עד מתי פדופיליה?

אין חוק נגד מחשבות

וברור שאני בדיוק כמוך נגד כשזה ממומש
אבל אני קורא את התגובות גם שלך ויותר של אחרים שהולכים יותר רחוק וכמה שהם מגנים רק את עצם המשיכה עצמה בלי קשר למימוש
נראה לי שעל כך קובל הכותב שבא ואומר עצם המשיכה היא לא חטא
המימוש שלה היא חטא(אולי הוא קצת הקל גם עם המימוש בין השיטין לזה אני לא מסכים)
אני גם מתייחס להזדעקות החוזרת שלך על מה סקסי בילדים,
אז כתבתי על זקנים
אגב יש הרבה זקנים שהם כבר ממש חלשים פיזית וקשה להם להגן על עצמם, אבל שלא אובן לא נכון-אני כמובן נגד מימוש של פדופיליה
כמובן זכותך לחשוב שאם מישהו מפנטז על ילדים זה חולני ומזעזע וזכותך לכתוב זאת אני חושב שכל זמן שזה בגדר פנטזיה זה לא חולני ולא מזעזע יותר ממשיכה לזקנים לחפצים ובטח שלא לחיות(שדווקא אני חושב שזה מזעזע וחולני יותר ואני כמובן גם נגד יחסי מין בין אדם לחיה כי החיה לא יכולה להתנגד ולאמר שהיא לא רוצה גם אם כואב לה וזה גובל באונס מבחינתי אם יש מצב כזה...)

אני מגנה כי במחשבה שלי

זה פשוט לא נתפס לי.
להבדיל אלפי הבדלות, זה כמו מי שבאמת בתפיסה שלו לא מבין את הקטע של גייז.

אני מגנה, כי אנשים כאלו עלולים גם להכנע לסטיה הזו ולהטריד ילדים, מבין?

אה וחיות לא כאלו חסרות ישע, תלוי איזו חיה אבל גם להן יש רגליים לדפוק לך בעיטה כשלא נעים להן :)

ואל תדאג, אתה מובן כמו שצריך

אני אתייחס למשפט המודגש

נאמר שיש אדם שנקרא לו דני ויש לו משיכה לילדים
עכשיו הוא בשיניים נלחם כדי לא להתקרב לילדים בכלל הולך לטיפולים עושה הכל(כולל סקס עם נשים או אנשים/חפצים תלוי כמה עוד סטיות יש לו...
) וגם מצליח
ואחרי 87 שנים(סתם מספר שעלה לי לראש) נאמר הוא נפטר מהעולם כשהוא הצליח להימנע לחלוטין ממימוש הפדופילה שלו
יש פה עילה לגינוי?

שאלה תשובה

זה קצת שונה.
לו הוא לא היה מבין את הבעייתיות הנוראית פה, ובעצם לא מנסה להפטר מזה, אז מכאן דרכו תהיה מהירה למימוש ולניצול ילדים.

מכיוון שהוא מבין,יודע במה זה כרוך, וניסה כל דבר אפשרי והצליח, זה נראה אחרת.
אני לא יכולה לגנות בנאדם כזה.

**עדיין זה לא סותר שאני מלכתחילה לא מבינה את המשיכה הזו חח**

תודה נראה לי שאנחנו די מסכימים

חוץ מהנקודה אולי שאת חושבת שזה חולני ומזעזע ואני חושב שלא בהכרח כל זמן שזה לא בא לידי מימוש...

poseidon111

Active member
אני מבין את הנקודה העקרונית שאתה מנסה להעלות

אך אני רוצה להעלות משהו קשור.
הרי כל דבר בחיינו, הוא עניין של היצע וביקוש. שנינו חושבים שהמעשה הפדופילי מחייב עונש חמור. האם לפי דעתך היתה פדופיליה
קיימת לולא מלכתחילה לא היה לה ביקוש? האם אתה לא חושב שאנשים מהסוג הזה מזינים את תעשית הפורנו-ילדים ובכך גורמים
לעוד ועוד ילדים להאנס על ידי פדופילים? שים לב, ברור לי שזה לא היה מפסיק את התופעה כליל, אך גם ברור לי שהתעשייה הזו
לא היתה יכולה להמשיך ולדרוש עוד ועוד "בשר טרי", וחסר ישע. זאת בגלל אנשים כמוהו, שמוכנים לשלם כדי לספק את התאווה
החולנית שלהם.

