עד מתי ניפגש ככה במקרה בסינגל

יורם חן

New member
עד מתי ניפגש ככה במקרה בסינגל ../images/Emo35.gif

אז הינה זה קורה
הנהלת הפורום החליטה להיענות לבקשת החברים ולכנס מפגש רוכבים שעיקרו טיול באורך מלא (איך לא?) וגם קצת חוויות ונשנושים. נפגש ב- 12.12.03 , יום ו',בשעה 0900 בחניון אשתאול, סמוך למשתלת קק"ל (500 מטר מצומת אשתאול, על כביש 44). מה בתוכנית
בשעה 10 בדיוק, לאחר התכנסות, ניסוי כלים ופאלברות- נצא לטיול ביער אשתאול, שיארך כשעתיים. הטיול יתאים ברמתו לכולם ויאפשר לסובב רגליים ולגלגל לשון במקביל.... אח"כ נתכנס במתחם הפיקניקים שבחניון לחלק האומנותי (חברתי) ונשקיע קצת בצד הגסטרונומי מכל טוב שיביא כל אחד: שתייה קלה
, בירות
, פשטידות
עוגות
וכל מה שטעים (חל איסור להביא לחלק הזה חטיפי אנרגיה
). בנוסף דרושים כלים חד פעמיים ובמידה ולמישהו יש מערכת הגברה
שיכולה לעבוד על 12V אז בבקשה. אם בא למישהו לכתוב משהוא,
להקריא קטע וכל מה שעולה בדעתכם- מוזמנים להרים את הכפפה. היוזמה היא פרי רצון טוב של חברים ונעשית בהתנדבות ולמען הפורום, אז ממש לא בא לי לנסח עכשיו איזה דיסקליימר מתוחכם על היעדר אחריות וכו' וכו', מה שיפגום בחדוות היוזמה, אך המסר ברור.... למפגש מוזמנים כל חברי הפורום (השתתפות חובה, כבר אמרנו ?) וחבריהם הרוכבים.....
להתראות

aFish

New member
איך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מזמין אותך כל שבוע ונאדה....ובא איזה מנהל זורק הצעה מהשרוול
ואתה מגיע בדיווש זריז. בואנה בואנה בואנה...מתחנפים להנהלה
אז מה אם אני רק פיון

IlanShacham

New member
תראה, תביט ../images/Emo13.gif

1. זה מספיק זמן מראש - אפשר להכין את השטח... 2. תמיד אפשר בסוף למצוא תרוץ טוב ולא להגיע
, תאמין לי שאני לא אחסר שם.

קטן

New member
אני רץ

להכין מדבקה עם השם שלי כדי שיוכלו לזהות אותי אה, וגם לחפש טרמפ

אחלה רעיון../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

הצעת יעול ותיעול ../images/Emo26.gif

קבוצות מאורגנות וגם לא מוזמנות להרים מופעי stand up מהווי טיולי האופניים - ולהריץ דאחקות ונאגחות ממיטב הלהיטים

רֶשֶף

New member
ריכוז הצד האמנותי? ../images/Emo26.gif

בפרק זמן כה מועט ועם פנאי עוד פחות. בחוסר ודאות מוחלט (יבואו עשרה? יבואו כמה מאות?) קיבלתי משימה, לקחתי הימור לארגן למפגש הזה "תוכנית בידור". זה לא "הישג אישי" וכלל לא מבחן. זה אתגר אמיתי לכל מוזמן ומוזמן. לא מעט מוכשרים יש פה, בלי ספק וכמו שבילון במדבר לעיני זה ברור, שנוכל יחדיו להעמיד מופע מרתק אם כל אחת יתגייס ויתרום איזה פירור. אנא תנו לי במסר בלי לחשוש בלי לפחוד מי פורט על גיטרה? מי יודע לרקוד? מי חורז חמשירים? מי מפציץ בפואמות? מי עולה על במה בלי אימה ובלי דילמות? מי חלם כל חייו על קריירת זימרה? מי מאמין שגם לזייף קצת זה לא נורא? הצעות, רעיונות, טיפים, הכל הולך. נפשיל שרוולים ונתחיל "להתלכלך". נביא אותה בסטייל, בלי להתפשר, אז "אש! אש! אש! קדימה! הסתער!"

timon1

New member
אאאא...לא נעים לי לשאול אבל:

איפה זה אשתאול??????????

Eyal Hershtik

New member
פיייי , סחטיין על היוזמה ....

יאללה בואו נציע פרס להופעה הכי מקורית , תלבושות וכו' .....

yahadas

New member
תיזהר...../images/Emo59.gif

שלא תהיה הופעה מקורית כמו בבארי...

dgeller

New member
מעולה !../images/Emo24.gif

כולי התרגשות לפגוש חלק מפנים מאחורי השמות. כדי שכל אחד יהיה עם מדבקה עם שם וכינוי. תודה, דרור גלר

למעלה