עד מתי ניפגש ככה במקרה בסינגל

zig1

New member
אחלה רעיון../images/Emo59.gif../images/Emo98.gif../images/Emo59.gif

counted me in

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo91.gifכדאי לפרסם את האירוע

במקומות נוספים כגון גרופי, וואלה, נענע| וכו'. כדאי, לדעתי, להפוך את האירוע לרב משתתפים ככול הניתן.

viczan1

New member
יורם,אחלה רעיון../images/Emo45.gif ה EZים שם../images/Emo73.gif

בהרכב מלא אבל ,צריך לחשוב על אלטרנטיבה אם במקרה מזג האוויר לא ירשה זאת

שמישהו יגנוב ../images/Emo150.gif

או ישאיל
או ישיג
מערכת הגברה שעובדת על 12 וולט .
כי בנפשנו הדבר

of ra

New member
גדי,אולי אני אוכל לארגן משהו../images/Emo183.gif

מה בדיוק אתם צריכים?

חסרה לנו ../images/Emo68.gif

רקדנית בטן
נערת גוגו
נערת שער
וכדי להתקבל לאחד מהתפקידים צריך לעבור מבחן בד
ובאמת באמת חשבתי על משהו כמו קצת בלונים וקישוטים לעשות שמח בעיניים. והכי הכי חסרה לנו מערכת הגברה שעובדת על מתח של 12 וולט. והרבה חיוכים .

of ra

New member
גדי...את רקדנית הבטן אשאיר לפעם

אחרת...
התכוונתי שכנראה אוכל לארגן את מערכת ההגברה. נדבר.

אפשר אולי לארגן גנרטור קטן ואז

הרבה יותר קל עם מערכת ההגברה וכל הפירוטכניקה. אני אשאל קצת מסביב

אני כבר עובד על איזה מגבר 12V

עכשיו צריך רק לדאוג לדיסקים עם מוזיקה (MP3 גם טוב) אני מוציא את המיקרופון מהבוידם ונבדוק שהכל עובד בכל מקרה המגבר הוא בידורית קטנה אז לא לצפות למופע רוק מושקע

ido mazor

New member
דווקא חלק מהכיף זה להיפגש במקרה....

חלק מהכיף בשבילי זה מפגשים ספונטניים על השביל. לדוגמא, לא אשכח את היום ההוא (אליפות ישראל לפני חודשיים...) בו ראיתי רוכב על אנדורו אדומות ולבוש תואם וזיהיתי אותו כיורם, מנהל הפורום. מיד נזפתי בו על השתמטותו מהשתתפות בתחרות!

קטן

New member
אז זהו

שביום שישי בזמן שחיכינו שיוסי (שוגי) יתאושש, הגיעו שני רוכבים נחמדים שדיברו איתנו, אחרי שהם הלכו, נזכרו שותפי לרכיבה להגיד לי שהיה שם יורם מנהל הפורום!!! איזו אכזבה זאת הייתה שלא ידעתי בזמן אמיתי מי מדבר איתי, לכן אני שמח על מפגש מתוכנן כמו שמתוכנן ___________________________________________________________________ ניסוחה המבולבל של הודעתי נובע מההתרגשות שאוחזת בי לקראת המפגש הממשמש ובא ___________________________________________________________________

צורחה

New member
אתה מסלף הכל ../images/Emo108.gif

כדי לדייק, אתה אמרת באלו המילים הצבעוניות: "יא רעים שכמותכם. כשרואים מישהוא מאושיות הפורום מייד להגיד" ונסיים בחידה ללא פואנטה: מי מכיר את החתול מחניון האגם?

יורם חן

New member
חשבנו על זה אולם משיקולים...

קוסמופוליטיים (משפחה אצל רובנו), נבחר שישי.....

boazw

New member
זה בדיוק השיקול לבחור ביום שבת

כי ביום שישי יש המון סידורים ומשימות בשם ועבור חברי המשפחה שאינם פנויים ביום שישי. אם זו החלטה סופית, אנסה להיערך בהתאם ולקבל אישור חד-פעמי ליום שישי.

למעלה