היית יכול להבין אנשים שהשטיק שלהם הוא לצפות בסרטי סנאף? לא שהם מבצעים זאת אלא זו פשוט המשיכה שלהם ובזה הם
צופים.

אז יש פה כבר שאלה נוספת לדעתי...

האם צפייה בפורנו שמעורב בו ילדים הוא בסדר?
לא בטוח אגב,
מכיוון שאותו בגיר שבועל את הקטין/ה הוא עבריין ומכיוון שאותו צלם במאי וכל אנשי ההפקה של אותו סרט הם משתפים פעולה עם העבירה
אותו אחד שצופה בכך ומזין את התופעה למעשה יש בכך בעייתיות מוסרית מסוימת אם כי הייתי אומר שבעייתיות מוסרית מסוימת קיימת בהרבה דברים שאנחנו עושים
מאכילת בשר עד צפייה בפורנו שאולי יש בו גם איזשהו ניצול או בעייתיות(ולך תדע אולי גם עבירה על החוק...)
לא, לא הייתי יכול להבין אנשים שהשטיק שלהם הוא סרטי סנאף(שממה שזכור לי זה סרטים שרואים שם רצח אמיתי לא?)
אבל שים לב שלא דיברתי על אנשים שבהכרח צופים בפורנו פדופילי אלא אנשים שיש להם את הנטייה הזו בלי שהם מממשים אותה(ולמימוש אני מתייחס לא כאל צפייה בפורנו ילדים אלא מימוש ממש)בלי להתייחס להאם הם צופים או לא בפורנו מהסוג הזה...תניח שהם לא צופים בכך...זה מסדר את העניין??

poseidon111

Active member
בעניין שאלתך האחרונה אז כן. הרי אין יום

שאני לא מאחל למישהו מיתה משונה. זה לא עושה אותי רוצח.
סרטי סנאף זה בדיוק מה שציינת. יש כאלו ש"סתם" מתעללים במישהי.

deathOrat

New member
אוקיי מה תגיד אם איזה מישהו שהוא פדופיל

יבקש תמונה של הבן\בת שלך?
מה תגיד על הורה נגיד שמצלם את הילדה שלו בעירום ומאונן על זה? זה גם "בסדר" בעיניך?

כל אלה זה לא סתם, אלה דברים שפדופילים עושים.
וזה לא בסדר בעיניי בכלל.

אבל...

אם אני אהיה נשוי והוא יבקש תמונה של אישתי אני גם אכעס עליו בלשון המעטה...
ברור שבמצב כזה גם יהיה חשש שאולי הוא באמת יממש את נטייתו וזה טבעי
וכן החשש הזה ממימוש מובן לי
רק חשוב לי להדגיש שהמשיכה עצמה היא לא החטא אלא השאלה מה עושים עם זה...
אתה מתאר סיטואציה כזו:אב מצלם את ביתו בעירום ומאונן על זה...
הוא מאונן על זה לפניה?אם כן ברור שזה לא בסדר לא בגלל הנטייה אלא כי הוא גורם לה חוסר נעימות בלשון המעטה אם לא לפניה עדיין הוא מצלם אותה בעירום מה שגם יכול לגרום לא חוסר נעימות ואולי בהמשך היא תשאל את עצמה שאלות וזה יגרום לה טראומה
גם ככל שהקורבן הפוטנציאלי קרוב יותר זה בעייתי כי אם מישהו נמשך לילדים ומטפל בעצמו אז אוקיי יש לו סיכוי טוב גם אם הוא יהיה חרמן בסיטואציה מסוימת לשלוט בעצמו כי סקס עם ילד/ה ידרוש ממנו כל מיני פעולות מסוימות שהוא יכול לעצור אותן לפני(להיכנס לצ'ט למשל לשכנע לקבל טלפון להתקשר להיפגש וכו' וכו')
אם זה עם הבת שלו שנמצאת בבית(או עם הבן לא חסרים גם כאלה מקרים...)אז זה הרבה יותר פשוט וכאן אני כבר יהיה יותר מודאג מהסיכוי שזה יגיע לכדי מימוש...
בקיצור:תלוי בנסיבות, תלוי בסיטואציה...

