עוגיה או עוגייה?

scooby4

New member
עוגיה או עוגייה?

ויש הבדל בין שנייה לשניה? אם כן, מהו?

גנגי

New member
את טועה ומטעה.

בראשונה כותבים "עוגייה". רק בשנייה כותבים "שנייה".

עִידן

New member
את יודעת, גנגי, ../images/Emo32.gif

לפני כמה זמן נסעתי לצד שלי בירושלים. עברנו ליד הבית שלכם, והיא אמרה לי שזה הבית של גנגי וגנג _____ (שמשפחה) אבל במקום להגיד "גנגי וגנג", היא אמרה את השמות האמיתיים, ויחד עם שם המשפחהזה נשמע מאוד מכובד. עברה לפחות דקה עד שהבנתי במי מדובר.

גנגי

New member
טוב שם טוב משמן קנולה.

ולדעתי "גנגי" נשמע הרבה יותר מרשים.

עִידן

New member
מה קרה לך,

לרגה חשבתי שמדובר באיזו נשיאת משהו ורעייה.

למה את לא מספרת לה גם

שבמקום קפה בגינה פתחו מסעדת בשרים חדשה בשם "גנגי" (טוב, לא גנגי, השם השני) ושהם הוגים את זה כהלכה?

גנגי

New member
אהה, תאוות בשרים ...

קפה בגינה היה מיקום מוצלח כל כך ועסק כושל כל כך שלא פלא שהתאוו שם לקצת בשר.

לא במקום

ליד (תופעה די חריגה: שתי מסעדות סמוכות - באותו הגן, האחת חלבית והשנייה בשרית). שתי עצות לפעם הבאה: אם אתן ברחוב הזה לכו לקאלו, ואחר כך (או קודם) תעלו להגיד שלום. שאני לא אדע עוד פעם שהייתן שם רק מדיווח כאן, הא?

בסדר, בסדר

לא נריב, טוב? פעם זו היתה גינה אחת גדולה של קפה בגינה, והיום חצי מזה הוא קפה בגינה והחצי השני על שם הפולנייה מבוסטון-או-טו-טו-שוב-ירושלים

shellyland

New member
נראה לי שלא תהיה ברירה

כשהיא תחזור לארץ נאלץ ללכת לאכול שם שלושתנו, לבדוק מי מאיתנו צודקת.

גנגי

New member
זה בטח מגעגועים.

המאבטח של קפה בגינה ניסה להתחיל איתי כל לילה כשעשיתי שם הליכה (להלן "רצעדתי"), רק שלא עמד בקצב... הוא בטח קרא לגינה על שם הנעדרת, כמה חביב.

ססילי

New member
ופעם פעם פעם זה היה ניס,

עם האמא המבשלת, וכל האחים כולם ו8 סוגים של מרק קובה הטוב ביותר שאכלתי במסעדה אי פעם וכל המשפחה הצטמצמה וגרה רק בחצי הדירה, כי את השאר ואת הגינה פתחו לציבור בר המזל וכל זה לפני שהם התפזרו ל5 מסעדות אחרות עם מבשלות שלא רוצה להעליב אבל את המרקים של האמא הם לא דיגדגו

shellyland

New member
תגידי...

נכון שהמצאת את ההודעה הזאת רק בשביל להשחיל לעצמך מקום בארוחה המשותפת שלנו?

גנגי

New member
וואללה צודקת זאתי.

אבל כשאני שבה ארצה נפגשים בשרגא קודם כל, ברשותכן, חביבותיי. גם טעים, גם מסונדווץ' כהלכה וגם הקפה כמו שאני חולמת על.
אחחחח.... אמריקה.

למעלה