עוברים לסבב האחרון

פונור- לא יודעת איך להגיד את זה...

אני יודעת שאני שוחטת כאן פרה קדושה גם עבור כמה מחברי הפורום וגם עבורי. אבל פונור ביצעה תרגיל דומה אם לא זהה לתרגיל הקודם שלה לפני הקאמבק. ומאוד בנאלי. תנועות לא מרגשות ולא יפות. היא גם נורא ממהרת, ולא מראה לנו את היופי שלה והקווים האלגנטים שלה.
איזה מזל שאני מבינה בהתעמלות ואני יודעת שהתרגיל היה קשה. כי מי שלא מבין, היה חושב שהיא פתאטית עם התנועות האלו.
בטח בעוד 20 שנים כשנעשה שרשור נוסטלגיה אנחנו נסתכל על התרגיל הזה ונמות מצחוק איך התעמלות באולימפיאדה נראתה פעם... פאדיחות

Mrpops

New member
גם את מרגישה שהרמה ירדה מאוד?

אני מתכוון בעיקר לקורה ולמקבילים...היו היום תרגילים במכשירים האלה שגרמו לי לתהות איך המתעמלות שביצעו אותן הגיעו איתם לאולימפיאדה...הכל יחסי כמובן.

לא

יש כמה מתעמלות, כמו למשל בת' טוואדל במקבילים והא קשין שמתעמלות ברמה גבוהה מאוד, גם ביחס לשנים קודמות.
כנ"ל בקורה.
אבל בממוצע של המתעמלות- אם משקללים את כל המתמודדות, אז כן הרמה לא יותר מידיי גבוהה.
השאלה היא מה הייתה הרמה הממוצעת לפני 20 שנה. אנחנו נוטים לזכור את הבולטות שבמתעמלות, אבל יש לזכור שלצד כל אלו התחרו גם לימור פרידמן ומתעמלות נוספות ברמה נמוכה יותר. פשוט לא ראינו אותן, כי לא היה יוטיוב...

למעלה