עד מתי יאדימו בפורום הזה רק גברים ?
א אהוד1קוממיות New member 11/7/07 #2 בטח את גם שואלת עד מתי.... אסור לנשים להוציא זוג מילים אלו... אין פז"ם לבנות
א אהוד1קוממיות New member 12/7/07 #10 דווקא יש... אני רק מועמד לפינוי, עוד לא גירשו אותי.. המלחמה בלבונן שיבשה להם ת'תוכניות אז יש בית, ולהבדיל מהבית שלך, שלי פטור ממסים...
דווקא יש... אני רק מועמד לפינוי, עוד לא גירשו אותי.. המלחמה בלבונן שיבשה להם ת'תוכניות אז יש בית, ולהבדיל מהבית שלך, שלי פטור ממסים...
א אהוד1קוממיות New member 12/7/07 #12 ../images/Emo2.gif את גם מתנחלת../images/Emo35.gif מאיפה את? ואם לא, אז למה הפטור?
ב בשיא הטבעיות New member 12/7/07 #13 בדוק מתנחלת הסבים שלי קנו את האדמות להבדיל ממך אני גם משלמת מיסים אבל דרך התקציב
א אהוד1קוממיות New member 12/7/07 #16 כל עוד בגב אין שערות, אין לי בעייה../images/Emo70.gif הפמניסטיות, שמרוב רצונן להדמות לגברים, לא מורידות שערות... זה מזעזע
כל עוד בגב אין שערות, אין לי בעייה../images/Emo70.gif הפמניסטיות, שמרוב רצונן להדמות לגברים, לא מורידות שערות... זה מזעזע
א אהוד1קוממיות New member 13/7/07 #24 מתעצבנים על האמת../images/Emo35.gif וזה קשה, יש לי מקל שאני יכול להחזיר בו.. ופיתחתי כבר מיומנות נסיגה בקפיצה על רגל אחת...
מתעצבנים על האמת../images/Emo35.gif וזה קשה, יש לי מקל שאני יכול להחזיר בו.. ופיתחתי כבר מיומנות נסיגה בקפיצה על רגל אחת...
R Roobie New member 11/7/07 #3 שאני אבין... השאלה הזאת היתה ברצינות? עד מתי נשים ירשו לעצמן לשאול כאן שאלות כאילו שמותר להן? שלא לדבר על העלאת נושא הפז"ם, כמו שהמתנחל מעליי כבר ציין... נ.ב. הסירים, הסירים.. שכחת את האש דולקת במטבח!
שאני אבין... השאלה הזאת היתה ברצינות? עד מתי נשים ירשו לעצמן לשאול כאן שאלות כאילו שמותר להן? שלא לדבר על העלאת נושא הפז"ם, כמו שהמתנחל מעליי כבר ציין... נ.ב. הסירים, הסירים.. שכחת את האש דולקת במטבח!