עד שאתחיל לטוס

נהגים "טייסים"

אני מקווה, שמוליק, כי אתה לא בין אלו הטוענים כי "המהירות הורגת". מי כמונו הטסים בשמים צריך לדעת כי לא המהירות הורגת אלא הזלזול בחוקי הבטיחות, אי הידיעה וחוסר הזהירות! אריאל אריאלי שבת שלום

המהירות לא הורגת....היא רק

מביאה אותך ל"פינות" שרובנו לא ידעו איך לצאת מהן...אין לי שום בעיה אם משהו רוצה ל"טוס" על הכביש ולנסות להתאבד....אבל כאשר נוהגים במהירות גבוהה בתנאי כביש לא מתאימים, ומאבדים שליטה ופוגעים ברכב אחר..אז זה כבר עניין אחר...בתור מי שמבצע אכיפה מידי פעם ברחבי גוש דן..אני מקפיד יותר על אכיפת שימוש בדיבורית, נסיעה עם חגורות והחזקת ניירות (טסט וביטוח) בתוקף.עדיין, נהג שישתולל וינהג באופן קיצוני שלא על פי מגבלות המהירות השפויה, לא יזכה לשום מידת רחמים ממני...להיפך ואגב, מהירות כן הורגת...(אומנם לא במקום הראשון) ואין בעיני קשר בין מהירות הטיסה למהירות הנהיגה....(ואני טס במהירויות קצת יותר מהירות מססנה 172.....) שמוליק

סטטיסטיקה...

מהירות כן הורגת אמרת בצדק... מבין העבירות ההורגות או אלה שגורמות לנפגעים בכלל, מהירות היא במקום השמיני!!!! אחרי אי מתן זכות קדימה, אי עצירה בעצור ועקיפה על קו הפרדה רצוף! פרופורציות, ובואו נדבר על מטוסים, לא עדיף? אמרת שאתה טס יותר מהר מ C-172, אז על מה ואיך??? תודה על תשומת הלב יובל

ofirgaon

New member
אם כבר מדברים על מהירות

איך מעבירים מהירות מ"קשר" ל"קמ"ש" או מטר/שניה, או מייל/שעה?

למעלה