עדכוני קפלטון למיניהם-לכאן

yaarasta

New member
עקב ביקוש רב: כרטיסים מוזלים ל- CAPLETON!!!!!

המחיר הינו 179 ש"ח (החל מאתמול) והוחלט להמשיך את המכירה המוזלת ב- 159 ש"ח בלבד, עד יום שישי הקרוב 20.4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחיר בקופות: 200 ש"ח שימו לב: המכירה תסתיים ביום שישי הקרוב ב 16:00 אחרה"צ ב- "קרמבו-רקורדז" בשנקין 18 ת"א שם תערך מסיבת רחוב גדולה ורועשת לקראת המופע!!!!! נוחכות חובה!!!!! הכנסו ל- פורטל הרגאיי לפרטים נוספים ונק' מכירה!!! -יער

shukiman

New member
CAPLETON שורף את אירופה ומתקרב לישראל...

והוא מגיע ללא שום צל של ספק חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפתעה

yaarasta

New member
מוש בן-ארי ביטל השתתפותו ביום העצמאות בהאנגר

עקב לחץ רב מקהילת ההומו-לסביות-טרנס-דו-ומה שלא יהיה, מוש בן-ארי ביטל את השתתפותו בערב יום העצמאות.
הליין אפ המקורי נשאר כמתוכנן (ויש אפילו עוד הפתעות שלא ניתנות לפרסום כרגע!) התקווה-6 יפתחו את הערב המשובח הזה, כמתוכנן איימאר סאונד ישרפו את המקום, כמתוכנן רוד-בוי סאונד יפגיזו, כמתוכנן אפיקומן ייתן בראש, כמתוכנן יסאייה יפרק לכם את הצורה, כמתוכנן וכמובן שקייפלטון ייתן שואו שייטיס אתכם לעננים, כמתוכנן
עמכם הסליחה, אבל לא ייתקיים קלאש בין jah jah city ל- jah is one -יער

yaarasta

New member
לרוז, סאבו ואקסום הצטרפו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תוספת רוצחת ליום העצמאות בהאנגר> AXUM~~LAROZ~~SABOO(soulico) ועוד! אמנם מוש בן-ארי ביטל את השתתפותו, א ב ל ההפקה המבורכת הזאתי קבלה חיזוק משחקני הבית המקומיים: Laroz Sound-System י Featuring: חיים לרוז: האיש והאגדה, הבאס והאג’נדה!! רונן סאבו: איש סאונד, רבע סוליקו קרו, יודע להזיז את הבנות אקסום: טדרוס וג’ודיה, הצמד הרוצח מבית סוליקו!!! אז בואו נראה מה יש לנו: התקווה-6 איי-מאר סאונד אפיקומן אריאל יסאייה רוד-בוי סאונד לרוז סאונד-סיסטם סאבו (סוליקו) אקסום וכמובן CAPLETON י לפרטים נוספים: קיייפלטון ב reggae.co.il http://www.reggae.co.il/hebrew/Article.aspx?Item=694 כתובות אינטרנט נילוות: קייפלטון ב- reggae.co.il

S t o l a

New member
אייייייי הולך להיות שורףףףףף

לרוז אקסום וסאבו עדיפים לדעתי על מוש בערב שכזה ... למרות שאני אוהב את מוש... אבל עכשיו הולך להיות ערב רגאיי כהלכה ! תתכוננו נפשית!

otzzto

New member
אנייייייייייייייייי

אין ספק שמוקי יכול להפוך את הערב הזה לבן זונה הרבה יותר ממוש...

ק ר ח

New member
אני חייב להגיד שהוא הצליח לבאס לי ת'תחת

יום העצמאות יש מסיבה לשליט החדש הזה של הארץ שלנו-גאידמאק,בין המופיעים:מוקי. הצליח לבאס לי ת'תחת!

bigwill

New member
תודה רבה הומואים :|

כבר הרסתם לי קצת הנאה.. באמת סחטיין.

noa08128

New member
../images/Emo31.gif

עכשיו אני הרבה פחות מעריכה את האיש!. הבנאדם התקפל וסתם באמת שסתם. אני בטוחה שהוא הכיר את קפלטון עוד לפני- איוש. סתם מיותר! הלוואי יהיה מוקי. big up! more faya noa

ionuke5

New member
מה סתם מיותר?!

הוא לא רוצה לתמוך ככה באמן שרוצה לשרוף הומואים, ועוד אנשים ביקשו ממנו ותכלס זה בכלל לא בסדר שנותנים לו להופיע בארץ (בכלל). בג'מייקה בטח שהכל יישאר אותו דבר וימשיכו לשנוא הומואים, גם חוקית, אם ניתן לו להופיע. ואם הוא רוצה להופיע אז לא פה, פה לא שורפים הומואים. רק מוריד את הלגיטימציה להיות הומו ואפילו מעלה את הלגיטימציה להיות נגד הומואים.

noa08128

New member
מוש ידע גם לפני כן

שקפלטון שר שירים כאלה. זה מה שסתם מיותר. שבגלל לחץ ציבורי- יחסי ציבור ופרסום- הוא התקפל. וזהו

ronnl

New member
או שהוא התקפל

או שהוא הבין את הבעיה בלתמוך באדם שתומך בשריפת ורצח הומואים ייתכן והוא התעורר בדקה ה90

ionuke5

New member
ועוד אנשים יכולים עוד להתעורר

אם רק הייתי יודע איך להגיע אליהם. למישו יש דרך להגיע לתקווה 6 או לכל אחד מהמתקלטים בהופעה? בבקשה גם אם אתם לא תומכים בדעה שלי

למעלה