deathOrat

New member
האם זה בסדר מוסרית אם האב עושה את זה

אך לא מאונן בפניה? אני מאמין שלא ומקווה מאוד שלא גם מבחינתך,

המחשבות כשלעצמן כביכול אינן מזיקות השאלה מה קורה בסביבה, מה קורה, אתה גם שוכח שבד"כ פדופילים גם אם הם מטופלים בטיפול פסיכיאטרי נוטים לחזור ולבצע את אותן עבירות.
עצם המחשבה היא סטייה בגלל זה זה נקרא פראפיליה, ההבדל העיקרי שהאובייקט לעולם לא יוכל להסכים במודע לדבר הזה, אני גם מבין מה אתה מנסה לעשות וזה לנסות לראות את הPOV של אותו פדופיל בניתוק מהרגש אבל יש דברים שאסור לנו לנתק מהרגש וזה אחד מהם

הרי ברור לך שאם הסטייה הזו קיימת באדם הוא ימצא דרך לספק את עצמו ואני לא מדבר עכשיו על אונס של קטין אלא האם אתה מוכן לקבל בחברה שלך בן אדם שבה ומאונן על תמונות של ילדים?
תחשוב על זה.. תאורטית אדם כזה יכול למצוא תמונות של הבן שלך בפייסבוק וכביכול זה לא מזיק לא לך ולא לילד אבל אני בטוח שאם תחשוב על זה זה יגעיל ויכעיס אותך.

נדמה לי שהתייחסתי לססכנות

וזה הציטוט:"ככל שהקורבן הפוטנציאלי קרוב יותר זה בעייתי כי אם מישהו נמשך לילדים ומטפל בעצמו אז אוקיי יש לו סיכוי טוב גם אם הוא יהיה חרמן בסיטואציה מסוימת לשלוט בעצמו כי סקס עם ילד/ה ידרוש ממנו כל מיני פעולות מסוימות שהוא יכול לעצור אותן לפני(להיכנס לצ'ט למשל לשכנע לקבל טלפון להתקשר להיפגש וכו' וכו')
אם זה עם הבת שלו שנמצאת בבית(או עם הבן לא חסרים גם כאלה מקרים...)אז זה הרבה יותר פשוט וכאן אני כבר יהיה יותר מודאג מהסיכוי שזה יגיע לכדי מימוש...
בקיצור:תלוי בנסיבות, תלוי בסיטואציה..."
בסדר מוסרית?(בהנחה שלא ממומש)קשה לענות...יש סיכוי רב יותר שזה יגרור מעשה לא מוסרי אם אדם מפנטז על שוד בנק ולא מממש זאת(ונניח שלא יממש זאת)האם זה בסדר מוסרית?
פה כבר נכנסים לכל מיני שאלות פילוסופיות קשה לענות...

hofit1980

New member
אני מסכימה עם דברים רבים שהוא אומר

אף אחד לא בוחר להיות פדופיל, כמו שאיש אינו בוחר להיות גאה או חולה נפש......
זה נושא שקשה לנתק ממנו רגש, אבל תנסי, יש בדבריו את הבסיס להתקדם באמת בנושא.

Andy Friese

New member
את צודקת- פדופיליה היא מחלה.

השאלה איך החולה מתמודד עם איתה.

אם הוא הולך לטיפולים פסיכולוגיים ו/או לוקח תרופות, יש להתייחס אליו כמו אל כל חולה נפש אחר ולתת לו את כל העזרה שהוא זקוק.

החמלה, עבורי לפחות, נגמרת מרגע שהוא מחליט לשים יד על ילדים.
יותר מזה, אם הבן-אדם מודע לכך שהוא מהווה סכנה לציבור ולא מטפל בעצמו, לדעתי הוא עבריין.

hofit1980

New member
אני חושבת שאנחנו מסכימים

שים לב לתגובתי להודעה הראשית

למעלה