עודכנו הסכמים בת"א!!!

morancho1

New member
מתוקה מזל טוב!!

אם את בוחרת בתל אביב אזי (אם קורס הפיזיקה יילך טוב) שנה הבאה נלמד יחד על "ספסל הלימודים"..:):) נרשמת לקרוס אגב? אני מתכננת כבר "שכונה אמיתית" שם..נוכחות יפה של משתתפי הפורום!

Tinks

New member
קודם כל, מזל טוב!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo142.gif|שמש

וכנראה שנתראה כבר באוקטובר, כי אני לא אגש לפיסיקה... :) אולי אתן גיחה לשיעורים בכימיה, כי מאז התיכון עבר זמן רב, ואני לא זוכרת כלום... ובמחשבה שניה- אולי לא. עדיף טיול בתאילנד וויאטנם, לא? ;) ושוב - מזל טוב, ושנצעד ביחד בדרכנו הארוווווכה בת"א :)

dorin276

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לכבוד הקבלה והסכם המרשים-ביותר, והרבה הצלחה!

nitzan111

New member
וואו כל הכבוד../images/Emo70.gif

ואת כל הזמן אמרת כמה אין שום סיכוי והלך לך גרוע במו"ר... בהצלחה

nitzan111

New member
אני משפרת בגרויות,

מקווה ששנה הבאה יהיה לי סכם נורמלי....

morancho1

New member
יעלי שיחקת אותה!!

מסתבר שלא רק אנחנו מתאהבים בך פה כל יום מחדש...אלא גם המראינים!! כל הכבוד לך יקירתי...עכשיו נותר שהסכם המטורף והבלתי הגיוני בתל אביב יירד ונוכל ללמוד איתך סוף סוף...קבי חיבוק ענק ואוהב!!! אם את נרשמת לקורס הפיזיקה סוף סוף אוכל גם להכיר אותך!!:)

dorin276

New member
יעל - תותחית!!

מזל טוב על הסכם המשופר-בהחלט!! נהדר לשמוע... אני כל כך מקווה שתלמדי בת"א השנה! ההצלחה הגדולה שלך במו"ר היא הוכחה נוספת לכך שאוניברסיטת תל-אביב תכשיר רופאה מצויינת.

natalysh

New member
את רצינית...

ידעתי שיסתדר... ופעם הבאה שכותבים עליך בגלובס תגידי, לדאגוני יש לי את העיתון הזה בבית

orbit219

New member
יש לי שאלה

איך זה יכול להיות ששנה שעברה התקבל כל מי שהיה לו סכם יותר מ724, והשנה זה קפץ ל-737??? זה לא קפיצה "קצת" גדולה?

kontsy

New member
עוד שאלה...

שמישהו יסביר לי את ההגיון מאחורי כל עניין: לתת חתך ראשוני ולהוריד בהדרגה... למה
הרי איפשהו, באיזה חדר אפל בת"א יש מחשב שבו רשומים כל המועמדים עם הסכמים שלהם, פשוט צריך לקחת את ה100 ומשהו הכי טובים ולהגיד - שם החתך. למה הסאדיזם הזה

in god we trust

New member
כי

הם צריכים עדיין לחכות למו"ר של ספט\אוק או מתי שזה הולך לקרות ולכן צריך לשמור להם מקומות. מעבר לזה הסכם ירד על כל אחד שלא ישלם את המקדמה.(זה בעצם סוג של רשימת המתנה)

הוא יתחיל לרדת בשבועות הקרובים

כשאנשים יחליטו איפה הם לומדים ויבטלו את הקבלה שלהם למקומות אחרים. יהיה בסדר מירי, את עוד תתקבלי.

kontsy

New member
מעניין כמה אנשים יש מעל 737...

אין מצב שמתחת לזה זה המתנה... אבל כרגע זה מה שקורה... "המתנה" הפכה למילה השנואה עליי...

למעלה