עד לפני שנתיים מספר 2 בMW בעולם

udi102

New member
עד לפני שנתיים מספר 2 בMW בעולם

http://www.mmaweekly.com/jake-shields-considering-return-to-middleweight

ובימים אלו שוקל חזרה למחלקת הMW אחרי שנחל אכזבות בWW בלי ספק חייב לחזור למחלקת הMW שהיא הרבה יותר קלה .
בWW אין לו סיכוי אחרי שהוא נחל הפסד מGSP , נוקאאוט מאלנברגר וניצחון דחוק על אקיאמה שגם ירד מחלקה האם נשאר לו מה לחפש בWW ?
לטעמי הוא עשה טעות שירד והוא חייב לחזור לMW ,אין לו סיכוי מול הנדריקס ,קושצאק ,פיץ ,אפילו מול קאמפמן הוא ניצח בגלל שהשופטים עישנו משהו לפני ,ובשורה התחתונה עוד אוברייטד שהגיע לUFC עם ציפיות ונחל אכזבות .

מרקו בי

New member
שמע מצד אחד אתה צודק

מצד שני צריך לראות איך הוא בmw המשקל הטבעי שלו, בלי חיתוכים ובלי חוסר אויר אחרי 10 שניות.
נכון שבww הוא נפילה, בmw יש לו ניצחון על הנדו, ניצחון שבהחלט הצדיק את היותו בטופ.

מרקו בי

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל צריך לראות. אני גם לא תפסתי ממנו אף פעם אבל אי אפשר לקחת ממנו את כל מה שעשה בקריירה.
סה"כ יהיה מעניין לראות אותו מול פלהארס, מאיה, ווידמן.

cat food

New member
מאיה כבר לא

ירד לוולטר ווייט.
ולטעמי הקרב שציוותו לו הוא סופר מעניין.
דונג היון קים - דמיאן מאיה, זה קרב של שני גרפלרים טכניים מאוד.
מה שכן אני חושב שאפילו שמאיה ירד מחלקה, קים יראה גדול לידו עדיין.

מרקו בי

New member
לא ידעתי תודה על העדכון

אני לא מבין לוחמי mw שיורדים לww אם לא הצלחת במחלקה החלשה ואולי החלשה ביותר של הufc, מה ההגיון לרדת למחלקה הכי חזקה של הufc, לעשות דיאטה שתתיש אותך ולהלחם במהירות שאתה לא מכיר? לדעתי טעות אבל שיהיה, גם ככה אלוף הוא לא יהיה.

drorm5

New member
מאיה היה צריך לרדת ממזמן

WW מחלקה של מתאבקים: אם לוקחים אותו למטה - אחד הגרפלארים המסוכנים שיש.
אם הוא נשאר בעמידה - יש לו סנטר מצויין (מצויינת?) והוא גם שיפר את העמידה שלו.

danielmo1

New member
אתה רואה אותו מסתדר מול פלהארס בקרקע?

בלי לחטוף G&P? או נעילת ברך או איזה משהו בסגנון?
פלהארס יותר מידי גדול ואגרסיבי

מרקו בי

New member
בודאי שילדס לוחם קרקע טכני מאוד

דוקא בעמידה אני חושב שפלהארס יותר מסוכן לו, בכל אופן זה יהיה מעניין, אני לא חושב שנראה את פלהארס עושה לו היל הוק אחרי דקה.

udi102

New member
קרב טוב שילדס נגד פאלהארס אבל קודם

אני מענויין לצפות בשילדס נגד מאיה בWW

AmitNHB

New member
דיכוטומי משהו...

yair_bar

New member
מנהל
למה דיכוטומי?

כלומר השאלה היא למה השימוש דווקא במונח דיכוטומי?

אני לא בטוח שזה ההקשר שהתכוונת. אולי אמירה סתמית, אמירה לא מגובה וכו'

AmitNHB

New member
.ג'ק שילדס לא מס' 2 בעולם => הוא "אפס".

אני יודע למה התכוונתי.

ElGoldi

New member
לא צריך להתרגש..

זו לא ההקצנה הכי גרועה שראינו מאודי :)

udi102

New member
עד לפני שנתיים מספר 2 בעולם !!!

מה הקצנה בזה ? זאת עובדה

danielmo1

New member
העובדה הזאת מעולם לא הייתה ולא נבראה

אנשים חשבו שלשילדס יש איזה שהוא סיכוי כי יש לו משחק קרקע שמשתווה לGSP, וראינו שלא.
הוא מעולם לא היה מספר 2 בעולם, כי הוא מעולם לא היה ביואפסי לפני הקרב עם קמפמן

הוא היה בלתי מנוצח מ2005, עם נצחונות עלובים שבעיקר ראית אותו מתחנן ללוחם שמולו - "בוא נרד לקרקע" ואז גם שם, ראית אותו בלי כוח, בלי מסה, בלי כלום מנסה להכניע לוחמים, מספיק שהיה מישהו שיש לו יכולות קרקע סבירות ושילדס לא הכניע אותו, עד היום אין לי מושג איך הוא הצליח לנצח את דן הנדרסון, זה באמת רק ה' יודע

כולם רצו לראות את שילדס נגד GSP, ואז מה קרה? הפלופ התגלה, שילדס לא שווה גרוש, אין לו עמידה, וכשאני אומר שאין לו עמידה, אני מתכוון לכך שאפילו ביומיום הוא לא מצליח ללכת למכולת מרוב שאין לו עמידה, ואז עוד הפסד, ועכשיו ניצחון, ואתה תראה שבקרב הבא שלו הוא יפסיד שוב וככה לאט לאט הוא יעלם בדיוק כמו שהוא הגיח, לוחם אומנויות לחימה משולבות, שאין לו עוד אומנות לחימה חוץ מBJJ, זה עדיין לא יצא לי לראות ברמה הזאת, הוא כ"כ חד-גוני זה כבר מצחיק, אפילו מאיה הבין שצריך איזה שהוא משחק עמידה גם אם לא הכי טוב בעולם, רק ג'ייק שילדס עדיין חי בלה לה לנד, והקטע ההזוי הוא, שהוא אפילו לא לוחם הBJJ הטוב במחלקה שלו, ואם הוא יעלה לMW, גם שם הוא לא לוחם הקרקע הכי טוב

udi102

New member
את הנצחון על הנדו אני לא ישכח

4וחצי לפנות בוקר שאני על לינק מסריח באינטרנט ,אפריל 2010(בדיוק שנתיים) ,כל רגע פרסומות ,הנדו נותן לו בשני הסיבובים הראשונים שלושה נוקדאונים ושופך לגר בשלישי ואז שילדס עושה מה שעושה רוצה מגיע למאונט ונותן מכות שאחיין שלי בן חמש וחצי לא היה נכנע מהם . הנדו עלה פצע כטענתו ועם בעיות גב קשות כטענתו ,מה שבטוח שהחיתוך לMW לא עוזר להנדו בגיל שלו (41 וחצי) .

למעלה