עודכן הסכם בת"א
N ninjastep New member 16/7/06 #2 עודכנו הסכמים בת"א!!! לצערי אין לי הרבה סיכוי עם 730.01.... שיהיה לכולם בהצלחה!
K kontsy New member 16/7/06 #3 המו"ר הזה כמעט ולא שינה כלום... אני רק יכולה לקוות שזה יירד מספיק (734)
י יוסי n New member 16/7/06 #21 מירי, מהו ציון המו"ר שלך? אני רוצה להשוות עם מה שקורה אצלי. קיבלתי ציון די גבוה במו"ר ואילו הסכם עלה רק במעט.
מירי, מהו ציון המו"ר שלך? אני רוצה להשוות עם מה שקורה אצלי. קיבלתי ציון די גבוה במו"ר ואילו הסכם עלה רק במעט.
K kontsy New member 16/7/06 #45 ../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif אני מצטערת, אני יודעת שעם 734 עוד אפשר להיות אופטימית (איכשהוא) אבל כל עניין ה- "יש קבלות ואני עדיין רואה שלא השתנה כלום" עושה לי דה-ז'ה-וו נורא ל"בטיפול" של ב"ש...
../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif אני מצטערת, אני יודעת שעם 734 עוד אפשר להיות אופטימית (איכשהוא) אבל כל עניין ה- "יש קבלות ואני עדיין רואה שלא השתנה כלום" עושה לי דה-ז'ה-וו נורא ל"בטיפול" של ב"ש...
י יעלד12 New member 16/7/06 #47 וואי הלחצת אותי בטירוף... הייתי בטוחה שהפרצוף העצוב זה אומר שהחתך דחיה זה 734 או משהו כזה.. אני כבר לא בגיל צעיר, הלב יכול לקרוס..: )
וואי הלחצת אותי בטירוף... הייתי בטוחה שהפרצוף העצוב זה אומר שהחתך דחיה זה 734 או משהו כזה.. אני כבר לא בגיל צעיר, הלב יכול לקרוס..: )
K kontsy New member 16/7/06 #51 לא לא, זה רק נוסטלגיות... לשברון לב בב"ש לפני שבוע. אני רק יכולה לקוות שזה יירד, ומהר! ואני לא רוצה לגרום לבעיות בריאותיות אצל אף אחד טפו טפו טפו
לא לא, זה רק נוסטלגיות... לשברון לב בב"ש לפני שבוע. אני רק יכולה לקוות שזה יירד, ומהר! ואני לא רוצה לגרום לבעיות בריאותיות אצל אף אחד טפו טפו טפו