תראי
זו הסיבה שקוראים לפורום אמנות בעוגות למתחילים. זו הסיבה ששמתי את ההודעה כאן ולא בפורום השני. שימי לב גם שאני כן מנסה לשפר- שאלתי על קרמים נוספים שאפשר לעבוד איתם בטכניקה דומה אך לקבל תוצאות טובות יותר וניסיתי לקבל מידע נוסף- לא העליתי את התמונות וחיכיתי להילולים וצהלולים בלבד. לא חוכמה לדעתי לעבוד רק בבצק סוכר, שתמיד נותן תוצאות מרשימות, אבל הטעם לא מי יודע מה. זילופים נחשבים למאד קשים, אבל אני חייבת להודות שאם הייתי לוקחת מנוחה לפני שניגשתי לזילופים עצמם, ולא אחרי יום שלם של עבודה , הכנת שתי עוגות במקביל ועוד, הם היו יוצאים הרבה יותר טוב. אותם כבר עשיתי כבדרך אגב.