עוגת תפוזים

avitar34

Member
מרכיבים

6ביצים גדולות
3 כוסות קמח לבן
3 כפית אבקת אפיה
2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס קוקוס
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
כוס (250 מ”ל) מיץ תפוזים טבעי



אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ולוקחים שמן שיצקנו לתוך כוסות רידל ומשמנים את התבנית.
מטריפים יעם מטרפה את הביצים והסוכר במשך דקה ומוסיפים את השמן והמיץ ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לוקחים קערה ומערבבים בתוכה את הקמח אבקת אפיה,קוקוס ואינטסנט פודינג ומוסיפים לעיסה שהתקבלה עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור חם,אופים במשך 40 דקות.
 

mיטלמן

Well-known member
עכשיו אתה מוכיח שאין לך שום מושג לא רק בבישול ואפיה, גם לא בכוסות רידל,
ומי שמשלם לך על הנסיון המעוות הזה לפרסומת, כנראה גם לא מבין כלום.
שתקבל מתנה כוס אחת ותישבר לך לפני שתשתה ממנה.
כוס אחת, אף אחד לא יקנה לך יותר.
 

avitar34

Member
איך לבחור תרמוס

בחירת תרמוס איכותי לבית או לעבודה לא אמורה להיות משימה קשה,בעת בחירת תרמוס יש לבדוק
האם הוא מתאים למדיח הכלים,את אטימותו ונוחות הנשיאה והשימוש בו.
חלק מהתרמוסים מגיעים עם פנימית מזכוכית וחלק מהם עם פנימית מנירוסטה לכן יש יתרון קל בבחירת
תרמוס אוכל שהפנימית שלו עשויה מנירוסטה,בנוסף,מומלץ לרכוש תרמוס ממותג מוכר המגובה באחריות יצרן
והמאפשר שימוש נוח,נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון במידה ומדובר בתרמוס עם מעטפת פלסטיק היא שהפלסטיק
לא מכיל BPA.
ישנם תרמוסים ששומרים חום על 6 שעות ויש כאלו ל-12 שעות.
 
למעלה