עוגת בננות טבעונית, טעימה -ולשמחתי,לא "חנק"

לפי כמות האנשים

פחות שניים תפוחי אדמה, על כל 5-6 תפוחי אדמה בצל בינוני וגזר, אפשר יותר גזר ופחות תפוחי אדמה.
 
אצלנו היו סופגניות שטיגנתי בשמן עמוק


 
מתכננת לטגן היום סופגניות

על קמח סורגום ותפוחי אדמה שיהיה נ"ג, קטנות, מקווה שיצליח
 
לא יצא טוב

אמנם הבצק טעים אבל זה כמו לחמניות מטוגנות
הדופן המטוגנת יצאה עבה וקריספי, שום קשר לסופגניה

מחר אנסה סופגניות יוגורט סויה עם קמח עמילני ומעט קמח מאש או סורגום ואבקת אפיה
ונראה אם המדגם הראשוני לא יעלה יפה אוסיף ביצים של תרנגולות הבית
 
זה בדיוק אבל בדיוק

המתכון שיש לי
של תמר למעט ההמרה לקמח נ"ג ואני לא יודעת מה היא שמה שם אבל אצלי הן כהות יותר ותפוחות פחות. אמנם תפוחות אבל כמו לחם לא כמו סופגניה...והבוקר נטעמו כבר והודיעו לי שיש לזה לגמרי ארומה של סופגניה, אבל אני לא שבעת רצון מהתוצאה , אראה איך לעבוד על התערובת. המרקם של מה שהיא מצלמת שם נראה לי בהכרותי את המאטריה- גומיי משהו

תודה רבה לך , זה לא מובן מאליו שאתה צד עבורי מתכונים
 

RSPA

New member
שמן לא יותר מ130 מעלות צלסיוס (מדוד). חושב שזה יפתור הבעיה.

היא אגב, מדברת גם משהו על טמפרטורת השמן וחוץ מזה יש שם גם את הרכב הקמח שלה.
 
הכנתי היום משהו ממש טעים

תבשיל 5 צבעים:
עדשים כתומות מכוסות במים שהתבשלו.
בנתיים חתכתי בצל סגול, בצל לבן, קישוא, פלפל אדום, פלפל צהוב.
טיגנתי כל ירק בנפרד והוספת לעדשים.
קצת פפריקה מתוקה, כמון, מלח.

מעדן.
 
למעלה