עודה מרשימה וטובה ליום הולדת

ליגל2

New member
אחרי חיפושים מעמיקים

עוגת מוס פיסטוק של מירבלי - מצאתי בחיפוש והיא נשמעת נפלא? דעתך בתור הבנתי שהיא מוצלחת מאד וראיתי תגובות חמות עליה.אמקווה שיאהבו במישפוחה - אדווח. תודה בכל מקרה על ההצעות.

מוצרלה

New member
ליגל, תגידי ../images/Emo36.gif ../images/Emo41.gif

את לא מתביישת??????? מי את חושבת שאת???? נכנסת ל-2 דקות ומצפה שכל הפורום ישתחווה אליך??? איפה את חושבת שאת נמצאת?????? בממלכה שלך???? הפורום השכן ענה לך בזלזול רב?????????????? בחיי שאת סובלת מריגשי נחיתות חמורים, תעשי טובה לנו ולך, לכי לפורום סקס, אולי שם תצליחי להרגע. ואז תפסיקי להשמיץ חברי פורום שאת לא מכירה. ותאמיני לי ,שהצלחת להכעיס אותי כמו שאף אחד אחר לא הצליח כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!! תתביישי לך. לא יודעת איך נתנו לך לעבוד עם ילדים גם בתור סטודנטית,כי את יודעת שילדים אומרים רק ת'אמת, והאמת לא תמיד נעימה.

ליגל2

New member
אני לא מתכוונת לנהל איתך כאן ויכוחי

אנחנו לא בצבא - והותיקים לא "יטרטרו" צעירים. את לא תעליבי אותי אחרי שענית לי בגועל וחבל שמנהלות הפורום מחקו את השרשור הגועלי שלכם והמעליב ביותר אז אין הוכחות בשטח. במקום שאת תתביישי אני צריכה להתבייש. אני לא מתכוונת להמשיך כח\י מנהלת הפורום ביקשה שלא - אבל אם עצבנתי אותך אני שמחה מאד - הגיע הזמן שמשהו ישתיק קצת את הפה הגדול שלך שפולט שטויות בלי סוף. ולא נורא יעבור לך. אה! וגם אני אוהבת אותך מאד מאד מאד

ליגל2

New member
מצטערת שעשית זאת - לא חושבתש שיש

לכך סיבה וחבל. לא הייתי בבוקר ולא ראיתי מה קרה אבל באמת שזו לא הייתה כוונתי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תאמינו לי אתם כמו ילדודס. לא הייתי כל אחרה"צ בפורום ותראו מה קורה פה? אני לא מבינה למה בכלל צריך להיעלב ואחר"כ להחזיר לאותו האחד שנעלבו ממנו, לא ככה אני מבינה את החיים ובטח לא ככה יהיה כאן בפורום התוסס שלי כל כך קשה והרבה עבדתי בכדי להעיר את הפורום הרדום הזה, תאמינו לי שאם ידעתי שיהיו כאלו שרשורים מלאי אקשן, הייתי מבקשת מכן לבוא ולהתווכח בהתחלה וכך הייתן עושות את העבודה בשבילי ולא היה צורך בכלל להתאמץ. אני מבקשת אתכן כנשים בוגרות שתָראו את בגרותכן, ובמשפט אחד ייפסק הויכוח הטיפשי הזה שכל כך לא מתאים לכן ולשאר הגולשים/ות, וכך נשים X על כל הפרשה. ועכשיו תראו לי מי מיכן היא הבוגרת? אוהבת את כולם מאוד מאוד שיהיה לכולנו ערב חמים נעים וטעים מהספתא זפתא שוש

נופר א

New member
אני הכי ילדותית ,אבל בשביל השקט

והשלווה,אז זה מה שהכנו עכשיו אני את הבצק ולילך הבת שלי את השאר

נופר א

New member
סוף סוף מישהי שענתה לי

המתכון נמצא בשרשורי חלמונים מירב נתנה אותו ,זה מהספר עוגות לכל עת וזה כתוב לפני יומיים ,כמה פעמים לפחות, אז חשבתי שלא צריך שוב.....
ואני עשיתי את העוגיות האלו שלשום אבל מכיוון שאכלו לי ושתו לי...... אז עשיתי גם עכשיו......

מיכל, הצצתי לרגע העוגיות ../images/Emo59.gif

תשימי בכל אופן את המתכון לטובת מי שלא יודע לחפש. תודה חמודה ממהרת מאוד

למעלה