עד כמה כנות חשובה?

וזה leper מה שקוראים אותו...

שתיקה שווה זהב, כשיודעים לשחק את המשחק של כולם... אגב, אפרופו הסיפור על... תמיד הייתי שחקנית מעולה, גם למדתי משחק וגם הספקתי להופיע קצת על במה, קצת בסרטים, כניצבת... אבל... הרבה מאוד בחיים. שתיקה שווה הרבה יותר מזהב - זהב זה עוד זול

שרפתי מערכות יחסים..

או יותר נכון, התחלות שלהן.. בעצם, אולי אלו היו התחלות של כלום.

GraspOfAir

New member
כנות היא הכל

וכששני אנשים רוצים בטובת אחד השני, אז כנות לא תשרוף את מערכת היחסים. זאת דעתי בכל אופן.

גרספי ידידי היקר ../images/Emo13.gif

מסכימה איתך ומרשה לעצמי להוסיף, שאין כמו כנות ופתיחות.

וזה רק...

בשני מקרים: 1. כשאני צריכה להזהר שלא לפגוע באחרים... 2. כשהידע שלי עלול לפגוע בי עצמי! ו... leper היקר, אני רואה, שאתה קורא את הבלוג שלי בקביעות. ואגב, שקרים לבנים הם דבר נדיר.

כן!!!!

העליתי את החיים שלי על המוקד בשביל האמת שלי.. לא נחמד, לא נעים, פאק באישיות.

אם מערכת היחסים כל כך חשובה

שגוררת אחריה אמת כל כך חשובה, נוראה או יפייפיה, מערכת היחסים לא תעלה על מוקד. כמובן כל זה לא תקף לגבי מקרים של מחלות נפשיות ובגדיות [כן, פסיכופטיים כלולים בתוך זה
]

leper

New member
במקרה הזה אבוד לי

למרות שנדמה לי שהיא לא שפויה כמוני

סקארלט, יש אנשים...

בחלק הבלתי שפוי של העולם, שפשוט אוהבים לאבד תקווה מראש.

רוני קל

New member
תשמע , תראה , אני נשוי 14 .........

יוצאים 4 שנים לפני שהתחתנו אנחנו שנינו צעירם גם היום 36 ,נראה לך שאני הולך להיות אמיתי כל פעם שאני מתחבר לאיזה כוסית בת 27, למה זה טוב ? מעבר לעובדה שאני לא מאמין שאוכל לחיות יותר מ10 דקות עם סכין מטבח תקוע לי בחזה , ותביעת מזונות שתשאיר אותי מחוסר כל ,גם ככה אני לא מתכוון לקחת כלום, הכל כולל הכל ישאר לה ולילדים. עכיו בו נראה להיות אמיתי או לא להיות!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה