עוברים לקפיצות- נשים

סיכום טוב

לא שמתי לב שהגרמנייה כל כך טובה. תודה שהסבת את תשומת ליבי. את האמת עד היום בכלל לא הכרתי אותה ולא שמעתי עליה. ידעתי שיש מישהי שעושה דף במקבילים, אבל לא הכרתי את זייץ. נסטיה הייתה נסיכה, זה היה משהו אחר לגמרי. התרגיל של הא קסין כל כך קשה, אבל כל כך קשה, שסיכויי הפיספוס בו גדולים. למרות שהיא סינית, וסיניות הן משוגעות במקבילים, ובטוח היא ביצעה את התרגיל הזה מיליוני פעמים בצורה מוצלחת, זאת לא הפעם הראשונה שהיא מפספסת בתחרות מכריעה. יכול להיות שאם הייתה מורידה קצת בדרגת הקושי, היא הייתה נשארת עם תרגיל טוב ונקי ואפילו לוקחת מדלייה (כסף או ארד), אבל אז היא הייתה פחות מעניינת ופחות מפורסמת. אף אחד לא היה שם לב אליה. מה שכן, הא קסין עוד יחסית צעירה, ואם תתמיד ותמשיך, אני בטוחה שבאחת התחרויות היא כן תצליח לקחת את הזהב במקבילים. טוואדל מדהימה במקבילים, לוקחת את הזהב בהליכה. רק לה מגיעה מדליית הזהב. מוסטפינה נראית מצויין, תרגיל טוב, מקורי ויפה. העמידות ידיים שלה מושלמות, הפירואטים מבוצעים בדיוק במקום ובזמן הנכון- טעות שכיחה אצל מתעמלות רבות. היא נראית כאילו היא מבצעת את התרגיל שלה מתוך שינה. כאילו היא כבר מתעמלת בת 20, מנוסה, שהייתה כבר ב-4 אליפויות עולם. זה נראה כאילו היא בכלל לא מתאמצת. אין על מוסטפינה, מתעמלת וירטואוזית ויציבה. סלואן וברוס- טכנאיות נהדרות. עד עכשיו העדפתי את סלואן, כי ברוס לטעמי קיצרה הרבה פעמים את התנועה, לא היה לה מספיק אופי, ייחודיות והתרגילים שלה לא היו יפים לעין. היום ברוס הרשימה אותי מאוד- היא התחזקה, עבדה טוב, מדוייק ונראתה כמו מדליסטית. גם ברידג'ט סלואן הייתה טובה כפי שזכרתי אותה, אבל כאמור ברוס לקחה יותר סיכונים והגיע לה לזכות.

cubano1

New member
תודה לך!

זייץ צעירה, ואלופת גרמניה הטריה מהשנה. אני מקווה שהיא עוד תשתפר. היא תוכל להיות גורם משמעותי בהתעמלות האירופאית

KN8

New member
סיכום מעולה..

הייתי מציע לך משהו: אתה כישרון מבוזבז! לעיתים נדמה כאילו אתה קשור לענף וממש מאורע בו הרבה מעבר לחובבן. לדעתי אפשר לשלוח את הסיכומים שלך ישירות לדסקים של עיתוני הספורט בארץ ותוכל לסדר לעצמך עוד עיסוק שיתרום רבות לכל חובבי ההתעמלות בארץ. אתה כותב סיכומים בצורה מרתקת ממש ותמיד כיף לקרוא את הסיכומים שלך (שמשולבים בהם הרבה פרטים טכניים לצד קריצות הומוריסטיות בטעם..)

cubano1

New member
תודה גם לך!

לא נראה לי שהם יתענינו :) אתה תראה בעצמך שעיתוני הספורט בארץ לא ממש מגלים הרבה עניין בענף, מהסיבה הפשוטה שהישראלי הממוצע לא מתמצא ולא מתעניין בו - כנראה בגלל שאין לנו מסורת של הצלחות... יהיה קצת על אלכס, ולא הרבה יותר מזה

KN8

New member
אני בהחלט מודע לזה..

ובעיתונים הגדולים כמו ידיעות ומעריב בהחלט שאין התייחסות ראויה. העיתונים האלה מתבססים על מכירות ורוב הציבור הישראלי בארץ (כמו שאמרת ) לא מתעניין בהתעמלות אלא בכדורגל וכדורסל. אבל! אפשר לשפר את המצב ולא צריך להיכנע למצב הקיים...אלכס בהחלט משפר את המצב אבל זה לא מספיק! אני באופן אישי הייתי מוכן לחשוב איתך ועם כל חברי הפורום הזה על הוצאה של מגזין חודשי (אפילו משהו אינטרנטי) שיעסוק בענף ההתעמלות. הצלחות בענף הולכות יד ביד עם חשיפה לתחום. ככל שתהיה חשיפה גדולה יותר - זה יעודד ילדות וילדים להסתקרן ולנסות את הענף הזה. צריך פשוט לגרום לחשיפה גדולה יותר בתקשורת בכל אמצעי שעומד לרשותנו..

זאת אחת ממטרות הפורום

אחת ממטרות הפורום היא באמת להעלות את החשיפה לענף. למרות שזה לא נראה ככה, אבל יש לפורום הזה אלפי כניסות בחודש, וכל המי ומי קוראים בו, אם כי לא רבים הם הכותבים. בנוסף ישנו בלוג התעמלות, שנקרא ג'ימניה, בלוג אשר פורום ההתעמלות מפרגן ותומך בו, אשר יש מיועד גם כן למטרה זו. כמו-כן, כפי שאתה רואה אני גם בקשר עם כתב מויינט (אורן אהרוני) שמכין כתבות למכביר על התעמלות. השתדלו להגיב כמה שיותר לכתבות! ככל שתהיינה יותר תגובות, תעלה הפופולריות של הענף בעיני התקשורת, וירצו להכין עוד ועוד כתבות בנושא. כמובן שגם נתמוך בכל יוזמה אחרת!

למעלה