הצבעתיממצב יאיר
א אייללוש New member 14/5/06 #8 הצבעתי../images/Emo3.gifממצב יאיר../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif
Y yair hazout New member 18/5/06 #43 עובים-חוזרים לפורום../images/Emo204.gif כן, גם מי שמשנים כינויים כל מה שקשור לתוכן ה"כללי" של הפורום, אך ורק להפנות לכאן! תודה!!
עובים-חוזרים לפורום../images/Emo204.gif כן, גם מי שמשנים כינויים כל מה שקשור לתוכן ה"כללי" של הפורום, אך ורק להפנות לכאן! תודה!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/5/06 #44 גנבת לי את הפרפרמושלםםםם:[../images/Emo204.gif ומה קרה לך היום אתה היפראקטיבי ?
א אייללוש New member 19/5/06 #45 אנשים../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif סורי שפתחתי שרשור חדש סלחו לי המון זמן לא הייתי פה בגלל המבחן הדפוק אז הוציאו לי את המחשב כדי שאני אלמד (למרות שנאי מזה לא ) אני אשמח אם יעדכנו אותי מה קרה בזמן האחרון[אני אסתכל אם יש שרשור של העדכונים עם קישורים... ]וגם זה יותר קל וד"א אני קניתי פנאי פלוס רייטינג מנטה ועוד איזה עיתון לא זוכרת אני אבדוק ואין כלום על אגם -אז אם מישו קונה לראות אם יש או אין על גם שידע מראש - - חולעצלים איילושלוש
אנשים../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif סורי שפתחתי שרשור חדש סלחו לי המון זמן לא הייתי פה בגלל המבחן הדפוק אז הוציאו לי את המחשב כדי שאני אלמד (למרות שנאי מזה לא ) אני אשמח אם יעדכנו אותי מה קרה בזמן האחרון[אני אסתכל אם יש שרשור של העדכונים עם קישורים... ]וגם זה יותר קל וד"א אני קניתי פנאי פלוס רייטינג מנטה ועוד איזה עיתון לא זוכרת אני אבדוק ואין כלום על אגם -אז אם מישו קונה לראות אם יש או אין על גם שידע מראש - - חולעצלים איילושלוש
ז זיוו2 New member 19/5/06 #46 אילושלוששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif געגעתייי שמחה שחזרת אהובתייייי מואההההההה
א אייללוש New member 19/5/06 #47 זיווש אהובתי../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif יוווווווו איך אני מתגעגעת אלייך ממצב ובחזרה מואההההההההההה "אלף נשיקות לך אוהובתיאלף ו " - - איילושלוש
זיווש אהובתי../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif יוווווווו איך אני מתגעגעת אלייך ממצב ובחזרה מואההההההההההה "אלף נשיקות לך אוהובתיאלף ו " - - איילושלוש
א אייללוש New member 19/5/06 #48 איך יצא לי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif
ז זיוו2 New member 19/5/06 #49 ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif חחח כפרעלייך גמלךך 1030921 אוהבתתת מלאאא
א אייללוש New member 19/5/06 #53 חחחח מעניין../images/Emo3.gifאני סומכת עליו../images/Emo9.gifויפה ממצב ד"א רעות עשתה כבר משחק-לא נכון צריך להפעיל קצת פה ויש לך ד"א עוד תמונה שלך
חחחח מעניין../images/Emo3.gifאני סומכת עליו../images/Emo9.gifויפה ממצב ד"א רעות עשתה כבר משחק-לא נכון צריך להפעיל קצת פה ויש לך ד"א עוד תמונה שלך
T TOUSH New member 19/5/06 #54 עוד תמונה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif למה את צריכה כה הייתי במשחק... ואיתי הכל פאנן...איך אצלך
עוד תמונה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif למה את צריכה כה הייתי במשחק... ואיתי הכל פאנן...איך אצלך
א אייללוש New member 19/5/06 #59 מעולה../images/Emo3.gifומז"א שהיית במשחק../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif בת דודה שלי אצלי
א אייללוש New member 19/5/06 #52 חחח אתה באמת מתכוון../images/Emo35.gif../images/Emo3.gifסתם מאמוש אמממ איזה מבחן היו לי כ"כ מלא אמממ ותודע מותק
חחח אתה באמת מתכוון../images/Emo35.gif../images/Emo3.gifסתם מאמוש אמממ איזה מבחן היו לי כ"כ מלא אמממ ותודע מותק
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/5/06 #55 אייייייייילה../images/Emo110.gif תקראיי אתת הסיכום של רעותיי ברוכה השבהה
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/5/06 #64 NOT../images/Emo46.gif רעותק'הלממוצקילפלוצישליכפרעליך זה הכינוייי אם את עושה משו אחר אני לא חברה שלך