עוברים לסבב האחרון בסבב זה - יפן, רומניה ומספר מתעמלים בודדים בהצלחה!
M Mrpops New member 30/7/12 #58 תודה רבה! אז אני מבין שזאת המשלחת הרשמית של הפורום ללונדון: Itgs נטע104 ואני, Mrpops אני בכל אופן אשתדל לעודד את מי שנשאר לעודד בנבחרת שלנו ולשתף אתכם בחוויות...נסיעה נעימה!
תודה רבה! אז אני מבין שזאת המשלחת הרשמית של הפורום ללונדון: Itgs נטע104 ואני, Mrpops אני בכל אופן אשתדל לעודד את מי שנשאר לעודד בנבחרת שלנו ולשתף אתכם בחוויות...נסיעה נעימה!
N NBI2 New member 30/7/12 #59 יצא שאתם צריכים לסוע עד לונדון כדי לעשות מפגש פורום ואני חשבתי שוינגיט זה רחוק
I Itgs New member 30/7/12 #9 הנה הקישור http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html FEED מספר 2.
N NBI2 New member 30/7/12 #11 זה מה זה נכון ההמתנה שלי באמת הגיעה לסיומה! הנבחרת הרומנית סוף סוף מתחרה!!!! לא חשבתי שאני אתרגש ככה
C cubano1 New member 30/7/12 #15 הויאטנמית שזכתה באליפות העולם בארד לא תהיה בגמר הקפיצות.... היא נראתה חלשה כל העונה - גם בתחרויות שראינו לפני האולימפיאדה
הויאטנמית שזכתה באליפות העולם בארד לא תהיה בגמר הקפיצות.... היא נראתה חלשה כל העונה - גם בתחרויות שראינו לפני האולימפיאדה
נ נועה חורש New member 30/7/12 #52 לא עובד לי שוב אני רואה ביורוויזיון, כרגיל. אבל ערוץ רומני זה עם פרשנות ברומנית, לא?