עדכוני קפלטון למיניהם-לכאן

yaarasta

New member
תוספת רוצחת להופעה של קייפלטון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תוספת רוצחת ליום העצמאות בהאנגר> AXUM~~LAROZ~~SABOO(soulico) ועוד! אמנם מוש בן-ארי ביטל את השתתפותו, א ב ל ההפקה המבורכת הזאתי קבלה חיזוק משחקני הבית המקומיים: Laroz Sound-System י Featuring: חיים לרוז: האיש והאגדה, הבאס והאג’נדה!! רונן סאבו: איש סאונד, רבע סוליקו קרו, יודע להזיז את הבנות אקסום: טדרוס וג’ודיה, הצמד הרוצח מבית סוליקו!!! אז בואו נראה מה יש לנו: התקווה-6 איי-מאר סאונד אפיקומן אריאל יסאייה רוד-בוי סאונד לרוז סאונד-סיסטם סאבו (סוליקו) אקסום וכמובן CAPLETON י לפרטים נוספים: קיייפלטון ב reggae.co.il http://www.reggae.co.il/hebrew/Article.aspx?Item=694

bmt29

New member
איזה אוטובוסים מגיעים לשם?

או תחבורה ציבורית אחרת? JB

eviaman

New member
חידה...?

מישהויודע מה זה אומר ? מתי שקלפטון וחבריו עושים עם הידיים את הצורה משולש? ב MORE FIRE . ? יש לקלפטון הרבה תמונות וקליפים שהוא עושה את הצורה הזאת ביד? מישהו יודע מה זה אומר?

טובא

New member
בעקרון

הם עושים את הצורה של מגן דוד עם האצבעות(כשהאגודלים נוגעים אחד בשני וכך האצבעות כשהן מתוחות עד הסוף) לזה התכוונת?

poiboi

New member
איזה אוטובוסים צריך לקחת לשם מרעננה?

או שיש מישהו שנוסע מרעננה ויש לו מקום ל2 אנשים באוטו?

GentlyWeeps

New member
:) אני נוסעת באוטובוס מהרצליה..

חחחח בכל מקרה, אם יהיו אוטובוסים תק]פוץ איתי לאוטבוס

Carcass

New member
..

בעקרון,כל אוטובוס שמגיע לאיזור רידינג\סוף דיזנגוף,יהיה לך טוב. אני יודע על 174 של אגד,אבל הוא מכיוון ראשון..

noa08128

New member
בעקרון כל קו שמגיע לרידינג. כמו:

174 של אגד מכיון ראשון 55 של קווים- מאלוף שדה 2 של דן- מאזור הקניונים של ראשון דרך בת-ים 129- של דן- ממרכז ראשון ליון דרך חולון ובת ים. וגם קו 5 פנימי בתוך ת"א. יש עוד הרבה.חפשו בנט

נג היפה

New member
הממ .. שמעו

אני גם מהרצליה, ונראה לי הפיתרון הכי טוב לאסוף 4 אנשים ולקחת מונית...

poiboi

New member
נראה לי סבבה

אנחנו 2, תמצאי עוד מישהו ויש 4 אנשים.

**yoav**

New member
דייי מבאס.........

שתוקעים אירוע כזה חשוב ואדיר בערב יום העצמאות, אני לפחות משתדל להתרחק ממקומות כמו ההאנגר בימים כאלה יש מישו שתקוע באותה דילמה?

למעלה