עד לפני שנתיים מספר 2 בMW בעולם

danielmo1

New member
נטו הגיל של דן הכניע את הקרב

7 שנים אחורה שילדס נרדם אחרי 50 שניות

yair_bar

New member
מנהל
זה עדיין לא דיכוטומי

0 או 1 זה דיכוטומי
שחור או לבן זה דיכוטומי

מדורג מס' 2 או מישהו שהוא אפס זה לא דיכוטומי.

greenstar

New member
הגישה דווקא כן דיכוטומית

אם התוצאות האפשריות הן או 1 (אם אתה בטופ של הטופ) או 0 (אם אתה לא) ואין שום דבר ביניהן אז זה כן דיכוטמי

yair_bar

New member
מנהל
1 זה לא אם אתה בטופ או לא

כתבו שהוא היה מס' 2 במחלקה ואמרתי שזה לא נכון. מכאן שהוא יכול להיות גם מס' 5 או 12. הרי ברור שבמשפט הוא אפס לא התכוונתי שהוא מס' אפס במחלקה, כי מדובר במונח לא אפשרי בהקשר זה. מדובר במשתנה אורדינלי, שבהקשר שלנו, כאמור, ל-0 אין משמעות

greenstar

New member
לא משנה מספר 0 במחלקה

השימוש ב0 ו1 קצת מבלבל בגלל המילה 0 במשפט שלך, נעבור לשחור ולבן
.

הכוונה מהמשפט שלך כמו שאני הבנתי אותה היא שהוא לא "לוחם על" ולכן הוא "שחור". זה מחלק את הלוחמים ל2 קבוצות, כל מי שלא מגיע לסף מסוים הוא שחור (שאתה מגדיר כאפסים) וכל מי שכן מגיע לסף הזה של יכולת הוא לבן (כלומר אתה לא מגדיר אותו כ0). הדעה האישית שלי שאפילו ששילדס אולי הוא לא לוחם ברמה שחשבנו הוא עדיין לוחם טוב, איפושהו באמצע בין "לוחם אפס" למה שחשבתי שהוא יהיה כשהוא עבר לUFC (בטופ של המחלקה).

yair_bar

New member
מנהל
אני חושב שזו ראייה נורא צרה של הסוגיה

להגיד שיש שני סוגי לוחמים בכל מחלקה זו אמירה אומללה שמהווה מדרון חלקלק

הרי יש אפסים, יש גייט-קיפרס, יש לוחמים שמועמדים לקרב על התואר, יש את האלוף

AmitNHB

New member
דיכוטומי זו חלוקה של העולם לשתי קבוצות כאשר

כל איבר חייב להיות בקבוצה אחת ורק בקבוצה אחת. בעולם שלך מי שאינו לוחם בטופ של הטופ הוא אפס. זוהי חלוקה דיכוטומית. כאשר משתמשים בדוגמא של שחור ולבן לדיכוטומיה הכוונה היא שאדם רואה כל צבע אחר כשחור או כלבן. לכן שוהי דיכוטומיה. לא כי באמת יש בעולם רק שני צבעים. אתה רואה כל לוחם כטופ של הטופ או כאפס גם אם הוא בעצם לוחם מצוין אבל לא טופ 3 או 5.

yair_bar

New member
מנהל
ומאיפה אתה לוקח לעצמך את המנדט לקבוע

את חלוקת העולם שלי לגבי לוחמים ואיכותם?
בוא ננתח את המשפט שלי

כאמור, הוא בא כתגובה להנחה המוקדמת של ידידי המלומד ששילדס היה מס' 2 בעולם בקבוצת המשקל. אני עניתי - מס' 2? ממש לא. הוא סתם אפס.

לא אמרתי שכל הלוחמים בעולם מחולקים למס' 2 במחלקות שלהם ולאפסים. נפקא מינה שהחלוקה שלי אינה דיכוטומית כלל.

yair_bar

New member
מנהל
המשפט הראשון שלי היה כמובן

בקריצה ובהומור, למקרה שהובן אחרת

bret24

New member
זה לא דיכוטומי בגלל שאין שני סוגים,

לאוהדי MMA בכללי ובפרט לרבים פה בפורום יש רק סוג אחד, כולם אפסים.... פידור שלט 10 שנים, הוא אפס, ג'ונס מחסל את כל המחלקה הוא אפס , GSP לא מסיים את היריבים שלו הוא אפס, שוגאן ומאצ'ידה הפסידו לג'ונס הם אפסים. ולנושא.. ג'ייק שילדס ואני אומר את זה בתור אחד שלא אוהב אותו ,הוא לוחם מצוין.
הניצחון של GSP עליו היה הניצחון הכי פחות דומיננטי של GSP אי פעם.

fatnoam

Active member
תמיד שילדס היה לוחם גרוע

אולי לא גרוע, אבל חד מימדי לחלוטין. יש לו היאבקות WORLD CLASS ופחות או יותר זהו. ההכנעות לא יושבות תמיד טוב, העמידה מגוחכת פשוט.

מאז ימי ה-SF אמרתי שהוא גרוע, כולם יודעים שהניצחון על הנדרסון היה בעיקר בגלל חוסר האויר של הנדרסון (שאגב מאז סיפק כמה קרבות הירואיים, בעוד ששילדס סיפק שום דבר).

אני זוכר בפורום מלא אנשים צעקו שהוא ינצח את GSP. היתה בדיחה טובה.

היום אי אפשר להיות לוחם אם כל מה שאתה יודע זה מימד אחד של הספורט. תראו את מלווין גילארד, לוחם עמידה פנטסטי שמפסיד כבר פעמיים רצוף כי הוא לא יודע להתגונן בקרקע. שילדס אותו סיפור. הוא יודע לשלוט ביריב, אבל הוא לא יודע לעשות עם זה שום דבר. אין לו GNP, אין לו הכנעות ברמה שמסיימת קרבות (ברמת UFC, כן).

אני במקום הארגון גם חותך אותו כי אין לו עתיד והוא לוחם משעמם.

mbenyaacov

New member
נאלץ להסכים. פעם חשבתי שהוא משהו. הסטטי'

הטעתה אותי. ראיתי תקצירים של קרבות בהם הוא מסיים את פול דיילי המטומטם, את הנדרסון ועוד כמה ואמרתי לעצמי שהוא כנראה משהו אם יש לו כזה רצף. לדעתי דווקא בפורום לא החזיקו ממנו. שאלתי שאלה בנדון והסבירו לי מפורשותעל גבי הפורום שאין לו סיכוי, וצדקו.
בתכל'ס, הוא לוחם לגיטימי, אבל חד מימדי שלא באמת מאיים על השפיץ של המחלקה.
אגב קרבות משעממים, אני מת שהוא ילחם בפיץ'. לא יודע למה. בא לי לראות אותם מטגנים אחד את השני ברצפה.

למעלה