגם קרן וגם גב. לא קנינו את נשמתם כשסימסנו להם. זמרים וסלבריטאים אומרים תמיד שהם לא מסוגלים להיות ידידים עם מעריצים. הערצה מנמיכה את המעריצים כי הנערץ הוא אל ולא בן אדם. כולם שם בני אדם וכולם יקבלו את החיים שלהם חזרה ביום ראשון ולא צריכות להיות לנו טענות נגדם. אני מסמס לדניאל ב1250 ש"ח ולא קניתי אותם. אני מהמר על הניצחון שלהם כמו שבאנגליה מהמרים על סוסים שאוהבים. הם לא חייבים לי כי שמתי כסף עליהם. הם יוכלו להפרד ויוכל לשכב עם כל הנשים והגברים בעיר. אלה החיים שלהם.

1250 ש"ח, אתה רציני?, למה?!, מזה כל כך חשוב ש

שהיא תזכה או לא תזכה? לא כדאי להוציא את הכסף הזה לבני הבית שלך שאתה מכיר/מוקיר ואוהב? מוזר לי.......

snake2000

New member
כל העונה לא סימסתי

100 ש"ח כל שבוע הצטברו ל 1200 ש"ח. אנחנו מתאספים כמה חבר'ה וכל אחד שם לפי יחס ההימורים. איתן ודניאל ביחס 1 ל3 כי גב וקרן במקום הראשון ואורטל במקום השני. אם אלה שמהמרים על קרן שמים 1200 ש"ח אלה שמהמרים על אורטל שמים 800 כל אחד ואני לבד על דניאל שם רק 400 ש"ח בקופה. יש 2 שמהמרים על קרן וגב ו2 שמהמרים על אורטל. אני לבד בחרתי בדניאל ואיתן ואין אף אחד על ליהיא.. יוצא שיש בקופה 4400 ש"ח. אם אלה של או של אורטל זוכים הם מקבלים 2200 ש"ח כל אחד. אם אני זוכה אני מקבל 4400 ש"ח. המנצחים גם מזמינים את כולם על האש. כדאי לי להשקיע 1200 ש"ח. אם הפסדתי 100 ש"ח לשבוע ו400 ש"ח לגמר זה בקטנה. הבנת איך זה עובד?

snake2000

New member
זה כמו הימור על גביע או אליפות

גם שם אנחנו ממלאים טוטו וגם עושים הימור פרטי לחבר'ה. אנחנו מבלים במשחקים של בית"ר. כולנו בית"רים.

snake2000

New member
לא חייבים לשים כסף בסמסים

אלה שמהמרים על קרן לא שמים כסף בסמסים. הם שמים רק בקופה. לא כדאי להם לסמס כי ממילא הם מובילים. רוב הכסף נשאר אצל החבר'ה בקופה. פעם מרויחים ופעם מפסידים אבל כל אחד יוצא מורווח כמה פעמים.

למעלה