עוגת שמרים - קלי קלות

יוכי68

New member
רותי, מה שלומך? אתמול לא הייתי בבית

יצאתי לנפוש קצת אצל אחותי........ ובקשר לאופן הקיפול ולגורל המילוי.......: יש לרדד במידה ולא צריך ממש דק - מילת המפתח - ר ג ש, וחוץ מזה אם המילוי קצת בורח ורוצה לצאת אל העולם- תני לו ממילא את וצה שיראו אותו בסוףףףףףףףףף......חחחחחחחח. מצ"ב תמונה של קיפול...מניסיון עם הממרח זה יותר קל מאשר עם קקאו, קינמון וסוכר>>>>>>>>בתמונה במילוי קקאו, סוכר וקינמון.
 

יוכי68

New member
רותי, מה שלומך? אתמול לא הייתי בבית

יצאתי לנפוש קצת אצל אחותי........ ובקשר לאופן הקיפול ולגורל המילוי.......: יש לרדד במידה ולא צריך ממש דק - מילת המפתח - ר ג ש, וחוץ מזה אם המילוי קצת בורח ורוצה לצאת אל העולם- תני לו ממילא את וצה שיראו אותו בסוףףףףףףףףף......חחחחחחחח. מצ"ב תמונה של קיפול...מניסיון עם הממרח זה יותר קל מאשר עם קקאו, קינמון וסוכר>>>>>>>>בתמונה במילוי קקאו, סוכר וקינמון.
 

רותי410

New member
טוב, תודה, יוכי. התמונה מוסיפה הרבה

הולכת לנסות את זה בקרוב. אתמול עשיתי עוגות שמרים לאזכרה של אמא שלי שהייתה היום. המתכון היה של שירה - עם מעט מאוד שינויים - ומילוי ממרח + קקאו + סוכר + קינמון. גם היו עוגיות מלוחות לפי מתכון של מאיוש. מי שטעם נהנה - ואני עוד יותר. בייחוד שאמרו לי שאני משתדרגת בזמן האחרון. תודה למאיוש ותודה לשירה ותודה לפורום המקסים הזה. כיף שיש אותו. אני יודעת שאני אזדקק לו מאוד בימים הקרובים. רוצה לנסות עוד כמה מתכונים. למשל הזיתים שלך ועוגת הגבינה בשכבות. דיווח בקרוב.
 
שאלה טובה (צודקת, לא כ"כ ברור) אז...

בגלל שלי יש תמיד תערובת מוכנה, אני לוקחת כמה שצריך, בלי למדוד. צריך כמות של לפחות 3 כובות, אז לפחות פי 4 ממה שכתוב. ולא להתקמץ במלית - זה מה שנותן את הטעם.
 

רותי410

New member
שירה, תודה על המתכון, הכנתי

את עוגת השמרים ואנשים התלהבו מאוד. היא יצאה רטובה, ואהבתי אותה כך, וגם האחרים, אבל גם לך היא יוצאת רטובה קצת בפנים?
 
למעלה