עדכוני בוקר יום שישי אחרון בוילה

andy181

New member
המחאה הכי טובה היא תמיכה במועמדת שאתה

אוהב, חבל להתעסק בהכפשות של אנשים אחרים :) ואני אוהבת את דניאל, אז שלא תחשוב שזה נגדך או משהו כזה..

dindan84

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רינתי77

Active member
../images/Emo243.gif../images/Emo240.gif אני רוצה להכריז על תחרות בפורום!

אני מבקשת לפתוח בתחרות בין משתתפי הפורום! התחרות תיהייה בקתיבת ההודעה הטובה ביותר, ללא שימוש בקללות ונעצות, ללא שימוש שהוצאת דיבה ולשון הרע. ניתן להשתמש באירוניה, ציניות וסארקזם כאוות נפשכם, ניתן לבקר או להלל ללא הגבלה, אך לא ניתן לתקוף כותבים אחרים. האם תענו לאתגר???

שאפולי

New member
אוח רינתי

אני חוששת שאת השפויה האחרונה כאן. החביבות עליי הן ההודעות המלאות באלימות וקללות תוך תלונה על קללות מהצד השני. לא ייאמן.

davidlev0255

New member
הי פולניהה, לא יודע למה אני מת על אתי חזן

למרות שהיא ערסית ואני לא סובל ערסיות יש בה משהו אמיתי ואני נגד אלימות ליז שהיא שפכה עליה מים השתתפה גם בתוכנית הרווק?

שרית 68

New member
דוד אתה אוהב את האנשים הכי רעים בראלטי

יוסי בובליל ,אבי ביטר, סער שנפיין ,ואתי חזן
אתה בחור מוזר יש לציין

davidlev0255

New member
שכחת את מעייין חודדה! אני אסביר

יוסי הוא המלך והוא טוב אבי ביטר המלך השני !!!!! והוא גם טוב סער נסיך אמיתי הנלחם נגד המגלומן אלירז שדה אתי חזן ומעיין חודדדה - אני אוהב את התוקםנות שלהם שלא משאירות שום דבר בבטן נקרעתי מצחוק שחודדה השפילה את נערת הבזוקה אלין ואף גבר כולל אלירז לא בא להגנתה ממה נקרעתי מצחוק? מזה שאלין הייתה כאסקופה הנדרסת ומזה שההפקה נתנה לה אפשרות כזו

davidlev0255

New member
אני חייב להסביר -והם יוצאי דופן

הערסים הם כמו הצפוניים או הביצי'יות יש להם תכונה של שתלטנות ושל הצקה ושל שופוני וכו' וזה תכונות רעות העניין שיוסי בובליל הוא כריזמתי ברמה גבוהה ואב מזרחי גאה מאוד אני ממש אוהב אותו (לפני שנתיים אף שהיינו בבית הכנסת של האח - כמעט כולם אהבו אותו !!) הוא אדם מדהים אני ממש לא מכליל אותו בעניין של הערסים

אז אני מכלילה אותו .בובליל היה כרזמתי בלהוריד

את שיפרה, זוכר את יום הולדתה? ושהציק לה כל הזמן? נכון,רצה להשתלט על המליון, אך גם משפחתו בחוץ שניסתה זאת לא צלחה. אז במה יש לו להתגאות בילדיו ובעיקר הבובלילית הבזבזנית וקולנית?

davidlev0255

New member
נקודה זו כנראה יוס איבד את הזכיה שלו

כי כנראה או שלאנשים נמאס והציבעו לשפרה או שעזרו לה מההפקה וכן אני שמחתי שיוסי התעלל בה השפרה הזו טיפוס מציק ומתנשא

לטעמי אין בה טיפת אמת, בילפה וסילפה כל הדרך

כל הבית שם ידע שאסור לומר לה מילה כי זה יגיע במהדורה מחודשת למקום אחר מסולף וכגורם סכסוך אשה מלאת קנאה ולא מפרגנת הנאמנות החברית שלה משתנה לרגע לרגע בהתאם למצב הרוח התוקפני שלה היא ניסתה לשחק את המשחק כמו כולם, למעט שהכלים שלה למשחק הם ירודים ונחותים מה שאמיתי אצלה זה העובדה שיש עליה שק ענק של ריגשי נחיתות כל הזמן "אני ואני ואני ואני הכי טובה הכי שווה, יכולה להשיג כל אחד"... וכולו וכולו... הם הביאו אותה לתכנית בשביל הצבעוניות והפה הגדול ובשביל רייטינג כמו בכל תכנית, מוכרחים ללהק בין האנשים איזה טייפקאסט מהסוג שלה וזה לצערה לא מחמאה גדולה... אני משערת שאוהדיה וזה בהחלט לגיטימי יכולים להסתמך על כך שהיא הצחיקה בשטויות והעילגות שלה על העובדה שעשתה הרבה רעש על המסך בזמן שהתכנית עלולה היתה להיות אנמית.. אפשר להתחבר אליה לכאורה מהמקום ההוא שתמיד חושבים שאנשים מסוגה נותנים סביבה חמימה ומזמינה אבל היא הוכיחה את ההיפך.... לא ידוע לי על ליז והרווק... לא ראיתי את התכנית ההיא שבת שלום

davidlev0255

New member
הבנתי , אני לא סובל את האנשים המניפולטיביים

שמתחברים לבן אדם בשביל להשיג צורך לעצמם וארי כן זורקים אותו אהבתי את הפה שלה אנימת לראות אותה עם פרידה +בובלילית + מעיין חודדה+ שפרה זה יכול להיות ענקקק!!!!

למעלה