עודדד 50 דקות יומולדתת

TOUSH

New member
כמה אייקונים שאני ימות../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

אייללוש

New member
יש לך בעיה../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

אביחי 33

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif

וואי איזה יום מקסים היה לי
המון המון מתנות:בגדים,בשמים,כובעים ועוד כמה דברים מכל האנשים שאני הכי אוהב ואוהבים אותי
כמה התקשרו אליי אתמול והיום ושלחו הודעות,גם חלק מכם, ואני מודה לכם. כל הודעה שקראתי,השתדלתי להחזיר ובאמת שהתרגשתי, כי בכל זאת רואים שזה מהלב שלכם
תודה רבה לכם חבריי, שלמרות שאנחנו סה"כ מתקשרים דרך האינרטנט-תרמתם להפוך
ת=ו=ד=ה

אביחי 33

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo65.gif

-המשך- תודה רבה לכם חבריי, שלמרות שאנחנו סה"כ מתקשרים דרך האינרטנט-תרמתם להפוך את יום ההולדת ה 16 שלי כמו בשנה שעברה,כחוויה בלתי נשכחת
ואגב, עדיין לא נגמר, אז החגיגה נמשכת

כןןןןןןןןןןן../images/Emo204.gif

ואני י"ז תשריי
י"ז= שליטהההה
אבל ההורים שלי בכלל אוהבים ז'
אחותי כ"ז אח שלי ז, אחותי הפיצית גם כ"ז ואני י"ז
ואמא שלי כ"ו ואבא ו'

אביחיוש משו קטן לסיום../images/Emo41.gif

ברכה קטנה שמצאתי באינטרנט ונחמדה..שיהיה לך רק אושר ובריאות והמון הצלחה ושכל חלומותיך יתגשמו..ותודה ענקית על התרומה שלך אל הפורום שלנו באמת ת=ו=ד=ה אתה רק עוזר ותורם פה המון אבל המון..:]] הברכה: בחנות הפתעות קטנה בכיכר מצאתי ברכה בכרטיס קצת מוזר כשפתחתי אותו נמלאתי שמחה כי בתוכו מצאתי ברכה בשבילך ברכה עם מילים שיוצאות ישר מהלב עם ציור של שמש ביום מלבלב איחולי יומולדת שמח,בריאות ושמחה, אושר ועושר והמון הצלחה! אז לסיום, הרבה ברכות ואיחולים במלוא לך 16 שנים! אוהבת המון..ורק את הטוב מאחלת..:]] -שירק'י

והנההה היא הגיעהה:p../images/Emo110.gif

שמתי בסוף עכשיווו כי מחר אניייי אהיה בלחץ:]] אביחיייייייייייייי אי אפשר לתאר כ"כ הרבה זמן ודברים בברכהההה אחת... יש עוד ברכה ואותה אתה תקבל יחד עם הברכות שכולם הכינו לךך.. מזל טוווווווב.. שתזכההה לחיותתת עד 2000 שניםם.. למרות שזה יהיה קשהה:p רציתיי להגיד תודההההההההה על הכלללל.... עלל כלל השיחות המעודדות בזמנים הקשיייםם... על התמיכהה והעזרהההה... על הבדיחותת פה ושםםם... עלל הריבים [בכאילו
..] המטומטמייםםם.. על כללל אייקון קטןןן... באמתת.. הדברים האלה קטניםם אבל עושים כל כךך טובבבבבבבב.. טובב אני אפסיק להיות עמוקה ולחפווור זה לא העניין:]] המווון בריאות ואושרר.. כמהה שזה חרוש זה חשובב.. בהצלחההה בכל הדברים שתרצה... בין אם הדבר הכי קטן וביןןן אם הדבר הכי גדולל.. שמחהה וחיוךך.. זה דבר באמת הכי חשוב... כל כךךך... גם אם הכי רע לך בעולם והכי לא טוב צריך לשמור על הדברים האלה.. ושתדעע שלא תמיד יהיה הכי טובב.. ככה זה החיייםםם.. זה נשמע מדכא אבל זה לא אמוור.. פשוט צריךךך לשמור על פורפורציותתת ולדעת למצואא את הנקודה [גם אם היא פיצית] הטובה שברעע.. תדעע שאני ועוד הרבה פהה מתי שאתה צריךך... ושוב חזרתי לחפירוות.. חח תמשיךך להיות מי שאתהה ולא להשתנווות אפעםםםםםםםםם ולפעמים חלומות מתגשמייםם..;] בקיצוור אני מאחלת לך אווושר ויושרר וכנווות.. זה חשוובב... ושמחה וכל טובבב.. "משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלך" *זה היה תלכי אבל זה דרש שינוי יו נואו..
..* הראל סקעת- משהו ממני מיכל

אביחי 33

New member
תודה מיכלייי../images/Emo140.gif

אהבתי את הציטוט בסוף
ואין על השיחות שלנו-תודי
שוב תודה

אביחי 33

New member
../images/Emo26.gifוואי חברים../images/Emo47.gif

זה מדהים פשוטטט
כל ברכה כ"כ ריגשה אותי, איך רואים שזה מהלבבב נשמותיייי
ווואי רוב תודות, ולמיכלי שיארגנה
חועליכם!

מיכל, אני לא מצליחה להוריד!../images/Emo204.gif

ניסיתי כברר פול פעמממייים. זה עושה לי שכל העמדות תפוסות איך זה הגיוני ש200 אנשים מורידים את הסרטון הזההה

למעלה