עדשות מגע - אין or אאוט?

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
עדשות מגע - אין or אאוט?

יש לכם עדשות? מה אתם חושבים על זה? מצורפות עדשות לבעלי תעוזה (אופטיקנה)

מאיה1983

New member
לפי דעתי זה ערסי ומגעיל..../images/Emo5.gif

וגם זה דיי מפחיד........אמממממממממממאאא

fireblue1

New member
מה יש לך נגד ערסים?

לא שאני ערס אבל יש לי חברים כאלה והם דווקה בסדר...

adiko

New member
מה קשור ערסי יאאאאא

זה שאני לא מת על ערסים סבבה אבל כאילו לא חייב להכליל ליברליות שמעתתתתתתתתתתת

fireblue1

New member
בואנה שמור על הפה שלך...

מה אתה בא כאילו אני עשיתי לך איזה משהו... אתה לא רוצה להגיב אז אל תגיב... אמרת שזה ערסי ולא יפה אז מזה הבנתי שאתה לא ממש אוהב ערסים אז שאלתי למה... להבא תגיב יפה כי אין צורך להגיב כמו מטומטם...

adiko

New member
אמממ

אולי טעיתי בתגובה להודעה אבל לא התכוונתי להגיב אלייך אלא לזו שאמרה שזה ערסי וזה מגעיל אז מה אתה רוצה

מאיה1983

New member
אני אמרתי שזה ערסי...

כי לדעתי זה ערסי. ואין לי שום דבר נגד ערסים להפך הם נורא מתוקים .. אני עובדת עם בני נוער שעונים להגדרה הזו.. אבל יש דברים שזה ערסי ללבוש כמו שרשרת זהב או חימצון בשיער... אם זה לא סטייליסטי בטירוף זה ערסי.. זהו. מוזמנים להגיב!

shikma r

New member
ברור שאין! זה פצצה של דבר!

גם עדשות מטריפות כאלה!!

fireblue1

New member
טוב זה ברור ש...

מי שיש לו עיניים יפות יגיד לך שזה out... ולמי שיש עיניים רגילות{חומות} יגיד שזה in... כמובן שיש לי עיניים יפות ואני לא מתכוון להסתיר אותם... ד"א: בכיתה שלי יש 2 ילדות ששמות עדשות... אחת שמה בתור ראיה...{במקום משקפיים שזה לדעתי בסדר...} ואחת ששמה את זה שיחשבו שיש לה עיניים יפות וזה מגעיל חוץ מזה גם כל פעם יש לה בעיות עם זה בעיניים{אין לי מושג מה אבל לפעמים היא יוצאת מהכיתה בגלל העדשות}

keren201

New member
מה הקשר????

יש לי עניים מאוד מיוחדות....כמה צבעים(מתחיל מירוק כהה, אחרכך ירוק בהיר ומסביב לאישון צהבהב) ועדיין אני מאוד אוהבת עדשות.... זה נורא קולי כזה...

fireblue1

New member
...

קודם זאת דעתי... אני מעדיף את הצבע הטבעי... את יודעת בכלל שיש סכנות בזה?{אל תשאלי אותי מה כי אני לא יודע אבל ידידה שאני מכיר אמרה לי שיש}

keren201

New member
אוקיי....אז אולי יש...

סכנות בזה....אבל שוב אם אתה הולך איתם 24 שעות..... שעה,שעתיים לא מזיק

fireblue1

New member
נכון...

אבל עדיין לא שיש לי משהו נגד זה... פשוט לפי מה שאני שומע מכל מיני אנשים זה שהם לא סובלים את זה... יש לי חבר שרצה לשים עדשות אבל הוא ירד מזה{לא יודע למה..}

lior297

New member
עדשות זה מציק.. יש לי .....

עדשות ראיה... קניתי כאלה חד פעמיות ששמים יום אחד וזורקים כי לא ידעתי כמה אני אשתמש בהם... בקיצור להכניס אותם אין לי בעיה.. אבל הם ממש ממש מיבשות לי את העין ואז אני מתחילה כזה לראות מטושטש ולא לראות כלום ופתאום אני מרגישה משהו מציק לי בעין ואז הם נופלות. שמתי כולה 3 פעמים... בכולם נפלו לי מקסימום אחרי שעתיים....

dark eyes

New member
י לי עדשות

של ראיה הן ללא צבע זה דיי נוח וצריך לדעת לטפל בהן וזאת הולאה לא קטנה בכלל
150 שקל בחודש זה רק תמיסות לניקוי. חוץ מזה אני לא הייתי שם צבע בסלי להשתחצן יש לי עיניים מאוד מיוחדות כחול בהיר ומסביב לאישון אם מסתכלים טוב רואים גוון ירוק בהיר.... אז אין לי צורך בעדשות צבע וזה גם לא נראה טבעי בכללמי ששם עדשות צבע יכול להיות בטוח שזה לא יראה אמיתי אולי זה יראה יפה אבל לא טבעי! האישון מתרחב וקטן לפי רמת האור לכן ייתכן מצב שבשמש יראו חלק מצבע העין הרגיל
.....

lior297

New member
ראיתי ילדה אחת עם עדשות.....

של חתול (בפורים), לדעתי זה מגניב אם יוצאים למסיבה או משהו... אבל לי יש עיניים טבעיות יפות (כחולות, אולי בהזדמנות אני אעלה תמונה) ומשקפיים (שמסתירות אותם קצת, אבל כבר נמאס מהם...) זה נחמד שזה חד פעמי. לא כמו אלה שבאות איתם יום יום לביצפר... ופתאום אתה רואה מישהו שחום עם עיניים כחולות (שאיתי אישית זה נורא מושך...) אבל זה לא הגיוני כל כך...

למעלה