מרכיבים
6ביצים גדולות
3 כוסות קמח לבן
3 כפית אבקת אפיה
2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס קוקוס
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות רידל ומשמנים את התבנית.
מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.
6ביצים גדולות
3 כוסות קמח לבן
3 כפית אבקת אפיה
2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס קוקוס
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות רידל ומשמנים את התבנית.
מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.