עובדים בהייטק ב-
אנשים

אוי ואבוי.. אני ממש מצטערת../images/Emo201.gif

מסכנה חברה שלך.. אני לא רוצה לתאר איך זה לאבד מישהו שאת מאוהבת בו. יא אללה..תאונות דרכים זה דבר כל כך מיותר, כל כך הרבה יכול היה להמנע. תהיו חזקים.

היא כתבה על זה משהו...

אני ישרשר לכם את זה כשיהיה לי את האומץ לקרוא את זה... עדיין לא קראתי ואומרים שזה ממש ממש עצוב...

עובדים בהייטק ב-../images/Emo43.gif אנשים

פולי צוקר, מנכ"לית חברת ההשמה "נישה", תתארח בפורום עבודה בהיי טק החל משעה 20:00 ותשיב לשאלות הגולשים בנושא מצב התעסוקה בהייטק, ביוטק, השמת בכירים בהייטק, מצב שוק התעסוקה בימים של משבר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=308&MessageId=117433923
לקראת ההופעה "הריקוד הקטן" של יזהר אשדות, תפוז אנשים מחלק לכם כרטיסים זוגיים! כל שעליכם לעשות הוא לענות על 4 שאלות שמתפרסמות בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=117471990
השתתפו בחידון שמתקיים בפורום בריטני ספירס ותוכלו לזכות בסינגל: Gimme more http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=569&MessageId=117418699
התפרסמה החידה השנייה של חידון הגאווה בפורום התלבטות ומיניות כולכם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=332&MessageId=117469692

Because Of May

New member
RHCP- Snow (Hey Oh)../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

אף פעם לא חיבבתי במיוחד את RHCP, אבל השיר הזה מדהים
אללה, התקף להקה מתחיל! XDD

../images/Emo99.gif גם אני פעם בכלל לא אהבתי אותם

אבל אני מתה עליהם עכשיו :) הם גדולים.. פשוט צריך לשמוע קצת יותר מהשירים היותר ישנים שלהם חח

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

לא מזמן הורדתי שירים ישנים שלהם וגילית שאני מכירה די הרבה.
והם באמת טובים, אני ממש מחבבת אותם.
Otherside

Because Of May

New member
מסכימה עם שתיכן../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

האמת שיש לי בינתיים 10 שירים שלהם אאל"ט, וכולם זה סינגלים, אבל כל אחד מהמם
הם מעולים! וואו, ואאוטסייד זה אחד השירים הכי יפים שיש
(אני גם יודעת לנגן אותו ^^)

Because Of May

New member
חח אצלי זה לא כ"כ ככה P:../images/Emo109.gif

(וטפ, יצא לי מקודם "זיער" במקום "חזיר"
) כשהייתי ממש קטנה, בכיתה ב' אולי אז MTV חרשו על "סקאר טישיו", ואני ממש שנאתי אותו XDD אני זוכרת שכל פעם כשאחותי הייתה שמה MTV והיה את השיר הזה הייתי מתעצבנת ובורחת מהחדר
אבל היום אני חושבת שהוא לא השיר הכי יפה שיש להם, אבל בהחלט סביר

