נראה מצויין וטעים
נ נירהמ1 New member 26/5/07 #23 פוקסי - תודה על הסדנה והמתכון הטעים מוסיפה לקישורים ל"סדנאות און-ליין".
P pimpf New member 26/5/07 #24 וואוווו נראית מעולה! ../images/Emo13.gif תודה רבה על המתכון והסדנא הנהדרת. טוב לראות בדיוק איך בצק אמור להיראות לפני שהוא נכנס למקרר. כי בד"כ בשלב הזה אני מוסיפה קצת קמח, כי הבצק נראה לי נוזלי מידי!
וואוווו נראית מעולה! ../images/Emo13.gif תודה רבה על המתכון והסדנא הנהדרת. טוב לראות בדיוק איך בצק אמור להיראות לפני שהוא נכנס למקרר. כי בד"כ בשלב הזה אני מוסיפה קצת קמח, כי הבצק נראה לי נוזלי מידי!
I ilana552 New member 26/5/07 #25 העוגת שמרים יאמי יאמי../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif כל הכבוד פוקסי אני ממש נהנת לראות כמה אתה משקיע. אילנה
העוגת שמרים יאמי יאמי../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif כל הכבוד פוקסי אני ממש נהנת לראות כמה אתה משקיע. אילנה