עדת פלסנר - שיוון בנטל/חוק טל מה חושבים

baudrate

New member
ואו, חשבתי לרגע שהם אויבי הציבור.....

ואני כמובן לא הזכרתי ערבים. שלא יחשדו בי חס וחלילה.

SupermanZW

Well-known member
לכולם צריכה להיות זכות להביע את דעותיהם

כמו כן, חיה ותן לחיות.

מתכNET

New member
אתה טוען שצה"ל אינו מקצועי?!

תקשיב טוב ותפנים כי נמאס לי לשמוע את הסיסמא הזאת:
מתן תגמול ראוי לחיילי צה"ל לא קשור למאפייני הצבא
אם מחר כל חייל יקבל משכורת מינימום זה לא ישנה את הצבא
וזה מה שצריך לעשות!!

SupermanZW

Well-known member
כן, צבא שמגייס גם חיילים שאין בהם צורך אינו

צבא מקצועי. צבא שרוב החיילים בו אינם נמצאים בו כי בחרו בצבא כקריירה אינו צבא מקצועי, צבא שכוח האדם בו אינו מנוצל במידה המיטבית אינו צבא מקצועי. צה"ל במצבו הנוכחי אינו צבא מקצועי.

בצה"ל יש עודף כוח אדם ויש הרבה תפקידים בצה"ל שראוי לתגמל בהרבה יותר משכר מינימום. לטירונים יכול להתאים שכר מינימום אך לאחר מכן על השכר להיות בהתאם לתפקיד, לדרישות התפקיד, לרמה המקצועית, לדרגה ולוותק.

ספידי123

New member
הצבא כן מקצועי בעבודה ולא בכוח האדם

כן בצבא יש עודף של חיילים עורפיים הגלל שהבנים שמשרתים 3 שנים תופסים תקנים וכול הזמן מגעים בנות שבעים אחרי שנה ו10(אני לא מפלה מני)אני חוש שצריך השרות של העורפיים יהיה שנתיים כך כוח האדם לא הילך לביזבוז ולקרביים צריך לתגמל כמו שצריך ואם החרדים יתגיסו לפחות 20%מהם יהיה אפשר לקצר את השרות גם לקרביים
היום הצבא מתייעל ולא כול אחד יכול להיות נגד בקבע ולהתקדם בקבע קשה מעוד היום חיילים ששרתו 5-8 שנים בקבע הצבא יגיד לו ללך הביתה בגלל שאין לו קידום או העלאת דרגה

הצבא כן מקצועי מבחינת העבודה גם בעורפי ובמיוחד בקרבי

ספידי123

New member
אחת הבעיות בכוח האדם

זה בגלל חוק חובת הגיוס
ככול שיותר התגייסו ככה אפשר לקצר את השרות
ואלי בסוף זה יכוסח כסף

SupermanZW

Well-known member
חובת גיוס כשלעצמה אינה מקצועית

מקצועיות נמדדת בין היתר בלקיחת האנשים המתאימים ביותר לכל תפקיד ובהעדר אנשים מיותרים במערכת.

SupermanZW

Well-known member
לא אפריע לך להשלות את עצמך

לכל בר דעת מספיק להסתכל על הכותרת שלך כדי להבין עד כמה הטיעון שלך מטופש.

אורגד7

New member
במקום לקטר- בואו לדבר

המעגל במאהל אורלוזורוב מארח את עורך דה מרקר היום ב-8-בערב כנסו ללינק, אשרו השתתפות ובוא להשמיע את קולכם. יש ימבה אוכל, אווירה טובה ואנשים טובים באמצע הדרך (לרוטשילד).

למעלה