Scar tissue ../images/Emo23.gif

אני אוהבת את השיר הזה!
יש להם יותר טובים פי אלף, אבל הוא גם טוב. -לדעתי-

תקראו... חברה שלי כתבה את זה על אדיר ז"ל

היום כתבתי בסטטוס במסנג'ר: "לא יודעת מה לעשות יותר..." ספיר אמרה לי "עוד פעם האדיר הזה?!" אמרתי לה שכן. "מה אכפת לך? הפסד שלו. שימות" "האמת, שהוא מת." פרצתי בבכי. הוצאתי את המחשב מהחשמל, כיביתי את האור. לא רציתי לראות אף אחד. נכנסתי מתחת לשמיכה, היה לי קר. אתה יודע? תמיד מתחת לשמיכה אני חושבת עלייך. אתמול למשל, כשניסיתי להרדם, חשבתי שאתה מטומטם ושאני שונאת אותך. כי הבטחת שתתקשר יותר מאוחר. לא חשבתי שאולי פגעה בך מכונית או משהו, ואולי אתה מת. חשבתי שאתה זבל כי אתה לא מתקשר. אבל לפני יומיים אתה התקשרת! אתה לא שכחת! ראיתי 'חסוי' על הצג ועניתי בקול החמוד שלי. שאלת לשלומי ואמרתי שאני בסדר. אמרת שאתה מתגעגע, ואני אמרתי שאני עייפה. אני זוכרת, כל פעם שהייתי רואה 'חסוי' על הצג, הייתי עונה ב'הלו' חמוד כזה, שלא תחשוב שיש לי קול בהמתי. ואם זה לא אתה שהתקשרת, הייתי מתעצבנת והטון שלי היה עצבני, ולא סבלני, ורק חיכיתי שינתקו את השיחה. כשהתקשרת, הייתי כל כך מאושרת! נכנסתי למיטה ומתחת לשמיכה חשבתי "איי, אולי הוא באמת אוהב אותי?", נזכרתי בערב ההוא, שהורים שלך לא היו בבית, ונכנסנו מתחת לשמיכה אצלך בחדר, ודיברנו... אמרת לי שאתה אוהב מתמטיקה, בגלל שיש לזה פתרון אחד, ולא צריך להסתבך כדי להגיע לפתרון ההוא, רק לעשות אותו נכון. ואני אמרתי לך, שאני אוהבת ספרות. כי לשיר יש כמה אפשרויות ניתוח. אתה היית איש של מספרים. אני אישה של מילים. אני לא אשכח שהייתה דממה, שם מתחת לשמיכה, ואז אמרת לי "אני אוהב אותך". אני לא האמנתי לך. "אתה אומר את זה לכולן" "לא, אני אוהב אותך, זה באמת, זה אמיתי" אני לא אמרתי לך שאני אוהבת אותך גם. אולי זו הייתה הטעות שלי. שלעולם לא הספקתי, ולעולם לא אוכל. שמתי את הראש שלי על החזה שלך, ושמעתי את הלב שלך... הפעימות לב האלה... מי היה מאמין שכל כך מוקדם הם יפסיקו לפעום. אמרתי לך שאני צריכה ללכת, ושנהנתי מאוד. "אנחנו צריכה לבוא עוד פעם לכאן את יודעת..." "כן" אמרתי "נקבע מתישהו" רק חבל שבאתי אלייך עוד פעם, בנסיבות האלה, אתה יודע. שאני כבר לא יכולה להיות איתך מתחת לשמיכה. לפני שהייתי הולכת לישון הייתי מחכה לשיחת טלפון ממך. לפעמים היית מתקשר, לפעמים היית שולח הודעה. וכשלא היית מתקשר, הייתי כועסת והבטחתי לעצמי שלעולם לא אדבר איתך יותר. שהתקשרו אליי, ואמרו לי שאתה מת, אני ניתקתי. "אין מצב" אמרתי וגיחחתי. הטלפון נפל לי מהיד ונפלתי על הרצפה. התחלתי לרעוד, מנסה לחייג ליעל, לספר לה, והמספר שלה ברח לי. שנים שיש לה את המספר הזה, שנים שאני זוכרת אותו, והוא פשוט נשכח מראשי. "אני לא זוכרת" לחשתי ורעדתי... "אני לא זוכרת!!!" זה התגלגל לצרחות... ודמעות, הוו כמה דמעות אדיר. "אני לא זוכרת!!!!" צורחת ובוכה ורועדת, לבד בבית. וקר לי, כל כך קר. הנשיקה הראשונה שלנו הייתה בים, כשהחברים שלך הלכו ואמרת שאתה רוצה להשאר איתי. מיד עצרתי אותך... לעולם לא נתנשק שוב, אתה יודע? לעולם לא נתנשק שוב. לראות את האנשים האלה, מכניסים אותך לאדמה, לראות את הפנים שלך, חבולות, אבל כל כך לבנות... אני מתגעגעת אלייך כשאתה לא כאן... תמיד התגעגעתי. אתה יודע, שאני לא אוכל לראות אותך יותר לעולם? אני מצטערת, אוקיי?! אני מצטערת! אני אוהבת אותך! כבר שנה וחצי שאני אוהבת אותך! אדיר! אני אוהבת אותך! אתה שומע?! אתה שומע?! עכשיו זה מאוחר מידי. אתה מבין? אני רוצה להיות איתך! כל כך ! זה לא הזמן שלך! למה אתה כל הזמן עושה שטויות, אדיר? למה? תראה מה קורה לי! תסתכל עליי? אתה רואה?! אני בוכה!!! אני צועקת!!! אני צריכה אותך! לעולם לא אוכל לגעת בך שוב, ולדבר איתך, רק שנינו, מתחת לשמיכה. לעולם לא אוכל ללכת איתך בערב על החוף, רק שנינו. לעולם לא תשמע ממני "אני אוהבת אותך" אבל זו האמת אדיר. אני אוהבת אותך, ולעולם לא אשכח אותך. אתה האהבה של החיים שלי, ואת העיניים שלך,החיוך שלך, ואת הלב שלך... אדיר, את הלב שלך... אני לא אשכח לעולם.

Rose131

New member
Vampire Heart- HIM

ובאמאשלכן, מעכשיו עושים הפרדה- אוף באוף ושירים בתפוזאנשים. העניין הוא שזה מתערבב וזה מציק לי. אם אין אוף בעמוד, פתחו אחד, אבל אשתדל מעכשיו שיהיה..

למעלה