אבל לטעמי טובה מאוד ולא מתוקה מידי. הייתי מוריד אולי 100 גר' סוכר אבל אני קצת מפחד שזה יוביל לתוצאה לא רצוייה. לעומת זאת היא מאוד קמצנית בנושא האגוזים/צימוקים והייתי מכפיל את הכמות בקלות.
אני אבדוק כמה סוכר בדר"כ שמים בעוגות דבש ולפי זה אחליט כמה לשים כי אצלנו לא אוהבים מתוק מאוד. לגבי- צימוקים ואגוזים דווקא הכמות נשמעת אחלה כי אני לא מאוהבי הצימוקים במיוחד.
שיטוטי באתר העלו מתכון של עוגה שהתחברת לתהיתך לגבי "הבשלת העוגה".מצאתי מתכון של עוגה שזקוקה להשקייה... שבועית או דו שבועית של ברנדי עד שתהיה מוכנה לציפוי... מבלי לומר מתי: בעיות השקיה ואני מתכוונת למשפט: Feeding the cake with extra brandy after baking is a lovely old custom. Invert the cake when cold and make several holes in the base with a skewer. Spoon 30ml/2tbsp brandy over the holes so it soaks in. Re-wrap and feed at 1-2 weekly intervals until ready to ice. יש להניח שהעוגה "תבשיל" היטב...