עד איפה הגענו

אביעד666

New member
עד איפה הגענו

בתרגיל פינוי של אנשי המג"ב עצרו את התרגיל כיוון שהחיילים שדימו את המתנחלים התלוננו על אלימות מופרזת אסור לנו להגיע למצב הזה עם ישראל מתחיל להתפורר והכל בגלל רוה"מ

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

הכל בגלל רוה"מ... ברור... אני יכול לדמיין את אריאל שרון עומד מאחורי חייל: "נו יאללה דוד, תן לו בראש! תן לו בראש! נו, הוא עדיין חי! קדימה!". מספיק עם השטויות האלה
. ראש הממשלה מתווה קוי פעולה. מי שאומר כיצד בדיוק לנהוג אלו המפקדים בשטח. מי שבסופו של דבר מבצע את הפעולות לפי ראות עיניו הם החיילים. חייל היכה מישהו? אותו חייל אשם! אלא אם ניתנה לו פקודה ברורה להכות את אותו מישהו, ואז הוא יכול היה לסרב פקודה בשם פקודה בלתי חוקית בעליל.

אביעד666

New member
שרון מעלים עיין

ברור שזה אשמתו הריי אבו מאזן אמר שהנסיגה מגוש קטיף זה רק ההקדמה ושאחרי כן הם יקחו את ירושלים אז איפה יש פה שלום ?

KAROLove

New member
בטח

גם ירושליים שייכת לפלסטינאים...לא כל ירושליים אבל העיר העתיקה בהחלט..ואלאקסה..וצריך לרסס את כל הג'וקים שחופרים מתחתו ומסביב אל אקצה..רק ככה יהיה שלום

יוֹאב

New member
סליחה כן?

מישהו הבטיח לך שיהיה שלום אחרי שתתבצע תכנית ההתנתקות?

silverhawk

New member
תכנית ההתנתקות הינה חד צדדית

מעצם ההגדרה של הביטוי מובן כי היא פונה כלפי הציבור הישראלי ולא החוצה. עם זאת, היא אכן אמורה להוות בעתיד אבן יסוד לתחילת המשא ומתן להסכם הקבע.

אביעד666

New member
חד צדדית מבחינת שטחים

חד צדדיות מבחינת נתינת שטחים אנחנו נותנים שטחים והם לא אבל הם צריכים להפסיק את הטרור

silverhawk

New member
הם צריכים להפסיק את הטרור ע"פ

הסכמי העבר - אין לכך קשר לתכנית ההתנתקות.

אביעד666

New member
מטרת הפינוי היא יצירת שלום בין

היהודים לערבים חד וחלק ולא שום דבר אחר

silverhawk

New member
זוהי לא מטרת הפינוי

אך גם אם בעקיפין זה נכון, מה אתה רוצה להגיד בזה? אתה טוען שהתכנית לא תביא שלום? אוקי, זוהי דעתך. רבים וטובים אחרים מאמינים אחרת (וביניהם ההנהגה הנבחרת של המדינה, אשר, אני רוצה להאמין, יש לה מעט יותר ידע על הנושא ממך). האם הגית תכנית קסם אחרת אשר תביא שלום?

אביעד666

New member
לא אני אומר שלא יהיה שלום אלא

אבו מאזן שאומר שהנסיגה מגוש קטיף זה רק ההקדמה ושבסוף ניתן להם גם את ירושלים

silverhawk

New member
אבו מאזן אינו יוזם ההתנתקות

ההתנתקות הינה מהלך ישראלי, המקדם (בתיאוריה) יעדים ישראליים.

אביעד666

New member
תאוריה?

מנהיג הערבים אומר לך שהמהלך הזה לא יביא שלום אז למה ללכת לתאוריה

silverhawk

New member
אנחנו הולכים במעגלים כאן...

ההתנתקות אינה מהלך של מנהיג הערבים, ההתנתקות הינה מהלך ישראלי המשרת אינטרסים ישראליים.

OMER G17

New member
מה הקשר?

בגלל שאולי יפנו את י-ם? מה?! מה הקשר בכלל? אז תתנגד לפינוי ירושלים...מצידי גם תגיד שצריך לא לפנות התנחלויות מבודדות בשומרון..למרות שבלי קשר להתנתקות זה חייב לקרות..אבל רצועת עזה זה עניין אחר לגמרי..אח שלי...שהוא ממש לא שמאלני ועוד לא יצא לו להצביע אבל אני מאמין שאין סיכוי שהוא יצביע למפלגת שמאל בבחירות הקרובות גם תומך ביציאה משם..הוא לא מתלהב מהצורה..כמו רובנו..אבל הוא מודע לזה שחייבים לצאת מרצועת עזה..וסתם לידיעתכם הוא אפילו דתי דתי מאוד..עם כיפה גדולה כזאת וזקן...למרות שזה בשבילו כנראה לא לגמרי קשור!

NimrodOZz

New member
כששרון אומר למשטרה לפעול

"ביד קשה" הוא בהחלט קורא לאלימות. אבל הוא לא ראשון. רבין קרא "לשבור להם ידיים ורגליים" והוא התכוון לפלשתינאים. עוז.

TheOrion

New member
אתה מעדיף ש...

"נהגו בהם ביד רכה. לא רוצים לעזוב? תחזרו יום יומיים אחרי ותבדקו אם הם עיקשים"? נו באמת, הוא חייב לומר למשטרה לנהוג ביד קשה. אין יד אחרת נגד עבריינים.

למעלה