תתמודד.
M mabutu19 New member 15/7/07 #41 אל תחזרי על המילים האלו בקול.... ובטח לא מולי. לחיילים שלי יש יותר פז"מ מלך.... ואני משתחרר ביום חמישי השבוע!!!!!!!!
אל תחזרי על המילים האלו בקול.... ובטח לא מולי. לחיילים שלי יש יותר פז"מ מלך.... ואני משתחרר ביום חמישי השבוע!!!!!!!!
ב בשיא הטבעיות New member 15/7/07 #42 וואו אתם חבורה של בכיינים עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי
וואו אתם חבורה של בכיינים עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי עד מתי
T The Guardian17 New member 15/7/07 #44 טוב, קלטנו יש פה כאלה שהם אינם חיילים וכל היום מדברים אלא על פז"מ, אלא גם כאלה שהם באמת פז"מניקים. אז חדל.
טוב, קלטנו יש פה כאלה שהם אינם חיילים וכל היום מדברים אלא על פז"מ, אלא גם כאלה שהם באמת פז"מניקים. אז חדל.
ח חוי בלאט New member 15/7/07 #45 יש פה כאלה שכשאנשים כמוך מתחילים לדבר על פז"ם, הם חשים מחוייבות להוריד לך כפאת פז"ם ולשלוח אותך להביא אבקת חשמל.
יש פה כאלה שכשאנשים כמוך מתחילים לדבר על פז"ם, הם חשים מחוייבות להוריד לך כפאת פז"ם ולשלוח אותך להביא אבקת חשמל.