עדשות מגע - אין or אאוט?

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

lior297

New member
למרות שאם היה......

עדשות עם דגל ישראל (ראיתי פעם בתוכנית "תאמינו או לא" של ארה"ב...) אז הייתי הולכת איתם כמעט קבוע ובטח וכמובן שגם ביום העצמאות. כזאת אני, פטריוטית.

fireblue1

New member
צודק...

יאללה חברה שלי באה אליי... ואני כל כך אוהב אותה בייי

vashla

New member
סליחה סליחה סליחה,מי אמר פה

שלמי שיש עיניים חומות יגיד שזה אין? למה מה קרה ? כחול וירוק נחשב יפה יותר? אז נכון שעיניים ירוקות וכחולות מושכות יותר תשומת לב, אבל מה רע בעיניים חומות? לי יש עיניים חומות כהות,וכל מי שראה ת'פנים שלי יגיד שהעיניים שלי הכי יפות בכל הפרצוף. יש להם צורה יפה והם נורא מבריקות. ואני נגד עדשות.

vashla

New member
פיירבלו אחד, עיניים חומות זה

ממש לא עיניים רגילות. צבע זה לא מה שקובע.

fireblue1

New member
לא רגילות?

איזה צבע יש לרוב האנשים שאת מכירה?{חום} בקשר למבנה את צודקת{טעות שלי} יש אנשים עם מבנה יפה... אבל דיברתי בקשר לצבע עיניים לא בקשר למבנה...

vashla

New member
עיניים חומות זה עדיין עיניים

לא רגילות לדעתי. יכול להיות להם מבנה מהצם והם ממש לא יהיו עיניים רגילות.

רוב האנשים שגרים בישראל

הם בעלי עיניים חומות. זה שזה נראה לך רגיל כי אתה גר כאן ולא בשוודיה או הולנד או משהו בסגנון, אז באסה, שם אתה תחשב כבן אדם בעל עיניים רגילות ולא מיוחדות. חוץ מזה, העובדה שאתה מסתכל על צבע העיניים כדבר שקובע את המיוחדות שלהן זה דבר שהוא לא נכון, דווקא בגלל שחום כל כך נפוץ יש לו הכי הרבה גוונים, התעמקת איי פעם בצבע החום של עיניים של אנשים? יש שם עומק, יש שם גוונים, יש שם צורות, יש שם ירוק וגם צהוב, ויש שם גם חתכים מסויימים, הן שונות בצבע מאחד לאחד, הן לא סתמיות, כל עין שונה מבן אדם לבן אדם. אני גם חשבתי שעיניים כחולות או ירוקות זה יותר יפה, אבל יופי לא שווה בהכרח צבע מסויים, ולמדתי את זה מהר מאוד.

לי יש עדשות../images/Emo70.gif

הנה תמונה שלהן... אבל לא רואים אותן טוב..
במציאות הן יותר יפות
בר ראתה אותן אז היא יכולה להגיד.....

keren201

New member
נייס...מה הצבע המקורי???ו...

ו בקשר לצבע עניים,חום זה מאוד מיוחד.... יש פשוט כאלה שעדשות לא יפה להם!!!! יעני צבע,אבל אם זה עם איזה ציור אז סבביש....

עדשות מזעזעות בהחלט

לא מזמן ראיתי אחד עם עדשות סמיילי כאלה..זה היה פשוט מ-פ-ח-י-ד

למעלה