עדכוני Windows

שרה16

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gifלמה!!!!!!! גם אני רוצה../images/Emo7.gif

yaely2

New member
מנהל
באיה, ממש שמחה שנהנית ../images/Emo66.gif

שלום לבאיה ולכולם,
קשה להשוות הנאות, רק האדם שנוכח בשני המקומות בהפרש זמן קצר יכול להשוות. אך אני נהניתי מהפגישה שלנו במלוא מובן המילה. אולי כי הצעירים (ממש צעירים - בני השלושים בערך) הם חבריי ללימודים ואני רואה אותם מספר פעמים בשבוע, ונמצאת כל הזמן בקשר הדוק, ולכן הם אינם מהווים כוח משיכה עבורי. אני שמחה שנהנית באיה, ומאחלת לך עוד מליוני מליונים של הנאות בחיים. יעלי

באיה

New member
../images/Emo51.gif יעלי ../images/Emo140.gif

הצעירים עבורי כן מהווים כוח משיכה משום שאני לא נמצאת במחיצתם כל יום ולא שלוש פעמים בשבוע. הקבוצה הספציפית הזו, היא מורכבת מכל הגילאים, החל מ20+ דרך 30, 40 וחמישים + לא כולל אותי, אני הכי מבוגרת ביניהם. בגלל הגיל המבוגר שלי שם, ניתן לי התואר "אמא של הפורום". שרה עדה. מלבד זה, זו לא סתם קבוצה, אלה אנשים שיש לכולם מחנה משותף כי כולנו עברנו את אותה החויה. החויה הזו, קושרת אתנו בכבלים חזקים מאוד ולא חשוב הגיל. זה לא אומר חלילא שאני לא נהנית בחברתכם. אני יכולה להנות תמיד, אם לאנשים יש ראש דומה לשלי. ולכם יש את זה. הראש שלי להבדיל מהגוף נשאר צעיר.

../images/Emo45.gif כל הכבוד באיה...

ואיך אומר דני123 ? גיל זה רק מספר...(
אגב מתי המפגש אצל שרה? לצערי אני ממעטת להגיע לרשת בימים האחרונים, יעבור לי....(

שבוע טוב אנשים יקרים ../images/Emo39.gif

יצאנו עם שחר לאגמון החולה, זוכרים שלפני חמישים שנה היה בעמק החולה אגם וביצות? אז קק"ל ייבשה "וחירבשה" וכעת קק"ל מחזירה את החוב לטבע והעמק הוצף בחזרה ומהווה גן עדן לציפורים המגיעים לכאן בסתיו בהמוניהם. הכניסה לאגמון מ"המנפטה" צפונית לשמורה. נכון להיום נהר הירדן זורם כאן באפיקו המקורי היישר אל אגם גדול, המאוכלס באלפי עופות מים ועגורים, המבלים כאן חורף ישראלי בכיף. המדריכים שבמקום מעריכים שבנתיב הנדידה של עמק החולה חולפות 500 מיליון ציפורים-עופות מים, עופות דורסים וציפורי שיר מכל מין וצבע. נצפו כ-390 מינים שונים של עופות.....המראה מרתק והמקום יפה להלל...מדריכי החב' להגנת הטבע הנמצאים במספר מצפורים אומרים שעד סוף החודש ייגמרו עבודות הכשרת השטח והכניסה לאתר תותר רק ע"י אוטובוסים מיוחדים של המפעילים.... רוצו.........!!!!!!!!! הצטיידו במישקפות (יש גם במצפורים) ותהנו.....ההנאה מובטחת! הכניסה לאתר מכביש מספר 90 צפונית לשמורה.

emmy5

New member
חונה לרגה,איזה יופי של טיול

תודה שהבאת אותנו גם למקום הנפלא ...אני שומעת את הציפורים ונכרת ההליכה על הגשר הצער עד אמצע השמורה ...קונצרט של ציפורים ומים

לייציק

New member
ערב טוב לך חונה ../images/Emo6.gif שמחה לראותך

תיארת כל כך יפה את הטיול לשמורת החולה, שזה עושה לי חשק רב לטייל לשם בהקדם ...

ללייציק ולכל מי שמעונין.....

אגמון החולה נמצא צפונית לשמורת החולה שאתה הציפו כבר לפני שנים. וגם הכניסה לאגמון נפרדת מהכניסה לשמורה "הותיקה". הכניסה לאגמון שהוא אתר תיירותי חדש ועדיין נמצא בפיתוח קק"ל הוא מהשלט המוביל ל"מנפטה" manpeta ונמצא צפונית לו על כביש ראש-פינה מטולה. שבוע טוב לכולנו

ora11

New member
ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo141.gif

היום היה לנו יום עמוס בר מצווה של חברים בבוקר בית הכנסת כן גם אצלנו יש דבר כזה ארחנו לארוחת צהריים את האחים של בעלי ואת גיסותי וכמובן הילדים ומנכדים. היה כיף אבל מעייף. בעלי ובתי נסעו בערב לגני התערוכה לתערוכת עיצובים. כך שיש לי מחשב פנוי אין לי הרבה שעות מחשב אני עובדץ 6 ימים בשבוע. אמי אולי החלום שלך להפגש יתגשם אני מקווה לבוא למפגש הבא בלי נדר. בימי ראשון אני שומעת הרצאה במכון ון ליר בירושלים מי שמכיר וגם בימי רביעי. עובדת פעמיים בשבוע עד 18.00 כך שאין לי הרבה זמן אפילו לעצמי. אבל ארצה להפגש כי אתם נשמעים לי מה זה חמודים. אם מישהו מכם מגיע לאיזור הרי יהודה ישלח לי מסר ואשמח לארח . להתראות בשמחות

yaely2

New member
מנהל
אורה, הזהרי.../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif../images/Emo21.gif

אורה חמודה שלום
למדי לקח מהמקרה של שרה, גם היא הזמינה את הפורום אליה למושב ומצאה את עצמה מארחת את כל הפורום בעוד שבועיים בערך. החברה בפורום האלה נפלאים ונהדרים אבל אינם מבינים צחוק. מזמינים אותנו ישר אנחנו באים בהמונינו. יעלי

ora11

New member
ערב טוב יעלה והחברים../images/Emo24.gif

תודה תודה גם אני אשמח להפגש. יעלה אין ממה להזהר אם כתבתי אני מתכוונת ברצינות. ואם היית שואלת את החברים שלי היו אומרים לך שאצל אורה תמיד באים שותים
תה וגם
הבית פתוח והדשא גדול.

לייציק

New member
ערב טוב ושבוע טוב לך אורה ../images/Emo140.gif

אני בהחלט יכולה להבין אותך, כי גם אני עובדת - אמנם רק 5 ימים בשבוע, אבל יש לי בנוסף לזה, כמעט בכל יום, מטלות וסידורים מכאן ועד הודעה חדשה ... אשמח לפגוש אותך במפגש הקרוב, מקווה שתצליחי להגיע

למעלה