עובר כאן. |טל| †

ובכן ובכן .. ../images/Emo105.gif

מר " נגד גזענות יקר" , קודם כל אין צורך בהתחנפויות, הנני יודעת שאני חמודה :) ונעבור לנושא המרכזי .. אם יש לך בעיה כלשהי בתוכן הפורום אל תיכנס אליו, אין לנו שום כוונה לפגוע באיש. אני אישית לא הבנתי את בקשתך.. העברית שלך הייתה צחה מאוד עד שהשתמשת במילה "תשתקי" .. ובכן .. מילה צ'חצ'חית כזאת איננה מכובדת לדעתי.. אני אינני ברברית ואני חושבת שהתגובה שלי הייתה חכמה להפליא, לא מוצא חן בעינייך אל תקרא. להבא תפנה אליי בשפה מתורבתת ומנומסת.

לאה 13

New member
זהו אמרת את דברייך יש עוד משהו

לא טוב אולי תבטל את כל הפורום ולך תתלונן הנהלת הפורומים לא תבין מה אתה רוצה מהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Human Nature

New member
טוב, |טל| |צלב|

סתמי את הפה מספּק אותך?

../images/Emo6.gif חו..חו...חוווווווווווווו../images/Emo105.gif

אתה ממש רגיש עם חוש ההומור

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל| †

את הכל אני רוכש מהסרטים מעוררי-האימה שאני רואה ("מלכות הכתה")

perrinat

New member
טוב, בואו לא נהפוך../images/Emo103.gif

את השרשור לשרשור אישי ונתרכז בנושא הענייני
בבקשה ממכם

Hurakano

New member
תגיד לי מה אתה חמור ?

מישהו שאל שאלה - "האם שאקירה שונאת יהודים בגלל מוצאה הלבנוני ?" השאלה הזאת התעוררה בעקבות שמועות שגזענים הפיצו האדם ששאל את השאלה וזאת שענתה על השאלה לא הופך אותם לגזענים. זה בדיוק כמו שיכניסו לי בחברה לראש ש"כל גרמני הוא נאצי" ואז אני אבוא לאבא שלי, ואשאל אותו - "אבא, זה נכון שכל הגרמנים הם נאצים ?" זה הופך אותי לגזען ??? --לא ! זה בדיוק מה שקורה במקרינו ! קוראים לזה אההה..... רצון לדעת את האמת. שאלה שהתעוררה מהערה גזענית. אתה לא יכול לשפוט אדם ששואל שאלה עם נוסח גזעני. אתה לא יכול לשפוט אדם לפי מה שהוא שואל בכלל. שופטים בנאדם לפי תגובותיו, לא לפי שאלותיו. טוב ? זה 1.... 2 - אני לא מבין למה אתה יורד עד לפורום שאקירה, עד לחלק של השאלות נפוצות כדי לבדוק אם יש שמץ של הערה גזענית בשאלה..... לא שיש לי בעיה עם אנשים שבאים לתקן מוסר ולמחוק גזענות מהעולם אבל... לא יכולת למצוא מקום אחר ????? מה אתה רוצה בכלל מהפורום ?!!?? חסרים מקומות שיש בהם גזענות ??? עכשיו אין לך יותר מה לעשות פה, אחרי שעשית בלאגן משאלה שהשאילה את הנוסח גזעני שממנו היא התעוררה.

LaUFmAn

New member
נו באמתתתתת../images/Emo110.gif

לא קראתי את כל השרשור... אבל אתה ממש הגזמת!!! אני קראתי את ההודעה (והיו יותר מאחת) שהתייחסה לשמועות על שאקירה, ואני לא רואה שוווווםםם רמיזה גזענית
המנהלת לא ציינה את העובדה ששאקירה חצי קולומביאנית, בגלל שכולנו יודעים זאת, והשאלה התיחסה לחצי השני שלה, אם לא ידעת...השמועות נופצו בגלל שהיא חצי לבנונית. ואני פשוט לא מבינה...מה הבעיה שלך בידיוק?
או שאתה לוקח כל דבר ללב...(כי זה נישמע לי ממש אידיוטי לבוא ולהתלונן על המנהלת ולהגיד לה שהיא גזענית, בגלל הודעה ממש לא רומזת אפילו על גזענות) ולהגיד שזה לא חוקי....... אני ממש מצטערת להגיד לך...ואני לא נוהגת לעשות את זה אבל: טטטטטוווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
**זה אמור להיאמר בנימה....אמממ.....סנובית?
**

S h A k I

New member
לטל ../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

תראה , אני ממש לא רוצה לריב איתך , אבל ..... זה ממש מגוחך!
שתדע שהמון אנשים חושבים ששאקירה שונאת יהודים
ואני לא מבינה מה כל-כך גזעני במה שהמנהלת כתבה...

michalas

New member
הממ...../images/Emo86.gif

קראתי את כל השרשור..... וכל מה שהיה לי להגיד נאמר כבר ע"י עומרי. עוד לא הצליחו לעצבן אותי בפורום שאקירה.... אבל תמיד יש פעם ראשונה.... *חוזרת לסדר היום הרגיל*

Chuchit

New member
ממ.../images/Emo28.gif

אתה יודע לאיזו מסקנה הגעתי אחרי שקראתי את כל השירשור הזה? שכדאי שאני אשמור את הדעות שלי לגביך לעצמי.

למעלה