עובר כאן. |טל| †

Human Nature

New member
עובר כאן. |טל| †

ראיתי בשאלות הנפוצות של הפורום שאלה שטרדה את דעתי. "האם שאקירה שונאת יהודים בשל מוצאהּ הלבנוני?"- אין לי מושג מי חבּר את השאלה בעלת האופי הגזעני הזה. אדרוש שהיא תוּרד מיד, ונוסחהּ ישֻנּה. אתם פוגעים בקהילת הערבים (גם בתשובה, אגב, יש רמזים גזעניים) ונוגדים את חֻקּי "תפוז" ("חֻקּי מדינת ישראל... לפיכך, מנוע [תפוז] מלפרסם את התכנים הבאים: ...גזעניים"). בכל מקרה, תלונה תָעֳבר גם בפורום משוב. לגזענות ולבורות אין מקום בעולמנו, ובטח לבטח שלא בפורטל.

perrinat

New member
לא ירדתי לסוף דעתך...../images/Emo103.gif

נשאלה שאלה ע"י גולש בפורום לגהי השמועה שהופצה על שאקירה. וענינו על השאלה (במקרה הזה אני, כפי שאפשר לראות ב-נכתב ע"י)... היות והשאלה היא שאלה נפוצה מקומה ב"שאלות נפוצות". אני לא חושבת שהיא גזענית או נוגדת את חוקי תפוז, אבל אם הנהלת הפורומים תאיר את עיני ותבקש ממני להסיר את השאלה - לא תהיה לי בעיה להסיר אותה......

taltal girl

New member
אממ... ../images/Emo25.gif

זו תשובה פשוטה לשאלה. את מוכנה להסביר מה פוגע בשאלה, אני לא מוצאת את התשובה של השאלה גזענית בשום צורה.

Human Nature

New member
אתה. |טל| |צלב|

עצם העובדה שמצֻיּנת בשאלה "מוצאהּ הלבנוני" של הזמרת, רומזת על יחס מסוים לערבים. למה לא צֻיּן החצי השני של מוצאהּ? אולי כי המנהלת היקרה לא מצאה צורך לשתּף את כולם במידע לא חשוב. הרי כל הערבים שונאים את היהודים. מה עוד, שכאילו עולה מהשאלה שהיא שונאת יהודים בגלל מוצאהּ הערבי. לא מספיק גזעני?

taltal girl

New member
דבר ראשון, ../images/Emo25.gif

אני בת. יכולת להבין את זה מהניק שלי, שכתוב בו Girl. והמנהלת לא התכוונה לשום דבר גזעני בשאלה. אני עדיין לא רואה יזשהו שמץ של גזענות בשאלה הזו

Human Nature

New member
ואני זכר, |טל| |צלב|

כמו שאת יכולה להבין מהכרטיסישי שלי. וניחוח גזעני אכן עולה מהשאלה. אבקּש למחוק את מוצאהּ מיד. לא יתכן שלמוצא יהיה קשר לאמירות על רקע לאומיות. זוהי לאומנות.

taltal girl

New member
אממ... ../images/Emo25.gif

כל מה שכתבתי בהודעה היה מופנה גם לזכר וגם לנקבה.

Human Nature

New member
"את מוכנה"? |טל| |צלב|

כנראה שהתעסקות אובססיבית מדיי בנתּוח פעלים מתחילה לגרום לי לשבּושים בנתּוח נוספים.

perrinat

New member
ושוב...../images/Emo103.gif

השאלה נשאלה ע"י גולש... בשל שמועות גזעניות שהיו בנוגע לשאקירה... ושוב... בתשובה אין קשר לערבים... אולי אתה פרשת את התשובה בצורה גזענית.... והאם החצי הקולומביאני של שאקירה יכול לרמוז על אהבתה ליהודים
לא חשבתי שיש צורך להזכיר את זה, היות וכולם כאן בפורום יודעים את הפרט הזה (כולל אותך).

Human Nature

New member
לכן אני דורש את מחיקת פרטי |טל| †

המוצא שלהּ. את ענית לעצמך בחלק השני של הודעתך, יקירתי.

Human Nature

New member
זו התשובה שאני מציע. |טל| |צלב|

את מוזמנת להשתמש בניסוח
תחילה, אין קשר בין שנאת יהודים למוצא מסוים. שנית, שאקירה לא אמרה את דברים אלו כלל וכלל. הייתה זו שמועה מרושעת שהופצה על-ידי אנשים שמקנאים בהצלחתהּ של הזמרת. את הכחשתה תוכלו לקרוא במאמרים.

Human Nature

New member
תשמעי, חמודה, |טל| |צלב|

אני נכנסתי לכאן עם ידידה (מאחר ואני ממש לא אוהב את שקירה), והזדעזעתי מהשאלה. הרגשתי צורך להגיב ולהביע את הסתיּגותי מן הדבר. לגיטימי, לא? חשבתי שיהיה הוגן לתת למנהלת הפורום הזדמנות להגן על עצמהּ, לפני שאני אפנה את התלונה למנהלי תפוז. וחמודה, עצה- אין לך משהו חכם להגיד, תשתקי. Cheers.

לאה 13

New member
אין לך אפשרות בכלל לדרוש מאיתנו

משהו באיזו זכות יש לך אפשרות לפנות במנומס לשינוי

לאה 13

New member
וחוץ מזה מוצאה זה בשפה עברית יפה

ולא גזעה שזה כמו גזע ואז גזעני אחי תתעוררר

למעלה