עוגת בננות טבעונית, טעימה -ולשמחתי,לא "חנק"
אילתור שיצא מוצלח מאד (לדעתי וטעמי)-
התקבלה עוגה טעימה שאינה חנק וקריספית ממעל ובצדדים.
בפעם הבאה חושבת לעשות אותה במנג'טים כקאפקייקס (כי אין לי תבנית שקעים,בינתיים)
וגם מתכוונת לנסות אותה בשילוב בננות ותפוחי עץ.
המרכיבים:
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח כוסמין
1 שקית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
מעט תמצית וניל
מיכל של מעדן סויה תנובה(היה לי בטעם אפרסק אבל לא נראה לי שהטעם קריטי)
שמן קנולה-3/4 מיכל של אותו מיכל מעדן סויה.נראה לי שזה מקביל לחצי כוס רגילה.
3/4 כוס סוכר חום
פתיתי קוקוס
4 בננות בשלות שנמעכו במזלג
בתבנית מעט משומנת עם "קימוח" של סוכר חום ,פתיתי קוקוס ומעט קמח
180 מעלות כ 35 דקות.לבדוק מה המצב אחרי 30 דקות.
בפעם הבאה אבדוק איך זה ב 170 מעלות.
מצרפת תמונה.
תהנו (מי שינסה).
אילתור שיצא מוצלח מאד (לדעתי וטעמי)-
התקבלה עוגה טעימה שאינה חנק וקריספית ממעל ובצדדים.
בפעם הבאה חושבת לעשות אותה במנג'טים כקאפקייקס (כי אין לי תבנית שקעים,בינתיים)
וגם מתכוונת לנסות אותה בשילוב בננות ותפוחי עץ.
המרכיבים:
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח כוסמין
1 שקית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
מעט תמצית וניל
מיכל של מעדן סויה תנובה(היה לי בטעם אפרסק אבל לא נראה לי שהטעם קריטי)
שמן קנולה-3/4 מיכל של אותו מיכל מעדן סויה.נראה לי שזה מקביל לחצי כוס רגילה.
3/4 כוס סוכר חום
פתיתי קוקוס
4 בננות בשלות שנמעכו במזלג
בתבנית מעט משומנת עם "קימוח" של סוכר חום ,פתיתי קוקוס ומעט קמח
180 מעלות כ 35 דקות.לבדוק מה המצב אחרי 30 דקות.
בפעם הבאה אבדוק איך זה ב 170 מעלות.
מצרפת תמונה.
תהנו (מי שינסה).
