עדכוני Windows

שרה16

New member
יום חמישי בלילה-KB824145 SP1

עדכון אבטחה מצטבר לאינטרנט אקספלורר 6. האם זה האחרון?

yaely2

New member
מנהל
שלום לחברים הטובים שלי, כיף פה

שלום לכם כולם
יודעים מה ראשי התיבות של שבת? שינה בשבת תענוג. לא זוכרת שינה כל כך טובה וארוכה כמו היום. משעה שתים עשרה בצהרים ועד שעה חמש בערב, ואחר כך לקרוא את כל ההודעות ולחזות בכל התמונות. ממש ממש להיות בגן עדן לפני הזמן. יעלי

שרה16

New member
היי יעלי,גם אני פה,עושה שעורי ביתB-

מתה לישון,עוד מעט אסיים הכל! (למה אני משאירה הכל לרגע האחרון
. ודני,אתה בטוח שהעידכון קריטי ושהוא של XP?אין לי שום דבר פתוח שם!!! אולי תשלח לי קישור. תודה

שרה16

New member
דני-העידכון הזה עודכן אצלי ב-30/10

תסתכל ב"היסטוריית העידכונים" ,יכול להיות שהעידכון נכשל אז,והוא צץ מחדש. תודה בכל אופן.

dani 123

New member
שרה

אני יכול רק להציע להכנס ל Windows Update דרך התחל יתכן וזה עדכון של העדכון מסוף אוקטובר המחשב שלי מעודכן

לייציק

New member
לדני המון תודה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif

וכל הכבוד לך שאתה מזהיר ומזכיר לנו על עדכונים חדשים ... בזכותך הגעתי לפורום חלונות וגיליתי את תוכנת ה- window washer שהורדתי עכשיו ומסתבר שזה חוסך לי המון טרחה ע"י מחיקה בבת אחת של קבצי הסטוריה,recent,.temp ו- cookies שעד עכשיו הייתי מוחקת מדי פעם כל אחד לחוד ... אין לי את חלונות XP אלא 98 בלבד ... ומדי פעם אני נכנסת ל-windows update כדי להוריד עדכונים חדשים שמתאימים לי ... ושוב תודה ושבוע טוב לך ולכל הפורום המקסים שלנו

באיה

New member
דני, אני לא יודעת מאיפוא לקח

האיש שזה חדש, גם אני עדכנתי את זה, בדיוק אותו הקובץ ב31/10. בדקתי, ואין לי שום עדכונים חדשים, הכל בסדר גמור ומעודכן.

dani 123

New member
שרה ובאיה

לידיעתכן אצלי עודכן בפעם הראשונה ב 15 באוקטובר היום כשבקרתי באתר של מיקרוסופט התברר כי יש עדכון לעדכון זכותכן להיות צודקות ממליץ להיות חכמות ולהכנס לאתר של מיקרוסופט ולהוריד את העדכון מחדש מבחינתי הנושא סגור

שרה16

New member
דני ,סליחה אם הכעסתי אותך../images/Emo10.gifרק

צחקתי. ובאמת אני נכנסת כמעט כל יום לאתר של מיקרוסופט,הוא אצלי במועדפים (בזכותך!) ואין לי את העידכון הזה!!!(ניכנסתי שוב כרגע). אולי אפשר להפנות את השאלה בפורום ההוא שהבאת,מדוע לחלק יש את העידכון ולחלק אין.מעניין מה הסיבה. תודה בכל אופן על כל הדיווחים.

dani 123

New member
לא הכעסתי אותי

אני מביא את המידע ולא היה בכונתי להשקיע כל כך הרבה זמן לשכנע לבדוק באתר

באיה

New member
ערב טוב פורום../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

חזרתי לא מזמן הביתה. היו לי יומיים של הנאה צרופה.אתמול בפגישה בתיילת תל אביב עם חברי הצעירים מפורום אחר, והיום פיקניק ביער חולדה עם אותם הצעירים. והכל יצא ספונטני בהחלטה של הרגע האחרון. (שרה"לה חשבתי עליך כל הזמן) אני מצטערת שלא נפגשתי איתכם ביום שישי, אך אלה חברים יותר ותיקים, וגם הפגישה במקום נגיש יותר. גם ככה אם הפגישה במקום נגיש פחות בשבילי, אז הצעירים האלה לא מתעצלים ודואגים לקחת ולהחזיר אותי הביתה. היום היה יום מקסים, שמש חמימה כמו החברה. אני מקווה שבקרוב אוכל להיפגש איתכם שוב, אך אנא רק לתל אביב יש לי תחבורה נוחה. למקומות אחרים זה מבצע צבאי בשבילי. שבוע טוב לכולם

למעלה