עוד אחד (או: אני באמת צריכה לישון)

ננסק

New member
אני מאוד ריאלי,

לומד סוציולוגיה ופילוסופיה, כלומר, הבטחתי לעצמי ג´וב לעתיד.
ואני מאמין שהפורום הזה מסוגל להוציא עיתון נפרד, אם הוא רוצה. יש פה הרבה כישרון. אבל עיתון ספציפי לאוניברסיטת תל-אביב יאלץ להיות עמוד וחצי, מצולם בשחור לבן, ומחולק על ידינו בקפיטריה של גילמן. או משהו כזה. כלומר, לא משהו...

ailag

New member
ג´וב לעתיד..

"חמש שקל ואני מספר לכם על ההגיגים שלי.. עשר שקל ואני לא" j/k :) ואני בעד ללמוד מה שאוהבים. לכן אני בפיזיקה. מתמטיקה, מצד שני, זה כנראה יצר ההתאבדות/מזוכיזם ששוכן בי. סוציו´ זה בסדר, פילוסופיה זה דבר מגניב
וכן, התכוונתי לעמוד וחצי מצולם, ולראות איך זה הולך. בינתיים כתבתי סיפור של כ-4 עמודים אבל מי יודע אם יאהבו אותו? עיתון של הפורום עלול להצליח. אבל מי ירים דבר כזה?.. נ.ב. הקפיטריה של גילמן? אם כבר, בשרת. ככה ב-1 בצהריים.. כשכולם בולסים.

comicsgirl

New member
עיתון פורום

הכוונה לפורום שלנו? אם כן אז יש סיכוי ע-נ-ק-י שזה יצליח! ואפשר להפיץ אותו בכל המקומות שאנחנו לומדים/עובדים בהם! זה יכול להיות ממש נחמד! חוץ מזה מתמטיקה זה הדבר הכי דפוק בעולם!!! שונאת אותו! (קיבלתי 40 בבוחן האחרון...). פילוסופיה זה ממש אחלה דבר! ללמוד מה אנשים מוזרים חושבים על דברים מוזרים! אז שיהיה לשניכם בהצלחה במה שאתם לומדים...לי יש עוד זמן (אחח שנות הנעורים היפות!)

ailag

New member
אממ

להוציא עיתון זה בלגן. תחשבי שאת צריכה להדפיס אותו, לשלם ה-מ-ו-ן או להשיג מפרסמים (ולשכנע אותם שאנשים יקנו את העיתון לפני שאת יודעת את זה).. מתמטיקה זה דבר נחמד, אבל.. יהי אפסילון גדול מאפס, אני מוצאת לך n כך ש lim (2n!)^e^1/n הוא היחס בין הפעמים שלא הצלחתי לפתור משהו מעצבן לבין אלו שכן. וזה n מאוד גדול.

comicsgirl

New member
אני חושבת

שאם נגיע למסקנה שאנחנו באמת רוצים להוציא עיתון לפורום שלנו אנחנו יכולים! כי אין כזה דבר לא יכול יש לא רוצה!!! תחשבתי על זה ככה, אנחנו לפחות 30 אנשים בפורום כל אחד תורם חלק ואפשר אח"כ למכור את זה לאחד העיתונים הגדולים כמו ראש1 או מעריב לנוער. אני חושבת שיש לנו סיכוי ממש טוב! יאללה חבר´ה! להתארגן!
מתמטיקה-איייייכס! ד"א יש לי מבחן במתמטיקה ביום חמישי, מישהו מעוניין לעזור לי ללמוד?

ailag

New member
תמונת ביניים

אוקיי, אז בזמן האחרון אני קופצת בין רעיונות וציורים בלי לסיים אף אחד מהם. הנה החדש שלי
אני רוצה שייראה עשיר, כאילו השקעתי בו שעות על גבי שעות. עם הסגנון שלי, גם כשיעברו שעות הוא לא ייראה מספיק טוב. (או שאני אף פעם לא מרוצה? אחד מהשניים) בכל מקרה, הנה מה שיש עד עכשיו, אם יש לכם מה להוסיף - go ahead. אני כנראה אסרוק עוד פעם לפני האינקינג (אין לי כוח לעשות לזה אינקינג! לול) מה קורה שם? זאת שבואזה ההפוכה למעלה הרגע "נחתה" לתוך העולם הזה. הילד מתריע על כך ("אמא, אמא!"). ערכתי טיפ-טיפה (תרגום : הזזתי את הילד מהמרכז). מרשמלו על הראש! yum!

למעלה