אמממ...זאת דירה מס' 1
ט טל ליהיא New member 28/7/06 #22 למה כולם שמים יצירות שכבר שמתם../images/Emo35.gif מה נסגר? יצירות שכבר נמצאות באלבומים נמצאות כבר בתחרות, אני לא מבינה למה אתם משרשרים את זה שוב...
למה כולם שמים יצירות שכבר שמתם../images/Emo35.gif מה נסגר? יצירות שכבר נמצאות באלבומים נמצאות כבר בתחרות, אני לא מבינה למה אתם משרשרים את זה שוב...
H hilali1 New member 29/7/06 #30 ../images/Emo124.gif גם אני מנסה... ../images/Emo9.gif אני לא מוכשרת מדי בפוטושופ ואנימציה אז זה מה שיצא ("..ככה יצא..")
../images/Emo124.gif גם אני מנסה... ../images/Emo9.gif אני לא מוכשרת מדי בפוטושופ ואנימציה אז זה מה שיצא ("..ככה יצא..")
R Rachel47 New member 29/7/06 #38 אויי זה פשוט גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif מוכשרתתת
R Rachel47 New member 29/7/06 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif חחחחחח מגיע לך
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif חחחחחח מגיע לך
H hilali1 New member 29/7/06 #43 שאלתי ברצינות ../images/Emo132.gif הרי בעצם אפשר להצביע לתמונות באלבומים. אז אפשר שמכל ה-10, אלבום אחד ילך ל"בחירות הגולשים". משהו כזה. טליהיא, מה את אומרת
שאלתי ברצינות ../images/Emo132.gif הרי בעצם אפשר להצביע לתמונות באלבומים. אז אפשר שמכל ה-10, אלבום אחד ילך ל"בחירות הגולשים". משהו כזה. טליהיא, מה את אומרת
R Rachel47 New member 29/7/06 #44 רעיון נחמד מאוד../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif
B barakolo New member 31/7/06 #62 איזה רמאית... אתם לא רואים היא לא עשתה את זה בעזרת פוטושופ או פלאש! היא עשתה את זה בעזרת התוכנה איחולן! שמעצב לך את העיתון!
איזה רמאית... אתם לא רואים היא לא עשתה את זה בעזרת פוטושופ או פלאש! היא עשתה את זה בעזרת התוכנה איחולן! שמעצב לך את העיתון!
H hilali1 New member 31/7/06 #64 ../images/Emo22.gif הפנה אותי בבקשה לסעיף בתקנון התחרות המחייב שימוש בפוטושופ ודומיו. תודה.
ט טל ליהיא New member 31/7/06 #65 ולמה זה הופך אותה לרמאית? באיזה חוקים כתוב שצריך להשתמש בפוטושופ או פלאש<? כל הכבוד לה על הרעיון, עובדה שאף אחד אחר לא חשב על זה לפניה...
ולמה זה הופך אותה לרמאית? באיזה חוקים כתוב שצריך להשתמש בפוטושופ או פלאש<? כל הכבוד לה על הרעיון, עובדה שאף אחד אחר לא חשב על זה לפניה...