רגולציה וחוקים להגנה על עובדים הם חשובים לתפקוד של חברה חופשית. לדעתי באמת ההייטק הוא אחד התחומים שמתפקדים באופן הטוב ביותר בשוק החופשי וצריך מינימום של התערבות, אבל גם להייטקסטים החוקים חשובים. אם לא היה פנסיה חובה, אפשר להניח שלא כל העובדים היו מפרישים לעצמם פנסיות ולא כל החברות היו מציעות את זה. חוקי תעסוקה שנועדו להגן על עובדים חלשים מיטיבים עם החצר האחורית של ההיטק: המאבטח בכניסה, המנקים, נותני השירות (גם כשהם עובדים חיצוניים). הגנה על נשים בהריון, אחרי לידה, בטיפולי הפריה, עובדים משרתי מילואים וכו' מאוד רלוונטית להייטק.
מה שכן, אני משוכנע שהתערבות מוגזמת בכוחות השוק לא מועילה. זה כולל למשל חלק גדול מהשקעות של רשות החדשנות שבימים אלו נראים לי כבזבוז כספי ציבור, כנ"ל לגבי הנחות מס, תמריצים מוזרים וכל מיני דברים שבעבר היו חשובים והיום כשיש הצפה של כסף זה הופך למיותר.
מה שכן, אני משוכנע שהתערבות מוגזמת בכוחות השוק לא מועילה. זה כולל למשל חלק גדול מהשקעות של רשות החדשנות שבימים אלו נראים לי כבזבוז כספי ציבור, כנ"ל לגבי הנחות מס, תמריצים מוזרים וכל מיני דברים שבעבר היו חשובים והיום כשיש הצפה של כסף זה הופך למיותר.